Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهره‌برداری از جاده پاتاوه ـ دهدشت یکی از اولویت‌های دولت بوده و وعده پایان امسال را داده‌اند، که در این صورت انتظار ۲۵ ساله مردم به خط پایان می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، احداث جاده پاتاوه به دهدشت از مصوبات مهم سفر مقام معظم رهبری در سال 1373 به استان کهگیلویه و بویراحمد می‌باشد، پروژه‌ای مهم که استان خوزستان را به مرکز کشور وصل می‌کند و راهی برای برون رفت شهرستان‌های کهگیلویه و بخشی از بویراحمد از بن‌بست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پروژه محور پاتاوه به دهدشت را می‌توان یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های حوزه راه در استان کهگیلویه و بویراحمد دانست، پروژه‌ای که با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد تومان شروع به کار نمود و هم اکنون بعد از گذشت 25 سال، مردم منطقه چشم انتظار زیر بار ترافیک رفتن این محور هستند.

این پروژه علاوه بر اتصال خوزستان به مرکز کشور سبب رونق اقتصادی و ارزش افزوده برای مناطقی مختلف حاشیه خود شده بسیاری از روستاهای مستقر در مسیر را نیز از داشتن جاده مناسب بهره‌مند می‌کند.

حجت‌الاسلام سید محمد موحد نماینده شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی در مجلس شورای اسلامی، در خصوص این پروژه اظهار داشت: معتقدم توسعه راه‌ها  یکی از بهترین راه‌ها برای از بن بست خارج کردن کهگیلویه بزرگ است.

وی با اشاره به پروژه مهم محور پاتاوه به دهدشت گفت: این پروژه علاوه بر خارج کردن دهدشت و دیگر مناطق از بن بست سبب تسهیل و کاهش زمان در مسافرت از خوزستان به مرکز کشور می‌شود.

وزیر راه: 4 استان جدید به شبکه ریلی اضافه می‌شوند‌ / ‌436 هزار ‌واجد شرایط طرح اقدام ملی مسکن تعیین‌تکلیف شدندهیچ پروژه عمرانی در اردبیل تعطیل نیست/ تمامی قطعات پروژه راه‌آهن ‌فعال استنقشه راه بلندمدت مدیریت شهری در شهرهای مرکزی استان سمنان تدوین و اجرایی شود

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های نمایندگان مجلس و مسولان استانی و کشوری در پیگیری این پروژه خاطر نشان کرد: پروژه محور پاتاوه به دهدشت در سفر پر برکت مقام معظم رهبری مصوب شد و تا کنون دو هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار از محل‌های مختلف به این پروژه اختصاص یافته‌،که در تلاش هستیم که با تزریق 500 میلیون تومان اعتبار دیگر این پروژه تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

وی در ادامه به سفر وزیر راه و شهرسازی در سال جاری به استان اشاره کرد و افزود: وزیر راه در سفر خود به استان و بازدید از این پروژه وعده دادند، تا دهه فجر امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش تسنیم، جاده ملی پاتاوه-دهدشت 136 کیلومتر طول دارد  که با افتتاح و بهره برداری از این پروژه شاهد کاهش 200 کیلومتری مسیر مرکز کشور به بنادی جنوبی هستیم و با تکمیل و بهره برداری از این جاده بیش از 100 روستا در مسیر از نعمت راه ارتباطی مناسب و آسفالته برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/541/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پاتاوه به دهدشت بهره برداری مرکز کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد

ایسنا/گیلان استاندار گیلان راه آهن رشت - کاسپین را آماده بهره برداری دانست و گفت: با سفر رئیس جمهور به گیلان این راه آهن به بهره برداری می رسد، ضمن اینکه در این سفر حدود ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی نیز افتتاح می شود.

اسدالله عباسی شامگاه گذشته ۵ اردیبهشت در گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم با مردم گیلان در ویژه برنامه «پاسخ» شبکه باران، با اشاره به مشکل ۴۰ ساله پسماند سراوان رشت و آغاز ساماندهی آن از سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: همه استان های کشور به نحوی با مشکل پسماند مواجه هستند، اما این مشکل در گیلان‌ و مازندران به دلیل رطوبت متفاوت با سایر استان هاست

وی با اشاره به ورود مستقیم خود برای رفع مشکل دفنگاه زباله سراوان رشت، افزود: این مسئله یک بحران جدی برای استان شده بود و در این شرایط، سختی مدیریت شهری را متحمل شدم و توان خود و استان را برای حل این مشکل به کار گرفتم و اکنون پروژه ساماندهی پسماند سراوان رشت در حال اتمام است.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه احداث تصفیه خانه شیرابه پسماند سراوان رشت با انتخاب بهترین پیمانکار برای مدیریت شیرابه حاصل از آن در دستور کار است، عنوان کرد: فراخوان انجام شد و از ۲۸ اردیبهشت ماه پیمانکار شروع به کار می کند. ساماندهی محل دفن زباله سراوان رشت نیز تاکنون ۸۴ درصد پیشرفت دارد.

