Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دو عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع دو درصد پژوهشگران پراستناد جهان قرار گرفتند.

در آخرین ارزیابی صورت گرفته بر اساس داده‌های پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس که با همکاری موسسه الزویر صورت گرفته است، دکتر ناهید پوررضا عضو هیات علمی گروه شیمی دانشکده علوم و دکتر حمید محمدصدیقی عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشکده مهندسی موفق شده‌اند در جمع دو درصد پژوهشگران پر استناد جهان قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ارزیابی براساس شش شاخص که همگی بر مبنای استناد هستند، صورت گرفته است. میزان استناداتی که به این مقالات صورت گرفته و همچنین شاخص «اچ» محققان از جمله معیارهای این ارزیابی است.

گفتنی است دکتر ناهید پوررضا متولد سال ۱۳۳۰ در شهرستان مسجدسلیمان، پس از پایان تحصیل در رشته طبیعی، توانست در سال ۱۳۵۳ با کسب رتبه نخست وارد دانشگاه شهید چمران اهواز (جندی‌شاپور سابق) شود و پس از آن مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاه بیرمنگام کشور انگلستان به پایان رساند؛ این استاد فرهیخته دانشگاه شهید چمران اهواز سال‌های ۱۳۶۴-۱۳۶۵ تحصیلات مقطع پسادکتری را در دانشگاه کلرادو کشور آمریکا به پایان رساند.

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، استاد نمونه دانشگاه شهید چمران اهواز، دریافت لوح افتخار بانوان نام‌آور ایران تهران در سال ۱۳۷۸، برگزیده جایزه زن در علم (جایزه دکتر میرزاخانی) سال ۱۳۹۸، برگزیده به عنوان پژوهشگر برتر استانی و دریافت ۲۵ سپاس‌نامه دانشگاهی، انتشار ۱۳۲ مقاله علمی در مجلات معتبر بین‌المللی ISI، ارائه بیش از ۹۵ مقاله در سمینارها و کنفرانس‌های بین‌المللی و داخلی، بخشی از افتخارات علمی دکتر ناهید پوررضا است.

همچنین دکتر حمید محمدصدیقی عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشکده مهندسی مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد را در دانشگاه شهید چمران اهواز سپری کرده است.

از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی وی می‌توان به مدیر داخلی مجله مکانیک کاربردی و محاسباتی دانشگاه، دبیر تخصصی مجله مکانیک کاربردی و محاسباتی دانشگاه، عضو کمیته تخصصی فنی و مهندسی پارک علم و فناوری خوزستان، مدیر گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، مدیر امور پژوهشی، دانشگاه صنعتی شهدای هویزه و... اشاره کرد.

پژوهشگر برتر دانشگاه شهید چمران اهواز در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۷، پژوهشگر برتر استان خوزستان در سال ۱۳۹۶، پژوهشگر برتر جوان، دانشگاه شهید چمران اهواز در ۱۳۹۴، پژوهشگر برتر دوره دکتری استان خوزستان در سال ۱۳۹۲، ازجمله افتخارات علمی دکتر حمید محمد صدیقی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز پژوهشگر عضو هیات علمی پژوهشگر برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهنام عسکرپور گفت: وزارت بهداشت با پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موافقت کرده است.

وی افزود: این موضوع در نامه دکتر ابوالفضل باقری‌فرد، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام شده است.

عسکرپور ادامه داد: بنا بر این نامه، طبق مصوبه بیست و هفتمین جلسه کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه‌های آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی مصوب ۲۰ اسفندماه سال گذشته، پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری مطرح شد و با برگزاری این دوره، بر اساس برنامه آموزشی مصوب دبیرخانه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی موافقت شده است.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • چمران از آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران خبر داد
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد