Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش دادگر با اشتباه دانستن زمان تعیین شده برای فعالیت تماشاخانه‌ها تأکید کرد که حتی این تصمیم غلط را هم می‌شد با برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی به شکل بهتری اجرایی کرد.

آرش دادگر کارگردان و بازیگر تئاتر در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: سال‌هاست که ساعات کاری تئاتر در کشور ما مشخص است و همه این مسئله را می‌دانند اما گویا مسئولان کشور این را فراموش‌کرده‌اند و با وجود اینکه کار ما را به اشتباه سرگرمی‌ می‌دانند و در زمره سرگرمی‌های شبانه قرار داده‌اند تصمیماتی برای ساعات کاری می‌گیرند که به هیچ‌وجه معقول نیست و نمی‌دانم چطور شد که از سرگرمی‌های روزانه به سرگرمی‌های شبانه تبدیل شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادگر تصریح کرد: با توجه به شرایط بحرانی که کرونا در ایران و جهان ایجاد کرده است قطعاً هر تصمیم با نظرسنجی و مشورت باشد اما این نظرسنجی و مشورت زمانی معتبر است که نماینده هنر کشور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نماینده‌ای در ستاد مبارزه با کرونا داشته باشد اما به نظر زمانی که برای تئاتر تصمیم‌گیری می‌شد نمایندگان در صف نان یا جای دیگری بودند و کسی نبود که بگوید اجرای این تصمیمات برای تئاتر امکانپذیر نیست.

او افزود: با وجود اینکه تصمیم گرفته شده در این زمان برای ساعت بازگشایی تماشاخانه‌ها اشتباه است، برای همین تصمیم می‌شد برنامه‌ریزی داشت ولی تصمیم‌گیری بدون زمینه‌سازی و برنامه‌ریزی و اعمال سریع آن به هیچ‌وجه راهگشا نیست. این تصمیم‌گیری‌ها یک اتاق فکر و برنامه‌ریزی می‌خواهد، همه چیز قابل تغییر است اما این تغییرات نیاز به زمان دارد و اگر توجیه این است که ما در شرایط بحرانی قرار داریم باز هم می‌شد فورس‌ماژور برنامه‌ریزی کرد چرا که تئاتر در طول تاریخ ثابت کرده که انعطاف‌پذیر است و همانطور که مکان و نحوه ارائه‌اش را تغییر داده زمان را هم می‌تواند تغییر دهد.

این کارگردان تئاتر با اشاره به بیکاری هنرمندان در روزهای شیوع ویروس کرونا، گفت: تئاتر حرفه و شغل ما است و امروز خیلی از هنرمندان تئاتر بیکار شده‌اند چرا که مسئولان ما بدون اینکه آینده ما را سیاستگذاری کنند نمی‌دانم در سمتی که حضور دارند چه کاری انجام می‌دهند. در همین تصمیمی که به تازگی گرفته شده هیچ‌گونه فکر و اندیشه صحیح احساس نمی‌شود و تصمیمات با درک و شناخت درست صورت نگرفته است.

دادگر تأکید کرد: برای این تغییر در زمان اجرای نمایش‌ها باید تلویزیون و رسانه‌ها اطلاع‌رسانی کنند ولی بعید می‌دانم همین قدم کوچک هم برای تئاتر برداشته شود. ما در قبوضی که پرداخت می‌کنیم به صداوسیما پول می‌دهیم تا صداوسیما اینگونه ما را کنار بگذارد. سوال من از مسئولان این است که اگر قرار است ما در این شرایط بحرانی چنین وضعیتی داشته باشیم و مدام با تصمیمات اشتباهشان وضعیت را بدتر کنند و ما راهکار بدهیم چرا در جایگاه مسئول پشت میز نشسته‌اند و حقوق می‌گیرند. سال‌هاست که شاهد این وضعیت هستیم و من از این تصمیم عجیب برای بازگشایی تماشاخانه‌ها و زمان اجرای نمایش‌ها تعجب نکردم.

او افزود: برای تصمیم‌گیری درباره بازگشایی تماشاخانه‌ها در وهله اول باید با مسئولان فرهنگی هنری مشورت می‌شد، من معتقدم می‌شد همین تصمیم عجیب را هم می‌شد در تئاتر اجرا کرد اما وقتی هیچ زمینه‌سازی و تبلیغاتی نشده حداقل دولت باید بداند که در این ساعات تعیین شده تعداد تماشاگران تئاتر به حداقل می‌رسد و از نمایش‌ها و تماشاخانه‌ها حمایت کند. کارمندان تماشاخانه‌ها هم غروب سر کار می‌روند و قبل از آن سر کار دیگری هستند، با این تصمیم یکی از مشاغلشان را از دست می‌دهند و اگر برنامه‌ریزی وجود داشت این مشکل هم به وجود نمی‌آمد.

این کارگردان در پایان گفت: من از همه همکارانم خواهش دارم که اگر پیشنهادی برای عملی شدن در جهت گذر از این بحران دارند، پیشنهاداتشان را مطرح کنند و در این شرایط اصرار نداشته باشند که همه چیز باید مثل قبل باشد و ما مثل روزهای عادی باید به فعالیتمان ادامه دهیم، چرا که چنین خواسته‌ای امکانپذیر نیست. امیدوارم هر چه زودتر شرایط بهبود پیدا کند و ما نه تنها از شر کرونا که از رنج و دردهای دیگر هم رهایی پیدا کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آرش دادگر کرونا بازگشایی تماشاخانه ها تماشاخانه ها برنامه ریزی برای تئاتر تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟

نمایندگان در جلسه علنی (یکشنبه ۲۸ آبان سال گذشته) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه قانون برنامه هفتم توسعه، با بند الحاقی ماده ۲۹ این لایحه با ۱۲۷ رأی موافق، ۷۸ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

به گزارش «زی‌سان»، براساس بند الحاقی ماده ۲۹ لایحه یادشده؛ به منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله:

۱- بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمی‌گردد.

۲- بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می‌گردد.

۳- بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می‌گردد.

۴- بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می‌گردد.

۵- بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می‌گردد.

تبصره ۱ – اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد.

تبصره ۲ – اصلاحات فوق در قوانین صندوق‌های بازنشستگی به استثنای صندوق‌هایی که حداقل سن بازنشستگی بیمه شدگان آنها از ارقام مذکور در تبصره (۱) بیشتر است به صورت دائمی اعمال می‌گردد.

تبصره ۳ – ایثارگران و مشمولان قوانین سخت و زیان آور مشمول قوانین خاص خود هستند.

تبصره ۴ – اشخاص موضوع این حکم با رضایت خود و موافقت دستگاه‌های ذی ربط میتوانند بدون نیاز زمان‌های مذکور در بند‌های (۲) الی (۵) تا سقف سن موضوع تبصره (۱) حسب مورد به خدمت ادامه دهند. خدمت مازاد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه امکان پذیر است.

تبصره ۵ – چنانچه دستگاه‌ها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند حسب مورد میتوانند بدون لحاظ زمان‌های مذکور با پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور بر اساس قوانین مربوط نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.

تبصره ۶ – افرادی که تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بند‌های (۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.

همچنین با نظر محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، بند (خ) ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه مغایر با اصل ۸۵ قانون اساسی تشخیص داده شد و حذف گردید.

براساس بند (خ) حذف شده ماده ۲۹ لایحه مذکور؛ به منظور ایجاد نظام تأمین اجتماعی پایدار و تضمین حقوق بیمه شدگان جدید از ابتدای اجرای برنامه، نظام تأمین اجتماعی بیمه شدگان جدیدالورود بر اساس اصول ذیل توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان و دستگاه‌های ذیربط تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تعیین شرط سن ۶۵ سال برای مرد و ۶۰ سال برای زن و سابقه بازنشستگی ۳۵ سال برای مرد و ۳۰ سال برای زن؛ مستخدمین موجود با رضایت کتبی خود نیز می‌توانند مشمول حکم این جزء قرار گیرند.

صدور احکام سال ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری با اعمال ضریب ۲۰ درصد افزایش

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام افزایش ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۳ بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق پس از تصویب‌نامه هیات وزیران خبر داد.

رضا فیضی نژاد افزود: در اجرای تصویب نامه شماره ۳۰۳۴ در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ هیات وزیران، برای یک میلیون و ۷۳۵ هزار نفر بازنشسته و موظفان تحت پوشش این صندوق، احکام حقوق با ضریب ۲۰ درصد صادر شده است.

مطابق بند الحاقی ۱ ماده (۲۹) قانون برنامه هفتم توسعه: «به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۰درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همطراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به عمل آورد.

از اجرای ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه چه خبر؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم اجرای بند «یک» الحاقی ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه توسط صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: لازمه اجرای متناسب سازی، به‌خصوص ماده ۲۹ قانون برنامه، «تهیه آیین نامه و تعیین ساز و کار اجرایی آن توسط سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه» و ابلاغ آن به صندوق بازنشستگی کشوری است.

معاون صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: تهیه و تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه مربوط به اجرای متناسب‌سازی در برنامه هفتم توسعه، با محوریت سازمان اداری استخدامی و مشارکت سایر دستگاه‌های مرتبط در مرحله ویرایش نهایی است.

منبع: ایرنا

tags # بازنشستگان ، تامین اجتماعی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • یک هشدار دیگر درباره «سنگلج» و شروع «جادوی شهرزاد»
  • یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