Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@23:05:14 GMT

ادامه خریدهای پرحجم سهامداران حقوقی

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۹۷۸۸

ادامه خریدهای پرحجم سهامداران حقوقی

ایران اکونومیست- سهامداران عمده همچنان به خریدهای خود ادامه دادند و هفته منتهی به ۲۱ آبان ماه را با انتقال بیش از ۲.۵هزار میلیارد تومان به پرتفوی خود سپری کردند.

 بررسی روند جابجایی ها در هفته ای که گذشت، نشان می دهد که سهامداران عمده در تمامی روزهای هفته در نقش خریدار ظاهر شده و همچنان به حمایت های خود از بازار ادامه دادند و در نهایت خالص خرید ۲۵۸۰ میلیارد تومانی را در کارنامه خود ثبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگران بورسی در نخستین روز معاملاتی هفته به خرید و فروش سهام پرداختند و در نهایت این حقوقی ها بودند که خریدهای بیشتری را ثبت کردند و در حدود ۵۰۰میلیارد تومان نقدینگی به پرتفوی خود منتقل کردند. در این روز بخش عمده ای از خریدهای حقوقی ها به جمع آوری سهام گروه بانکی تعلق داشت. به طوری که در نهایت خالص خرید حقوقی ها در این گروه به حدود ۱۱۰میلیارد تومان رسید.

روند مزبور در جریان معاملات روز یکشنبه با انتقال بیش از ۳۳۰میلیارد تومان به پرتفوی سهامداران عمده ادامه یافت که کمترین میزان خرید در مقیاس هفتگی بود. در این روز بیشتر خرید سهامداران حقوقی در گروه محصولات شیمیایی بود که با انتقال حدود ۸۰۰میلیارد تومان به سبد سهامداران عمده ختم شد.

روز دوشنبه نیز بازیگران عمده همچنان در نقش خریدار ظاهر شدند. در این روز خریدهای قابل توجهی را از سوی این گروه از معامله گران شاهد بودیم که بیشترین میزان در مقیاس هفتگی بود. به این ترتیب حدود ۹۵۰میلیارد تومان نقدینگی در مسیر پرتفوی سهامداران حقیقی به حقوقی جابجا شد. در این روز گروه فلزات اساسی با اختلاف بسیار زیاد از دیگر صنایع بورسی، بیشترین حمایت را از سوی حقوقی ها دریافت کرد و در نهایت بیش از ۵۰۰میلیارد تومان نقدینگی به پرتفوی حقوقی های این گروه منتقل شد.

روند مزبور در جریان معاملات روز سه شنبه و چهارشنبه با روندی کاهشی همراه شد. به طوری که خالص خرید بیش از ۶۶۰میلیارد تومانی حقوقی ها در روز سه شنبه به حدود ۱۶۰میلیارد تومان در روز چهارشنبه رسید. با این کارنامه ، سهامداران عمده در مجموع هفته منتهی به ۲۱ آبان ماه بیش از ۲.۵هزار میلیارد تومان نقدینگی را به سبد سهام خود منتقل کردند.

نگاهی به صنایع مورد توجه معامله گران

رصد صنایع مورد توجه بازیگران بازار سهام نشان می دهد که در هفته گذشته گروه فلزات اساسی، بیشترین توجه را از سوی معامله گران حقوقی کسب کرد. به نحوی که در مجموع حدود ۸۰۰ میلیارد تومان نقدینگی بابت خرید سهام مزبور، به پرتفوی سهامداران عمده منتقل شد. در صدر این خریدها نیز جمع آوری سهام دو شرکت فولاد مبارکه و ملی مس ایران قرار داشت. خالص خرید حقوقی ها در نماد «فولاد» به بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان و در نماد «فملی» نیز به بیش از ۲۲۰میلیارد تومان رسید. در این گروه فولاد خوزستان نیز با ثبت خالص خرید بیش از ۸۵میلیارد تومانی از دیگر نمادهای مورد توجه سهامداران عمده بود. در همین راستا «کاوه» نیز خالص خرید ۶۳میلیارد تومانی را از سوی حقوقی های بازار تجربه کرد.

در ادامه این روند، خرید سهام گروه بانکی قرار داشت و خالص خرید سهامداران عمده در این گروه به حدود ۴۸۰میلیارد تومان رسید. در صدر این خریدها نیز حمایت از سهام بانک صادرات قرار داشت؛ به طوری که بیش از ۲۰۰میلیارد تومان نقدینگی بابت خرید سهام «وبصادر» به پرتفوی سهامداران عمده افزوده شد. در همین راستا بانک ملت نیز با ثبت خالص خرید بیش از ۱۰۰میلیارد تومانی در فهرست نمادهای مورد توجه حقوقی ها قرار گرفت.

در میان نمادهای خودرویی نیز بیشترین خرید معامله گران حقوقی در نماد سایپا بود. سهامداران عمده خریدهای قابل توجهی در نماد سایپا داشتند. به طوری که در نهایت ۲۱۵میلیارد تومان نقدینگی در مسیر پرتفوی معامله گران حقیقی به حقوقی «خساپا» جابجا شد. در این گروه سهامداران حقیقی به خرید سهام «خپارس» توجه نشان داده و در نهایت خالص خرید ۲۱.۵میلیارد تومانی را در این نماد ثبت کردند.

در این هفته حقوقی ها در گروه پالایشی نیز به حمایت از سهام پالایش نفت بندرعباس پرداختند و حقوقی های «شبندر» در حدود ۱۶۰ میلیارد تومان نقدینگی را به پرتفوی خود منتقل کردند. «شتران» نیز با ثبت خالص خرید ۶۲.۶ میلیارد تومانی از دیگر نمادهای مورد توجه حقوقی ها در این گروه بود.

بررسی خریدهای سهامداران خرد در این هفته نیز نشان می دهد که کشتیرانی در کانون توجه این معامله گران بوده است. به طوری که خالص خرید ۳۸.۵میلیارد تومانی در این نماد از سوی سهامداران حقیقی شکل گرفت. «کساوه» نیز خالص خرید ۳۳.۷میلیارد تومانی را از سوی سهامداران خرد بازار تجربه کرد.

 

سنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میلیارد تومان نقدینگی میلیارد تومانی پرتفوی سهامداران سهامداران عمده معامله گران حقوقی ها خرید سهام خالص خرید مورد توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۹۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرگز سیستان وبلوچستان، سیل اخیرجنوب استان باعث بوجود آمدن خسارت‌های زیاد به زیر ساخت‌های جاده‌ای شده که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
 در سیل اخیر به زیر ساخت‌های جاده‌ای خسارت‌ها زیادی وارد شده است که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
جدگال رئیس شورای روستای عثمان بازارِ پیرسهراب گفت:در این سیل پل‌های آسیب دیده و جاده‌هایی که از کناره‌ها تخریب شده اند، در بسیاری از روستا‌های بخش پیرسهراب، هنوز بازسازی نشده اند و دست نخورده باقی مانده اند که تردد را برای مردم در این جاده‌ها را سخت کرده است.
وی افزود:نبود شانه خاکی و علایم راهنمایی و رانندگی در دو طرف این جاده‌های روستایی، شرایط رانندگی کردن در شب برای رانندگان پر خطر و‌دشوار کرده است.
سلامی مدیر اداره راهداری و‌حمل و نقل جاده‌ای شهرستان چابهار گفت: سیل اخیر در شهرستان چابهار به زیرساخت‌های جاده‌ای چابهار حدود ۳۲۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرد که بخش عمده این خسارت‌های متعلق به جاده‌های فرعی و روستایی است.
مدیر اداره راهداری و حمل نقل جاده‌ای چابهار افزود: دلیل اصلی این خسارت‌هایی که در زمان سیلاب به زیرساخت‌های جاده وارد میشود، نبود ابنیه فنی و‌زیرساخت مناسب، در برخی ازمحور‌های فرعی و روستایی، است که باعث مسدود شدن راهها میشود.

دیگر خبرها

  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی
  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!
  • ترافیک پرحجم اما روان است
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند
  • جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: رژیم اشغالگر خواسته‌های مقاومت را بپذیرد، مذاکرات پیش برود