Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد سازمان‌های بین المللی موظف به حمایت از اتباع بیگانه مجاز کشورهایی مانند ایران هستند ولی این کمک‌ها در شرایط سخت کرونایی کنونی برای اتباع ساکن در کشورمان تاکنون چقدر بوده است؟

موضوع کمک‌های بین‌المللی به اتباع خارجی ساکن کشورمان که همانند دیگر هموطنان با بحران کرونا مبارزه می‌کنند، گاهاً حرف و حدیث‌های زیادی را به دنبال داشته ولی کمتر در رابطه با این موضوع، شفاف‌سازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مردم با این که اطلاع زیادی در مورد این کمک‌ها ندارند بر این باور هستند که حالا که کشور بابت هر تبعه خارجی مبلغی را دریافت می‌کند، بهتر است بخشی از این مبالغ را صرف ساماندهی اتباع کند اما با این حال همواره مسئولان این کمک‌ها را با عناوینی مانند «میزان ناچیز» و «مشخص نبودن» مطرح کرده‌اند و شاید همین موضوع نیز باعث چشم پوشی مسئولان در امر ساماندهی اتباع از طریق این کمک‌ها بوده است.

البته اپیدمی جهانی کرونا، کشور را متحمل خسارات سنگینی کرده و اتباع نیز به عنوان بخشی از جامعه که در استانهایی مانند یزد رقم نسبتاً بالایی را شامل می‌شوند، به تبع در وعرض این بیماری هستند و متحمل هزینه و خسارتهایی از این بخش می‌شوند.

«سعید پرویزی» مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری یزد در این باره به خبرنگار ایسنا می‌گوید: در بحث کمک به اتباع در دوران کرونا، سازمانهای بین‌المللی کمکی بیش از ۳٠٠ میلیارد تومان به وزارت بهداشت داشته که این وزارت نیز متناسب با نیاز هر استان، اعتبارات مورد نظر را بین آنها تقسیم می‌کند.

وی با بیان این که استانهای کشور ساماندهی اتباع مجاز را در دستور کار دارند، اضافه می‌کند: در همین راستا نیز کمک‌های بین‌المللی شامل حال این گروه از اتباع می‎شود که میزان مشخص مبلغ کمک‌های مربوطه را باید دستگاه‌های خدماترسان مربوطه در هر استان اعلام کند.

این مسئول در خصوص تعریف و تقسیم کمک‌های بین‌المللی نیز تصریح می‌کند: این کمک‌ها عمدتاً برای دو نوع تبعه‌ی آواره و تبعه‌ی مهاجر در نظر گرفته شده و به هیچ وجه صرف اتباع غیرمجاز نمی‌شود، هرچند که عمدتا اتباع غیرمجاز نیز به صورت کارگران فصلی در ایران مشغول به کار هستند و سپس به کشور خود باز می‌گردند.

وی در مورد اتباع مجاز خاطرنشان می‌کند: برخی از اتباع با اخذ گذرنامه وارد کشور می‌شوند یا از سال‌های قبل به علت شرایط سخت کشورشان با عنوان پناهنده و آواره به کشور ما وارد شده و بعداً اقدام به اخذ گذرنامه کرده و به صورت یک شهروند و تبعه در ایران زندگی می‌کنند.

وی با اشاره به سوق یافتن عمده کمک‌های حمایتی و بین‌المللی به اتباع ساکن مهمانشهرها که جزو اتباع مجاز هستند، عنوان می‌کند: این افراد عمدتاً توان معیشت و امکان زندگی در شهر را ندارند و به علت مشکلات مالی در مهمانشهرها ساکن شده‌اند لذا عمده کمک‌های بین‌المللی و مدیریت مرکز اتباع نیز صرف آنها می‎شود.

این مسئول عمده هزینه‌کرد این کمک‌ها را نیز شامل خدمات مربوط به سوادآموزی آنها اعلام و بیان می‌کند: این کمک‌ها در قالب برخی طرح‌های حمایتی صرف خرید اقلام آموزشی شده و شامل حال اتباع می‌شود.

پرویزی در پایان نیز اضافه می‌کند: البته بخش زیادی از خدمات ارائه شده به اتباع نیز مربوط به حوزه بهداشت و درمان است که به طور مستقیم از سوی وزارت بهداشت به اتباع ارائه می‌شود و علاوه بر این نیز برخی از کمک‌ها نیز از طریق بهزیستی صرف اتباع معلول جهت رفع مشکلات معلولیتی آنها می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اتباع بيگانه کروناویروس يزد مدير كل امور اتباع و مهاجرين خارجي کمک های بین المللی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۹۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور، سید محمد هادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در اجرای  قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به منظور تکریم مودیان و اجرای عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارایه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول مقررات این تسهیلات می‌باشند.

گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی/ اورژانس هشدار داد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند