Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران حسنی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که واحدهای اقامتی و مشاغل مرتبط با اقامت گردشگری بدون محدودیت زمانی در هر ساعت شبانه روز قادر به ارائه خدمات هستند.

وی گفت که واحدهای اقامتی باید با رعایت حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند و تجاوز از این میزان تخلف محسوب می شود و برخورد جدی را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنی محدودیت‌های جدید را برای واحدهای پذیرایی هم متفاوت توصیف کرد و گفت : واحدهای پذیرایی حق پذیرش مشتری را به صورت حضوری ندارند و تنها به  صورت بیرون بر می توانند فعالیت داشته باشند.

وی افزود : سایر واحدهای زیرمجموعه گردشگری به غیر از اقامتگاه ها و واحدهای پذیرایی تحت شمول محدودیت های جدید قرار دارند و موظف هستند راس ساعت ۱۸ فعالیتشان را تعطیل کنند.

مازندران حدود چهار هزار واحد گردشگری دارد که از این تعداد ۶۳ واحد مربوط به تاسیسات اقامتی از جمله هتل ، متل ، هتل آپارتمان و حدود ۲۰۰ باب واحد هم اقامتگاه بوم گردی است.

در پی افزایش سرعت شیوع ویروس کرونا در یک ماهه اخیر ، ستاد ملی کرونا در نشست روز یکشنبه ۱۸ آبان خود تعطیلی تمامی مشاغل و اصناف به جز مشاغل سطح یک را در مراکز استان های کشور تصویب کرده بود که از بیستم آبان به اجرا درآمد. با این حال ستاد مقابله با کرونای مازندران محدودیت های کرونایی را به تمامی شهرهای استان تسری داد و اعلام کرد که به علت نزدیکی شهرهای مازندران به یکدیگر ، اجرای طرح تنها در مرکز استان کارساز نخواهد بود.

بر اساس این مصوبه تمامی فعالیت صنفی و شغلی به غیراز مشاغل سطح یک فقط تا ساعت ۱۸ عصر می توانند فعالیت کنند و پس از این ساعت باید تمامی خدمات خود را تعطیل کنند. این محدودیت یک‌ماهه خواهد بود. 

در حال حاضر نیز حدود ۸۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های مازندران بستری هستند و تاکنون یکهزار و ۷۵۰ نفر در استان بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند.

برچسب‌ها ویروس کرونا گردشگری مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گردشگری مازندران ویروس کرونا گردشگری مازندران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشور در زمینه مالیاتی، بحث مربوط به اصلاح نظام مالیاتی و تمرکز بر مالیات‌ستانی هوشمند و عادلانه است. این موضوع به خصوص در مقابل تولید و همچنین مردم اهمیت بسیاری بالایی دارد؛ از همین رو بررسی آمار و ارقام مربوط به عملکرد سال گذشته در این زمینه بسیار مهم و کاربردی است.

طبق آمار سال گذشته میزان مالیات پرداختی کل مشاغل کشور از مجموع درآمدهای مالیاتی، عددی کمتر از ۶ درصد بوده است که نسبت به حجم بالای این بخش از اقتصاد در تولید ناخالص ملی که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد اقتصاد را شامل می‌شوند؛ این بخش مالیات کمتری نسبت به حجم خود در اقتصاد ایران پرداخت کرده است.

با وجود شاخص پایین مالیات به تولید ناخالص ملی در بخش مالیات اصناف، تمرکز اصلی نظام مالیاتی در دولت سیزدهم، بر اعطای هدفمند معافیت‌های مالیاتی به مشاغل خرد و مردمی در مقابل مشاغل و اصناف خاص دانه درشت با درآمدهای کلان بوده است.

هدف قرار دادن مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان می تواند به رفع مشکلات نابرابری درآمد در اقتصاد ایران نیز کمک کند. مطالعات نشان داده است که نابرابری درآمد در کشور با تکیه بر اصلاح نظام مالیاتی در حال کاهش است و پیش از این اقدامات وضعیت به طوری بود که درصد کمی از جمعیت سهم نامتناسب زیادی از ثروت را در دست داشتند.

با تمرکز بر جمع‌آوری مالیات از مشاغل پردرآمد و اصناف خاص، دولت در سال گذشته علاوه بر افزایش درآمد مالیاتی از این محل، توانسته است که ثروت را نیز به شیوه‌ای عادلانه‌تر نسبت به قبل توزیع کند.

در بخش مالیات اصناف، بیش از ۵۰ درصد اصناف خرد مالیاتی پرداخت نکردند و از طرف دیگر بیش از ۵۰ درصد مالیات اصناف تنها توسط ۱ درصد پرداخت شده است. از همین رو تمرکز ویژه سازمان امور مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان با تکیه بر اعداد و ارقام عملکرد مالیات اصناف سال گذشته بوده است.

تمرکز بر مالیات‌ستانی سیستمی و تقاطع داده‌ها مسیر اصلی تحقق این امرفراهم شده است. در این مدل با تکیه بر شفافیت اطلاعات سیستمی حاصل از سامانه مودیان و همچنین اعمال معافیت‌های مناسب برای اصناف کوچک و خرد، مسیر تحقق عدالت مالیاتی با تمرکز نظام مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل خاص با درآمدهای کلان فراهم شده است.

نوع مودیان

سهم مودیان

درصد از مالیات مشاغل

سهم مردم و کسب‌وکارهای خرد از مالیات بخش اصناف

۹۹%

۵۰%

سهم اصناف و مشاغل خاص دانه‌درشت با درآمدهای کلان

۱%

۵۰%

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • تداوم محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • استمرار محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • ترافیک در محور‌های ارتباطی مازندران سنگین شد
  • محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • ترافیک در محورهای ارتباطی مازندران سنگین شد
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی از امروز در جاده‌های مازندران