Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرانسل سومین سایت نسل پنجم ایران را در دانشگاه تربیت‌مدرس راه‌اندازی کرد. مدیرعامل ایرانسل در مراسم راه‌اندازی این سایت، توسعۀ فناوری ۵G را سنگ بنای اقتصاد دیجیتال برشمرد. رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس نیز، پیشتازی ایرانسل در حوزه ۵G را موجب افتخار و غرور ملی دانست.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام روابط عمومی ایرانسل، در مراسم راه‌اندازی سایت ۵G دانشگاه تربیت‌مدرس، که سومین سایت نسل پنجم تلفن همراه (۵G) ایران و ایرانسل محسوب می‌شود، دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل و جمعی از مدیران ایرانسل و دکتر محمدتقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس و جمعی از مدرسان این دانشگاه، از جمله دکتر یعقوب فتح‌اللهی معاون پژوهشی، دکتر احمدرضا شرافت مشاور رئیس دانشگاه و عضو هیأت علمی دانشکدۀ برق و کامپیوتر، دکتر محسن پارسامقدم رئیس دانشکدۀ مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر نادر مکاری مدیر گروه مخابرات حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم به‌دلیل لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، با حضور جمع معدودی از خبرنگاران و پخش زنده برای تعداد گسترده‌تری از اصحاب رسانه برگزار شد.

سومین سایت ۵G ایرانسل، که برخلاف دو سایت داخل ساختمانِ (Indoor) قبلی، نخستین سایت خارج از ساختمان (Outdoor) نسل پنج ایرانسل است، در محل دانشکدۀ مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت‌مدرس قرار دارد و امکان استفادۀ عموم مشترکان ایرانسل، به وسیلۀ گوشی‌های موجود در بازار ایران با قابلیت پشتیبانی از ۵G و به علاوه، استفادۀ دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه از آخرین نسل فناوری تلفن‌همراه، در آزمایشگاه ۵G این دانشگاه را فراهم می‌کند.

مدیرعامل ایرانسل در  این مراسم، با اشاره به تحولات سریع در فناوری‌های ارتباطی، به‌خصوص ارتباطات همراه و اشاره به این که ایرانسل توانسته است برای اولین بار، شبکۀ نسل پنج تلفن همراه را وارد کشور کند، گفت: توسعۀ فناوری ۵G سنگ بنای اقتصاد دیجیتال است و سهم قابل توجهی در تولید ناخالص ملی خواهد داشت.

وی همچنین در توضیحاتی، کاربردهای ۵G در حوزه‌های مختلف، از جمله شهر هوشمند و اینترنت اشیا، پزشکی، رسانه و سرگرمی، تولیدات صنعتی، صنعت کشاورزی، انرژی و سلامت را تشریح و تأکید کرد: در ایرانسل طی دو سال اخیر، زیرساخت شبکه را برای توسعۀ نسل پنج آماده کرده‌ایم و امروز، پس از افتتاح سایت‌های ۵G ایرانسل در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری‌اطلاعات و ساختمان مرکزی ایرانسل، سومین سایت نسل پنج ایران و ایرانسل، در دانشگاه تربیت‌مدرس راه‌اندازی می‌شود که همۀ مشترکان دارای گوشی‌های با قابلیت پشتیبانی از ۵G می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.

عباسی‌آرند با تأکید بر برنامۀ ایرانسل برای توسعۀ نسل پنج تلفن همراه و راه‌اندازی سایت‌های جدید در سایر مناطق، از جمله جزیرۀ کیش و قدردانی از حمایت‌های هیأت‌مدیره و سهامداران ایرانسل در این زمینه، به توافق سال گذشتۀ ایرانسل و دانشگاه تربیت‌مدرس برای راه‌اندازی آزمایشگاه ۵G در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این آزمایشگاه در حال نهایی شدن است و ذیل آن، پروژه‌های دوجانبه‌ای با دانشگاه تعریف می‌شود تا برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی در این دانشگاه به کار رود.

مدیرعامل ایرانسل همچنین از طرح این اپراتور برای حمایت از پایان‌نامه‌‎های کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشجویان دانشگاه‌های برتر کشور خبر داد و گفت که بر اساس موضوعات تعریف شده و چارچوب مصوب، ایرانسل از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی متناسب با نیاز شرکت، حمایت می‌کند.

وی از استقبال و حمایت مهندس محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری‌‎اطلاعات برای راه‌اندازی سایت نسل پنج دانشگاه تربیت‌مدرس و پیگیری انجام شده توسط دکتر سیدستار هاشمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات قدردانی کرد.

عباسی‌آرند همچنین از امضای توافقنامه با دانشگاه‌های معتبر کشور، در حوزۀ سلامت و خدمات الکترونیکی مرتبط با آن، روی نسل پنجم تلفن همراه خبر داد.

در این مراسم همچنین رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس، تصریح کرد: پیشتازی ایرانسل در حوزه ۵G، جای افتخار و غرور ملی دارد و خوشحالم که در این مسیر، یک آزمایشگاه مشترک در این دانشگاه تأسیس می‌شود.

وی افزود: در زمینۀ استانداردسازی پروتکل‌های ارتباطات آینده، برنامه‌هایی تدارک دیده شده که نقطه اوج این فعالیت‌ها، در زمینه‌های بین رشته‌ای خواهد بود.

دکتر محمدتقی احمدی ابراز امیدواری کرد که این حرکت مشترک، در زمینه‌های بین رشته‌ای از جمله پزشکی دیجیتال و سایر حوزه‌های سلامت هم توسعه پیدا کند.

در این مراسم پس از افتتاح سایت ۵G ایرانسل، تست سرعت نسل پنج همراه در محیط باز و در حضور خبرنگاران انجام شد. این سایت، همانند سایر سایت‌های فعال در شبکۀ ایرانسل، در حال ارائۀ خدمات به مشترکان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران است و مشترکان ایرانسل بسته به عواملی مانند فاصله تا سایت، قدرت سخت‌افزاری گوشی یا مودم و نیز تعداد مشترکان متصل به سایت، می‌توانند بالاترین سرعت ارتباطات همراه را تجربه کنند.

در پایان این مراسم نیز، مدیرعامل ایرانسل و رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس، به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ دادند.

ایرانسل پیش از این، روز چهارشنبه، اول مرداد ماه ۱۳۹۹، نخستین سایت ۵G ایران را با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تهران راه‌اندازی کرده بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، در آیین افتتاح این سایت که در حاشیۀ جلسۀ هیأت دولت برگزار شد، با اعلام این موضوع به عنوان «یک خبر خوش»، راه‌اندازی نسل پنجم تلفن همراه را «یک تحول بزرگ دیجیتال» دانست.

سه‌شنبه هفتم مرداد ماه ۱۳۹۹ نیز، با حضور و انجام تست سرعت توسط خبرنگاران، دومین سایت ۵G ایران نیز در ساختمان مرکزی ایرانسل افتتاح شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ايرانسل دانشگاه تربيت مدرس سایت 5G ارتباطات و فناوری اطلاعات رئیس دانشگاه تربیت مدرس مدیرعامل ایرانسل سایت ۵G ایران سایت نسل پنج تلفن همراه سومین سایت راه اندازی نسل پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی

به گزارش مبلغ، خلاصه ای از یادداشت احمد مسجدجامعی درباره نوه آیت الله مدرس را در زیر می خوانید:

« در سال‌هایی که محصل مدرسۀ علوی بودم، آقای علی مدرسی، نوۀ دختری مرحوم آیت‌الله سید حسن مدرس، نمایندۀ علمای نجف در مجلس شورای ملی و بعدها نمایندۀ مردم اصفهان و تهران در همان مجلس، معلم انشای ما بود.

صورت و قامت بلند او با تصاویر جدش شباهت داشت و در رفتار او تفاوتی آشکار با دیگر آموزگاران دیده می‌شد. به روال آن سال‌ها، بیشتر معلمان با کت و شلوار و کراوات و صورت اصلاح‌شده سر کلاس حاضر می‌شدند. دفتر معلمان در کنار اتاق مدیریت بود.

اتاق مشدی محمد، خدمتگزار مدرسه نیز در گوشۀ حیاط قرار داشت که هم برای معلمان چای می‌برد و هم غذای دانش‌آموزان را گرم می‌کرد. در زنگ تفریح، آقای مدرسی کنار پنجرۀ بستۀ آن اتاق و روبه‌روی پرچم برافراشتۀ ایران می‌ایستاد و ازآنجاکه قدی بلند داشت، پای چپش را تا می‌کرد و کف کفشش را به دیوار پشت‌ سر تکیه می‌داد.

دیگر معلمانی که در حیاط کنار او می‌ایستادند، آقایان فیض دبیر علوم اجتماعی، حاج‌فرج (سروش امروزی) داروساز و معلم شیمی و مهندس مجمریان دبیر جبر و مثلثات بودند. آقای مدرسی در مدرسه و هنرستان بزرگ صادق اسبق، رضاشاه سابق و امام جعفر صادق(ع) کنونی، روبه‌روی ایستگاه قدیم ماشین دودی در خیابان «گار ماشین» دیروز و ری امروز با آن بنای رفیع و زیبای قاجاری که خوشبختانه تخریب نشده‌است؛ نیز تدریس می‌کرد؛ البته نه انشا، بلکه علوم فنی و مهندسی و من یک‌بار، به محوطۀ هفت‌هکتاری آنجا که با صدها درخت چنار تناور و بناهای کارگاهی و کلاس‌ها و تالارهای و زمین‌های متعدد ورزشی و غیرورزشی به دست مهندسان اتریشی ساخته شده بود، رفتم و در تهرانگردی سال‌های اخیر دوباره ازآنجا دیدار داشتم….

آقای مدرسی در سال‌های مدرسه، کتاب‌هایی هم برای مطالعه به ما می‌داد؛ ازجمله «بازیگران عصر طلایی» ابراهیم خواجه‌نوری که آن وقت‌ها در بازار نبود و خودش هم دربارۀ مرحوم مدرس کتابی مفصل نوشته بود با عنوان «قهرمان ملی ایران». آقای مدرسی می‌گفت که جدش طبعی لطیف داشت

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901611

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • اوایل انقلاب بسیاری از مشاغل مهم در اختیار معلمان بود
  • ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است