Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@13:41:42 GMT

سی و دومین جشنواره تئاتر گیلان مجازی برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۰۰۴۴

سی و دومین جشنواره تئاتر گیلان مجازی برگزار می شود

مصباح گفت: سی و دومین جشنواره تئاتر گیلان امسال به دلیلی شیوع کرونا ویروس، بدون تماشاگر و با بهره‌‌گیری از فضای مجازی برای علاقه‌‌مندان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «سیدامیر مصباح» امروز(شنبه، 24 آبان)در نشست خبری رونمایی از پوستر سی و دومین جشنواره تئاتر استانی گیلان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اظهارداشت: جشنواره امسال به دلیل شیوع کروناویروس متفاوت از سال‌های پیش و بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه برگزاری این جشنواره با تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هماهنگ است از برگزاری این جشنواره به دو شیوه حضوری و مجازی خبر داد و گفت: شیوه حضوری جشنواره به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و قطع زنجیره انتقال بدون تماشاگر و با حضور اعضای تئاتر جهت اجرا برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می توانند این اجراها را به صورت زنده از طریق فضای مجازی دنبال کنند.

 

وی با اشاره به هیئت داوران این جشنواره که متشکل از نسل‌های مختلف جهت بررسی کیفی‌تر آثار بود افزود: تلاش کردیم تا از تمام سنین نمایندگانی در هیئت بازبین جشنواره سی و دوم داشته باشیم.

 

مصباح اعلام کرد: «علی حاج علی عسگری» هنرمند برجسته و پیشکسوت تئاتر و نمایش گیلان، «کهن قنبریان» و «صادق حسنی»، «امیر حامد» و «مهدی شایان» از نسل‌های بعدی تئاتر استان، هیئت داوران بازبین این دوره از جشنواره را تشکیل دادند.

 

وی با اشاره به کیفیت آثار ارسالی به این جشنواره با وجود شیوع کرونا ویروس اظهارداشت: امیدوارم با توجه به کیفیت آثار ارسالی امسال نماینده‌ای در خور نام استان گیلان در جشنواره فجر داشته باشیم.

 

مصباح با بیان اینکه 9 اثر در این جشنواره با هم رقابت می‌کنند تصریح کرد: «یک شب دیگر هم بمان سیلویا» به کارگردانی محمدرضا حسین زاده از انزلی، «گلی از جنس شیشه» به کارگردانی مصطفی خوش‌بین از آستانه اشرفیه، «کاپوچینوی ایرلندی» حمید شعبانی از لاهیجان، «بریده‌ها» رضا فتوت‌خواه، «نگاتیو» مرداد بخشی، «پرتراژیک» مهرنوش ثابت نیا، «لبخند باشکوه آقای گیل» زهرا صدری از رشت از جمله آثار برگزیده این جشنواره هستند.

 

گفتنی است، در پایان این مراسم از پوستر سی و دومین جشنواره تئاتر گیلان رونمایی شد.

 

 

 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: گروه های نمایشی گیلان جشنواره تئاتر گیلان سی و دومین جشنواره تئاتر برگزار می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد

ایسنا/هرمزگان دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج‌فارس به میزبانی روستای گورزانگ برگزار شد.

دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج‌فارس به میزبانی روستای گورزانگ در دو رشته بازی درا و بازی رمازا با حضور شش تیم از شهرستان میناب و به مدت سه روز برگزار شد.

محمد خوشصوت دبیر اجرایی این جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد فرهنگی ورزشی، در کنار ایجاد نشاط اجتماعی و حفظ سنت های گذشته، گرامیداشت ۱۰ اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس است.

وی افزود: دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی به همت دهیاری و شورای اسلامی روستای گورزانگ و با همکاری جمعی از فرهنگ دوستان برگزار شد.

بازی رمازا به شماره ۱۱۰۴ بازی درا به شماره ۸۴ و بازی رحمونی به شماره ۱۰۹۶ همگی در سال ۱۳۹۴ در فهرست میراث معنوی کشور به نام میناب به ثبت رسیده‌اند.

بازی‌های دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی در دو گروه سه تیمی برگزار شد که در هر رشته تیم اول هر گروه به فینال راه پیدا کرد.

از گروه یک، رشته رمازا تیم شهباز و از گروه دو تیم سایپا به مرحله نهایی راه پیدا کردند که پس از برگزاری فینال تیم سایپا قهرمان شد.

و در رشته درا هم از گروه یک، تیم روستای رکن آباد و از گروه دو، تیم سایپا گورزانگ به فینال راه یافتند که در نهایت تیم سایپا موفق شد عنوان  قهرمانی را از آن خود کند.

در میناب بیش از ۳۰۰ نوع بازی بومی محلی وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد