Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین افتتاح طرح رواق کتاب با حضور ویدئو کنفرانسی مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان چهارمحال و بختیاری معین این طرح در سطح کشور، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرگزاری شبستان - جنوب کرمان، امروز آئین افتتاح طرح رواق کتاب در جنوب کرمان با حضور ویدئو کنفرانسی مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان چهارمحال و بختیاری معین این طرح در سطح کشور، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





«مجید خوبی زاده» در این آئین، به تشریح بخشی از فعالیت ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان پیرامون فعالیت های حوزه کتاب و کتابخوانی پرداخت و گفت: تاکنون در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد جنوب کرمان ۳۵ کتابخانه مخزن دار راه اندازی شده که با ۳۰ کتابدار فعال هستند و قصد داریم هم زمان با هفته کتاب و کتابخوانی یک کتابخانه جدید تاسیس کنیم.




مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان فعالیت های حوزه کتاب و کتابخوانی را مفید ارزیابی کرد و افزود: این ستاد سال گذشته در حوزه کتاب و کتابخوانی جزء ۵ استان برتر معرفی شد.




وی بیان کرد: طرح ملی شنبه های کتاب یکی از طرح های مطلوب در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که خوشبختانه تاکنون توسط کانون ها اجرا شده و این هفته نیز به صورت محوری در مسجد جامع جیرفت با حضور امام جمعه این شهر اجرا می شود.




خوبی زاده ابراز کرد: کتابخانه کانون فرهنگی هنری فاطمه ها، کوچکترین کتابخانه بوده و یکی از کتابخانه های مطرح در سطح بین المللی است.


 

 



مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان ادامه داد: این کتابخانه به عنوان پل ارتباطی بین خیرین حوزه کتاب و کتابخوانی و دیگر کتابخانه های سطح جنوب بوده و تاکنون خدمات ارزنده در ترویج فرهنگ مطالعه در این منطقه انجام داده است.

 

 

 

 

 



وی اظهار کرد: کانون فاطمه ها یکی از کانون های برتر جشنواره روستاهای دوستدار کتاب - مروجان کتابخوانی جام باشگاه های کتابخوانی است.
 

 

 

 




خوبی زاده عنوان کرد: اجرای پویش # شنبه های کتاب و آموزش کتابداران از برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی کانون های مساجد جنوب کرمان است.

 

 

 




مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان خاطرنشان کرد: علاوه بر این طرح سه شنبه های تکریم با محوریت تجلیل از فعالان حوزه کتاب اجرا می شود.

 

 

 




وی برگزاری مسابقات کتابخوانی را یکی دیگر از برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی برشمرد و افزود: مسابقات کتابخوانی با محوریت آثار مولفان و مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد این منطقه برگزار می شوند.

 

 

 




خوبی زاده بیان کرد: مسابقه بزرگ کتابخوانی برگرفته از کتاب صدای شکستن استخوان نوشته حسن تاجیک شیر از مولفان جنوب کرمان با استفاده از ظرفیت ۶ کانون فرهنگی هنری در سطح استان برگزار می شود.


 

 

 




مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان ادامه داد: همچنین مسابقات کتابخوانی از کتاب های سه دقیقه در قیامت تالیف مدیر کانون ابوالفضل (ع) منوجان و زینب های زمان و رهروان زینب (س) تالیف مدیر کانون صدیقه اطهر جیرفت برگزار می شود.

 





وی ابراز کرد: علاوه بر این نیز مسابقه کتابخوانی گام دوم انقلاب به همت کانون فرهنگی هنری شهید باکری رودبار جنوب با هدف تبیین این بیانیه اجرا می شود.

 

 

 




خوبی زاده یادآور شد: یکی از برنامه های این ستاد، از ابتدای سال جاری تاکنون فعالیت در حوزه ترویج معارف نهج البلاغه است که به همین منظور ۱۸ گروه مجازی راه اندازی شده و ۳۰۰ نفر در این طرح مشارکت دارند.


 

طرح شنبه های کتاب برنامه محوری رواق کتاب 

 




«مظاهری» در این آئین ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: همان طور که می دانید برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی در قالب طرح رواق کتاب به کلیه استان ها ابلاغ شده است و طرح شنبه های کتاب برنامه محوری رواق کتاب است بنابراین انتظار می رود مدیران ستادی استان ها با اهتمام ویژه این طرح را اجرا کنند.





 مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد چهارمحال و بختیاری افزود: گر چه شیوع کرونا محدودیت هایی در اجرای حضوری برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی به وجود آورده اما در هر استان، ۲ کانون باید برنامه های این هفته را به صورت حضوری و مابقی به صورت مجازی اجرا کنند.





وی با بیان این مطلب که طرح رواق کتاب در ۲ حوزه اجرا می شود، ابراز کرد: در یکی از این حوزه ها ارکان مسجد اعم از امام جماعت، هیئت امنا و مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد می بایست کلیپ های ۶۰ ثانیه ای از معرفی کتاب های ارزشمند و مفید تولید کنند.







مظاهری بیان کرد: همچنین می توانند از ظرفیت شخصیت ها، نویسندگان و ناشران در معرفی کتاب استفاده کنند.






مدیر ستاد معین اجرای طرح رواق کتاب در کشور اضافه کرد: در حوزه دیگر مدیران ستادی علاوه بر معرفی کتاب می بایست با تشویق و ترغیب به ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اقدام کنند.





وی در خاتمه با مهم برشمردن طرح ملی شنبه های کتاب، تصریح کرد: باید در اجرای طرح شنبه های کتاب جریان سازی رسانه ای و فرهنگی صورت گیرد.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح رواق کتاب رویداد ملی فهما ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان هفته کتاب و کتابخوانی برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی حوزه کتاب و کتابخوانی طرح رواق کتاب شنبه های کتاب فرهنگی هنری اجرا می شود خوبی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی