Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه آمریکایی گزارشی درباره نامزد‌های پست‌های کلیدی در دولت احتمالی جو بایدن منتشر کرد که در آن اسامی برخی مقام‌های دولت باراک اوباما و همچنین سناتور‌های دموکرات دیده می‌شود. به گزارش گروه بین‌اللملل خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ضمن تاکید بر پیروزی خود در انتخابات و تاکید بر تقلب گسترده، راه شکایت به دادگاه‌های این کشور را در پیش گرفته، یک رسانه آمریکایی لیستی از نامزد‌های دولت احتمالی جو بایدن برای وزارت خارجه، دفاع، رئیس سیا و نمایندگی آمریکا در سازمان ملل منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در گزارش فارین پالیسی درباره نامزد‌های منصب وزارت خارجه آمریکا در دولت احتمالی بایدن اسامی آشنایی از مقام‌های دولت باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق و همچنین سناتور‌های دموکرات به چشم می‌خورد.

طبق گزارش این رسانه آمریکایی، «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دوره دوم ریاست جمهوری اوباما و نماینده آمریکا در سازمان ملل در دوره اول ریاست جمهوری او، از جمله نامزد‌های مهم برای تصدی وزارت خارجه در دولت احتمالی بایدن است.

بنا بر نوشته فارین پالیسی، «آنتونی بلینکن» یکی دیگر از نامزد‌های این منصب است که در دولت اوباما ابتدا به عنوان قائم مقام مشاور امنیت ملی کاخ سفید و سپس به عنوان قائم مقام وزارت خارجه آمریکا فعالیت داشت.

در گزارش این رسانه، اما آمده است: «برخی از افراد نزدیک به ستاد بایدن احتمال می‌دهند که به دلیل روابط خوب بلینکن با بایدن، او به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید انتخاب شود و نه وزیر خارجه».

«کریس مورفی» سناتور دموکرات و عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا از ایالت کنتیکت، یکی دیگر از نامزد‌های وزارت خارجه در دولت احتمالی بایدن است.

«مشاوران ستاد انتخاباتی بایدن» و «دستیاران کنگره» آمریکا به فارین پالیسی خبر دادند، «با توجه به رابطه کاری خوب مورفی با همکاران جمهوری‌خواه خود در کنگره، این احتمال بیشتر است که او در صورت حفظ اکثریت سنا توسط جمهوری‌خواهان، صلاحیتش برای منصب وزارت خارجه تایید شود».

«کریس کونز» سناتور دموکرات ایالت دِلاوِر، ایالتی که جو بایدن زاده و ساکن آن و برای سال‌ها سناتور آن بوده است، یکی دیگر از گزینه‌های وزارت خارجه در دولت احتمالی بایدن است.

فارین پالیسی، ضمن تاکید بر روابط خوب این سناتور با بایدن، «حسن شهرت او درباره داشتن روابط کاری قوی با جمهوری‌خواهان» را یکی از مزیت‌های او خوانده است.

این رسانه «سامانتا پاور»، نماینده آمریکا در سازمان ملل در دوره دوم ریاست جمهوری اوباما، «میت رامنی» سناتور جمهوری‌خواه ایالت یوتا و «ویلیام برنز» قائم مقام وزارت خارجه آمریکا در دولت اول اوباما را از جمله دیگر گزینه‌های منصب وزارت خارجه در دولت احتمالی بایدن خواند.

طبق این گزارش، خانم «میشله فلورنُی» معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاستگذاری در دولت اول اوباما، خانم «تامی داکورث» سناتور دموکرات ایالت ایلینوی و «جه جانسون» وزیر امنیت داخلی آمریکا در دولت اوباما نامزد‌های منصب وزارت دفاع در دولت احتمالی بایدن هستند.

به گفته این رسانه، برای منصب مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در دولت احتمالی بایدن، احتمال انتخاب از بین «توماس دانیلون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دولت اول اوباما، «آوریل هینس» قائم مقام مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دو سال پایانی دولت اوباما (۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷) و «مایکل مورل» قائم مقام سیا در دولت اوباما وجود دارد.

فارین پالیسی به منصب نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در دولت احتمالی بایدن هم پرداخته است.

طبق این گزارش، «وندی شرمن» نفر سوم وزارت خارجه آمریکا در دولت اوباما، «پیت بوته‌جج» نامزد دموکرات رقابت‌های مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰، «نیکلاس برنز» دیپلمات ارشد وزارت خارجه آمریکا در دولت جورج بوش پسر، «لیندا توماس گرینفیلد» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور آفریقا در دولت اوباما، از جمله نامزد‌های منصب نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در دولت احتمالی بایدن هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فارین پالیسی دولت بایدن دولت اوباما تقلب در انتخابات وزارت خارجه در دولت احتمالی بایدن وزارت خارجه آمریکا در دولت مشاور امنیت ملی کاخ سفید آمریکا در سازمان ملل دولت اوباما فارین پالیسی ریاست جمهوری منصب وزارت قائم مقام جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز یکشنبه تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش مهر، در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در این مکالمه تلفنی بر پایبندی کامل آمریکا به حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده است. بایدن همچنین بر ضرروت افزایش ورود کمک‌ها به غزه با هماهنگی نهاد‌های فعال در زمینه بشردوستانه تاکید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که بایدن و نتانیاهو در مورد عملیات نظامی در رفح گفتگو کردند و بایدن بار دیگر بر موضع صریح خود در این زمینه تاکید کرده است.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن و نتانیاهو در مورد افزایش کمک‌ها به غزه و آمادگی برای بازگشایی گذرگاه‌های شمالی از این هفته گفتگو کردند.

مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از درگیری محور‌های گفت و گوی بایدن و نتانیاهو بوده است.

از سوی دیگر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در اقدامی عوام فریبانه با به تصویر کشیدن یکی از آزادشدگان از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی ادعا کرد: تا زمانی که همه گروگان‌ها (اسیران) مانند «ابیگل» (Abigail) که توسط (مقاومت اسلامی فلسطین) حماس از خانواده‌های خود جدا و نگهداری شده‌اند، به آغوش خانواده‌های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت!

رئیس جمهور آمریکا با نادیده گرفتن شرایط طاقت فرسای هزاران اسیر مظلوم فلسطینی در بند اشغالگران قدس در این خصوص مدعی شد: به آن‌ها قول می‌دهم. به خانواده‌های آن‌ها قول می‌دهم.

از سوی دیگر، «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اِی بی سی اعلام کرد که اشغالگران قدس پیش از آغاز حمله به رفح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های واشنگتن را دریافت خواهد کرد.

هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این گفتگوی تلویزیونی ادامه داد: آن‌ها به ما اطمینان داده‌اند که تا وقتی درباره چشم انداز‌ها و نگرانی‌های خود گفتگو نکرده‌ایم، به رفح حمله نکنند.

«جان کربی» در این مصاحبه اضافه کرد که «در صدر برنامه سفر آتی بلینکن (وزیر خارجه آمریکا)» به منطقه، «تلاش برای حصول آتش بس موقت ۶ هفته‌ای ادامه خواهد داشت».

این مقام آمریکایی در ادامه افزود که در صورت موافقت حماس با توافق تبادل اسرا، ممکن است این آتش بس برقرار شده و طرح حمله نظامی به رفح منتفی اعلام شود.

رویترز پیشتر اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روزه به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

دیگر خبرها

  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به شهرک‌های اطراف غزه