Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - کوروس ربیعی رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست مازندران از تکذیب واگذاری مدیریت قله دماوند به فدراسیون کوهنوردی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان مازندران، رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست مازندران از مرگ پلنگ ماده ای خبر داد که اواخر هفته قبل در پناهگاه حیات وحش چهاردانگه ساری زنده گیری شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کوروس ربیعی با تأیید تلف شدن این حیوان در سحرگاه امروز، گفت: هم اکنون دامپزشکان معتمد محیط زیست مشغول کالبدشکافی هستند تا علت مرگ این پلنگ مشخص شود.
ربیعی چند فرضیه را برای مرگ این حیوان متصور شد و افزود: احتمال اینکه این حیوان بر اثر سقوط از ارتفاع و یا تصادف و اصابت به خودرو دچار ضایعه شده باشد زیاد است.
وی همچنین گفت: احتمال دیگر، مسمومیت این حیوان است که در نهایت با کالبد شکافی بزودی نتیجه اعلام خواهد شد.
رئیس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: این پلنگ 5 ساله، ماده و بالغ بوده و با بررسی اولیه انجام شده، آثار ضرب و جرح عمدی ناشی از مداخله انسانی مانند اصابت گلوله یا صدمات ناشی از تله در حیوان مشاهده نشد.
تکذیب واگذاری مدیریت قله دماوند به فدراسیون کوهنوردی
همچنین محیط زیست مازندران با تکذیب سپردن مدیریت قله دماوند به فدراسیون کوهنوردی اعلام کرد اثرطبیعی ملی دماوند ازسال 1381 به عنوان یکی از مناطق چهارگانه تحت حفاظت و مدیریت محیط زیست استان مازندران بوده و به استناد ماده 16 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، به هیچ عنوان قابل واگذاری به اشخاص حقیقی و حقوقی نیست.
در ادامه اطلاعیه آمده است: از طرفی در راستای مدیریت و حفاظت همه جانبه این اثر طبیعی ملی، کارگروه حفاظت و مدیریت یکپارچه آن در استان از سال 1396 با ریاست استاندار وعضویت دستگاه‌های اجرایی ذیربط شکل گرفت و کلیه موضوعات مربوط به آن اثر اعم از: مدیریت دام و دامداری، راه‌های دسترسی، گردشگری پایدار، معادن و..... در آن کارگروه مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.
در ادامه تصریح شده است: لذا منظور از پخش گزارش خبری فوق به احتمال زیاد مدیریت کوهنوردان و نحوه کنترل ورود و خروج آنها و برنامه ریزی لازم در این خصوص بوده و ارتباطی با موضوع مدیریت کل منطقه ندارد و این اداره کل خبرسپردن مدیریت قله دماوند به فدراسیون کوهنوردی را از اساس کذب می‌داند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محیط زیست مازندران حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۹۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس