Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه «واشنگتن» در این مطالعه، ۱۵۲ بیمار مبتلا به موارد خفیف تا متوسط کووید-۱۹ را مورد بررسی قرار دادند. به ۸۰ نفر از این بیماران برای مدت ۱۵ روز داروی فلووکسامین و به ۷۲ بیمار دیگر دارونما دادند.

به گفته محققان در انتهای این ۱۵ روز هیچ یک از بیمارانی که فلووکسامین مصرف کرده بودند، به کرونای شدید مبتلا نشدند این در حالیست که در گروهی که دارونما مصرف کرده بودند، ۶ نفر آن‌ها یعنی ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد به کرونای شدید مبتلا شدند.

همچنین بر اساس نتایج این مطالعه بیماران کرونایی که فلووکسامین مصرف کرده بودند به مشکلات جدی تنفسی مبتلا نشدند و یا برای مشکلات عملکرد ریه به بستری شدن در بیمارستان نیاز پیدا نکردند.

دکتر «اریک لنز» استاد روانپزشکی دانشگاه واشنگتن در بیانیه‌ای اعلام کرد: تا کنون هدف بیشتر درمان‌های تحقیقاتی کووید-۱۹، بیماران بسیار وخیم کرونا بوده است، اما کشف درمان‌هایی برای جلوگیری از وخیم شدن کرونا به اندازه‌ای که نیاز به استفاده از اکسیژن مکمل پیدا کنند و یا در بیمارستان بستری شوند نیز به همان اندازه حائز اهمیت است. مطالعه ما نشان می‌دهد که داروی فلووکسامین می‌تواند در این زمینه کمک کند.
بیشتر بخوانید: آیا واکسن کرونای شرکت فایرز عوارض جانبی دارد؟فلووکسامین - که به طور گسترده برای درمان افسردگی، وسواس و اختلال اضطراب اجتماعی استفاده می‌شود - از گروه مهارکننده‌های بازجذب سروتونین است (SSRI) است. این دسته از دارو‌ها شامل دارو‌هایی مانند Prozac، Zoloft و Celexa نیز می‌شود.

اما برخلاف سایر SSRI‌ها، فلووکسامین با پروتئینی به نام گیرنده «سیگما -۱» که به تنظیم واکنش التهابی بدن کمک می‌کند، تعامل زیادی دارد. دکتر «آنجلا ریرسن» نویسنده اصلی این مطالعه و استادیار روانپزشکی گفت: این دارو به چند روش میتواند به بیماران مبتلا به کووید-۱۹ کمک کند، اما به تصور ما فلووکسامین برای کاهش تولید موکلول‌های التهابی احتمالا با گیرنده «سیگما-۱» تعامل دارد.

وی افزود: تحقیقات گذشته نیز نشان داده اند که فلووکسامین می‌تواند التهاب را در مدل‌های حیوانی مبتلا به «سپسیس» (نوعی التهاب که سراسر بدن را فرا می‌گیرد) کاهش دهد و ممکن است در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نیز چنین کاری انجام دهد. سپسیس بیماری خطرناکی است که در اثر واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن نسبت به عفونت ایجاد می‌شود و به تدریج سراسر بدن را فرا می‌گیرد.

نتایج این مطالعه در مجله Journal of the American Medical Association منتشر شده است. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۸۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت

سید علی مرعشی با اشاره به این خبر گفت: به ترتیب بیماری فشار خون، دیابت و بیماری‌های قلبی بیشترین موارد بین زائران بوده است.

وی افزود: هم اکنون در حال معاینات کادر اجرایی هستیم و تمام کمیسیون‌های استانی و کشوری معاینات برگزار شده است.

مرعشی با بیان اینکه زائران ایرانی در صورت مصرف داروی خاص آن را همراه خود بیاورند، اظهارداشت: زائران حتما داروی مصرفی خود را به میزان بیش از مدتی که در حج هستند به همراه خود بیاورند و آن را در دو جای مجزا بگذارند تا در صورت گم شدن بخشی از دارو به بقیه دسترسی داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در ادامه از زائران خواست از آوردن داروهای ممنوعه خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس