Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@22:36:28 GMT

در کنفرانس «بازگشت آوارگان سوری» چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۵۵۶۶۳

در کنفرانس «بازگشت آوارگان سوری» چه گذشت؟

کنفرانس بازگشت آوارگان سوری ضمن تأکید بر ایجاد راه حل سیاسی برای بحران سوریه، از جامعه جهانی خواست بازگشت آوارگان سوری به این کشور را تسهیل کند.

به گزارش مشرق، کنفرانس بین‌المللی بازگشت آوارگان سوری در بیانیه پایانی خود بر مقابله با تروریسم و حفظ تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد.

این نشست بعد از ظهر امروز پنجشنبه در بیانیه خود بر حمایت همیشگی از حاکمیت و استقلال سوریه و مقابله با هرگونه تلاشی در جهت تضعیف حاکمیت ملی و یکپارچگی اراضی این کشور تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، شرکت کنندگان در این نشست همچنین خواستار تداوم جنگ علیه تروریسم تا نابودی همه گروه‌های تروریستی‌ای شدند که نامشان در لیست سیاه شورای امنیت است.

کشورهای شرکت کننده همچنین تأکید کردند که بحران در سوریه راه حل نظامی ندارد و مشکلات باید با راه حل سیاسی آن هم به دست خود سوری‌ها حل و فصل شوند.

در این بیانیه همچنین تحریم‌های یکجانبه‌ و غیرقانونی آمریکا علیه سوریه در شرایط شیوع کرونا محکوم شد و از واشنگتن خواسته شد این تحریم‌ها لغو شود.

بیانیه پایانی نشست بازگشت آوارگان سوری از جامعه جهانی خواست در این مسئله به آوارگان سوری کمک کرده و بازگشتشان را به سوریه تسهیل کند.

در بخشی از این بیانیه به غارت منابع طبیعی سوریه از جمله نفت شرق این کشور توسط گروه‌های تحت امر آمریکا اشاره شده است که عواید حاصل از فروش این نفت به جیب این کشور و شبه‌نظامیان کرد می‌رود. در این بیانیه تصریح شده است که منابع طبیعی سوریه متعلق به این کشور است.

کنفرانس بین‌المللی بازگشت آوارگان سوری با هدف کمک به سوری‌های خارج برای بازگشت به کشورشان از دیروز چهارشنبه با مشارکت ۲۷ کشور و ۱۲ نهاد بین‌المللی امروز پنجشنبه در دمشق پایان یافت.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ سوریه دمشق تروریسم آمریکا مشارکت آوارگان سوریه آوارگان سوری بازگشت آوارگان سوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه پاکستان بر اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد، گفت: اجرای خط لوله گاز صادراتی ایران به پاکستان در چارچوب موافقت‌نامه دو کشور، جزو موضوعات مهم اقتصادی دو کشور است.

به گزارش شانا، ناصر کنعانی امروز (دوشنبه، دهم اردیبهشت‌) در نشست خبری که در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، بیان کرد: این نمایشگاه مصداقی خوب برای همکاری میان دستگاه‌های مختلف کشور است. همان‌طور که ما شاهد همکاری میان دیپلماسی و میدان برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه بودیم، برگزاری چنین نمایشگاهی هم نشان‌دهنده هم‌افزایی مطلوب میان دستگاه‌های اجرایی کشور است.

وی افزود: افزایش نرخ تبادلات و توافق‌های ایران با شریکان خارجی و افزایش حجم سرمایه‌گذاری‌های خارجی و تحقق برخی پروژه‌های مشترک، چه در حوزه‌ همسایگان و چه با کشورهای دورتر، نشان‌دهنده موفقیت نسبی ایران بوده است و البته ما به تلاش خود همچنان ادامه می‌دهیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره پروژه خط لوله گازی آی‌پی نیز تصریح کرد: اجرای خط لوله گاز صادراتی ایران به پاکستان در چارچوب موافقت‌نامه دو کشور، جزو موضوعات مهم اقتصادی دو کشور است که در سفر اخیر رئیس‌جمهوری مورد اهتمام بوده است؛ ازاین‌رو در چارچوب توافق دوجانبه انتظار داریم این پروژه مهم و راهبردی به نتیجه برسد.

کنعانی با بیان اینکه طرف پاکستانی بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید کرده است، گفت: مذاکرات کارشناسی انجام‌شده، همچنین مذاکرات سطح عالی انجام‌شده پیشین دو کشور، زمینه‌ساز آغاز فاز اجرایی ٨٠ کیلومتری اجرای این خط لوله در خاک پاکستان بوده است.

دیگر خبرها

  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • ناشر هندی بابت اقدام وهن‌آمیز به امام خمینی(ره) عذرخواهی کرد
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • آوارگان فلسطینی اینگونه از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا تشکر کردند | ببینید
  • ببینید | قدردانی آوارگان فلسطینی از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • موج گرمای غیرعادی در غزه جان کودکان فلسطینی را می‌گیرد