عباسی با تاکید بر ضرورت توجه به موضوع تفکیک زباله از مبدا و فرهنگ سازی آن ادامه داد: تولید ۲۲۰۰ تن زباله به ۱۶۰۰ تن رسیده؛ مسائل حقوقی مربوط به احداث زباله سوز رشت نیز بررسی شد و قرار است پیمانکار با دریافت تسهیلات کار را ادامه دهد.

وی در ادامه با اشاره به اجرای پنج تقاطع غیرهمسطح در رشت بیان کرد: چهار تقاطع تا پایان سال جاری به اتمام می رسد؛ ضمن اینکه پل اسالم براساس تعهدات پیمانکار و اعلام اداره کل راه و شهرسازی در هفته دولت افتتاح می شود.

استاندار گیلان راه آهن رشت - کاسپین را آماده بهره برداری دانست و گفت: با سفر رئیس جمهور به گیلان این راه آهن به بهره برداری می رسد. ضمن اینکه در این سفر حدود ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی نیز افتتاح می شود.

وی در بخش دیگری از این گفت و گو با تشریح وضعیت اشتغال در گیلان، اظهار کرد: نرخ بیکاری استان ۶.۲ دهم درصد است که ۲.۲ دهم درصد از میانگین کشوری پایین تر است؛ ضمن اینکه تلاش می شود با افزایش ظرفیت های دانش بنیان و بهره گیری از دانش آموختگان رشته های مختلف درصد بیکاری گیلان کاهش یابد.

عباسی بیان کرد: مشارکت اقتصادی استان نیز ۴۴.۵ درصد و بالاتر از میانگین ۴۱.۵ درصدی کشور است؛ ضمن اینکه در بهره وری از رتبه دوم برخورداریم.

وی ۲۰۲۰ روستای استان گیلان را دارای طرح هادی دانست و خاطرنشان کرد: تلاش دولت بر آن است که مسئله طرح هادی را متناسب با نیاز منطقه انجام دهد تا آمایش سرزمینی انجام شود.

استاندار گیلان بیان کرد: در سال جاری برنامه سیاست گذاری در حوزه برنج متناسب با میزان تولید و مصرف ساماندهی می شود و از این رو کشاورزان نگران نباشند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه شالیکاران برای مدیریت منابع آب بیان کرد: در زمان حاضر آب ذخیره پشت سد سپیدرود حدود ۶۸۰ میلیون مترمکعب است که سال گذشته در همین زمان ۷۵۰ میلیون مترمکعب بود.

عباسی اضافه کرد: ضروری است تا کشاورزان همانند سال گذشته همکاری کنند و کشت و کار برنج را براساس تقویم زراعی انجام دهند.

وی در ادامه با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی نرخ خرید برگ سبز چای درجه یک و دو عنوان کرد: کارخانجات با توجه به کیفیت برگ سبز، آن را بالاتر از نرخ مصوب از چایکاران خریداری می کنند.

استاندار گیلان با بیان اینکه سال گذشته تولید چای خشک ۳۰ درصد افزایش یافت، اظهار کرد: تاکنون ۹۸.۹ دهم درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شده که در قراردادهای سال جاری با مسئولان کارخانجات چای در موضوع پرداخت به موقع این مطالبات سختگیری می شود.

عباسی تصریح کرد: توزیع کود شیمیایی برای چایکاران و برنجکاران در حال انجام است و به مسئولان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی تاکید شده تا کود به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه ها، فرمانداران، شهرداران و بخشداران براساس شاخص های عملکردی ارزیابی می شوند، گفت: در آینده نزدیک تغییراتی در برخی حوزه های مدیریتی استان انجام می شود.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه ملاک عمل ما رضایتمندی مردم است، عنوان کرد: تذکر و فرصت به مدیران داده می شود اما در صورت وجود مصداق کم‌کاری در ساختار مدیریتی، تصمیم گیری خواهد شد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه کار ما مسئولان، خدمت به مردم است و آنان باید در جریان کارها و اقدامات قرار گیرند، ادامه داد: مدیران گیلان باید پاسخگوی مردم باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی آتیشگاه تا پایان امسال
  • افزایش تعداد جایگاه پمپ بنزین در کهیگلویه و بویراحمد
  • افتتاح جایگاه پمپ بنزین در جاده دهدشت به پاتاوه