Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@04:16:14 GMT

زنان برای سلامت خود باید چه کارهایی انجام دهند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۸۴۳۵

زنان برای سلامت خود باید چه کارهایی انجام دهند؟

لازم است زنان در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی برای حفظ سلامتی خود سبک زندگی صحیحی داشته باشند و آزمایش‌های غربالگری را انجام بدهند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، زنان باید در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی زندگی خود از رژیم غذایی سالم پیروی کنند و فعالیت فیزیکی داشته باشند. آن‌ها علاوه بر اینکه نباید غذاهای چرب و سرخ شده مصرف کنند، باید روزانه حداقل نیم ساعت ورزش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که زنان در این دوره زمانی از قوانین ذکر شده پیروی کنند، مزایای آن‌ها مادام‌العمر خواهد بود. اگر زنان قصد به دنیا آوردن نوزاد داشته باشند، بهتر است از مولتی‌ویتامین‌ها استفاده کنند، زیرا باعث می‌شود بدن آن‌ها مقدار زیادی فولیک اسید (بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم در هر روز) دریافت کند. فولیک اسید باید حداقل از یک ماه پیش از باردار شدن تا پایان سه ماه اول بارداری مصرف شود.

انتخاب پزشک مناسب

زنان باید پزشکی انتخاب کنند که به آن اعتماد داشته باشند و پیش از ملاقات با او لیستی از سوالات خود را آماده کنند. این سوالات می‌تواند شامل روش‌های مناسب پیشگیری از بارداری، واکسن‌های مورد نیاز و بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مقاربتی باشد.

زنان باید بدانند که آیا خواهر، مادر یا مادربزرگ آن‌ها پیش از ۵۰ سالگی به سرطان سینه، بیماری قلبی و دیابت مبتلا شده‌اند. آن‌ها باید اطلاعاتی از این قبیل را در اختیار پزشک قرار دهند تا او بتواند خطراتی که سلامتی فرد را تهدید می‌کند، تشخیص دهد.

آزمایش‌های غربالگری

توصیه شده است که زنان از سن ۲۱ سالگی به بعد هر سه سال یک بار آزمایش پاپ اسمیر انجام دهند تا متوجه شوند آیا به سرطان دهانه رحم مبتلا شده‌اند یا خیر. آن‌ها می‌توانند حتی در سن ۳۰ تا ۶۵ سال نیز هر سه سال این آزمایش را انجام دهند یا همراه با تست HPV هر پنج سال یک بار این آزمایشات را تکرار کنند. انجام دادن آزمایش HPV (ویروس پاپیلومای انسانی) نیز بسیار مفید است، زیرا سرطان‌های دهانه رحم معمولاً در اثر آلوده شدن به این ویروس به وجود می‌آید.

بهتر است زنان در دهه ۲۰ یا ۳۰ سالگی فشار خون خود را هر دو سال یک بار بررسی کنند، البته اگر فشار خون افراد در دامنه طبیعی خود قرار ندارد، باید تعداد دفعات اندازه‌گیری فشار خون افزایش پیدا کند. همچنین آن‌ها باید آزمایش کلسترول خون نیز انجام دهند و از پزشک خود در مورد تکرار این آزمایش سوال کنند.

کد خبر 449584

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سلامت سلامت زنان سبک زندگی بیماری مولتی ویتامین ها زنان زنان باردار بیماری های زنان شایع ترین بیماری های زنان غربالگری تست های غربالگری زنان سرطان دهانه رحم آزمایش های غربالگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق داشته باشند انجام دهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است