Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد استاندار یزد با اشاره به موثر بودن اعمال محدودیت‌ها در به ثبات رسیدن آمار بستری‌های کرونایی در استان، تاکید کرد: اگر مردم و اصناف یزد که تاکنون همکاری بسیار خوبی در اجرای این محدودیت‌ها داشته‌اند، همچنان همراهی کنند می‌توانیم امیدوار به کاهش آمار کرونا در استان باشیم.

«محمدعلی طالبی» امروز شنبه ۲۴ آبانماه در جمع خبرنگاران راجع به آخرین وضعیت کرونا در استان اظهار کرد: به نظر در حال رسیدن به مرحله ثبات در تعداد بستری‌های رکونایی در استان هستیم به نحوی که براساس آخرین آمارها هم اکنون یکهزار و ۱۷۹ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند و از شیب بسیار تند هفته های اخیر مبتلایان به کرونا در استان بسیار کاسته شده و تقریباً وارد مرحله ثبات دراین باره شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برخی اعمال محدودیت‌های کرونایی در استان طی هفته‌های اخیر را در رسیدن به این ثبات موثر دانست و تاکید کرد: اگر مردم و اصناف که تاکنون همکاری بسیار خوبی در اجرای این محدودیت‌ها داشته‌اند، تعامل خود با مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا داشته باشند، می‌توانیم امیدوار به کاهش آمارهای این بیماری باشیم.

استاندار یزد از نمودهای بارز رعایت مردم استان را افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعم از استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی خواند و تصریح کرد: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم استان از حدود ۵۰ درصد در شروع موج سوم کرونا اکنون به بالای ۷۰ درصد رسیده که هرچند انتظار رعایت بیشتری داریم ولی قابل تامل بوده است.

وی افزود: خوشبختانه برخی از مشکلات بیمارستانهای استان به ویژه در بحث تامین اکسیژن نیز با حمایت‌های دولتی و بخش خصوصی در حال مرتفع شدن است به طوری که دستگاه‌های اکسیژن ساز خریداری و برخی نصب یا در حال نصب است.

طالبی به جلسه امروز ستاد ملی کرونا نیز اشاره و خاطرنشان کرد: کلیات طرح دسته‌بندی استانها به لحاظ وضعیت قرمز، نارنجی و زرد و اعمال محدودیت‌ها بر همین اساس برای استانها در این نشست مصوب شد که جزئیات آن برای اجرا در هفته آینده بررسی و ابلاغ خواهد شد.

وی با اشاره به محدودیت‌های ترددی استان که مطابق با مصوبه ستاد ملی کرونا اجرایی شد، گفت: این محدودیت‌ها در زمان مقرر در استان یزد اعمال شد ولی در ادامه منتظر تصمیم جدید ستاد ملی کرونا هستیم.

وی با بیان این که با شدت گرفتن بیماری در استان و کمبود امکانات شاهد مشکلاتی به لحاظ خستگی کادر درمان در استان بودیم، گفت: خوشبختانه با تامین امکانات درمانی و ثبات در آمار بستری‌ها این روند بهبود یافته و شاهد رسیدگی بیشتر کادر درمان به بیماران هستیم.

استاندار به بیمارستان بحران استان نیز اشاره کرد و گفت: ساختمان فعلی بیمارستان بحران زیرمجموعه ساختمان قبلی بیمارستان فرخی بود که قراربود پس از بازسازی بیمارستان رهنمون، تخریب و به بخش تاسیسات تبدیل شود ولی به منظور تامین کمبود تخت در استان و اختصاص فضایی برای بحران‌های احتمالی، مصمم به بازسازی فضایمذکور جهت بیمارستان بحران شدیم ولی در ادامه موضوع مقاوم سازی این ساختمان زمان بیشتری را ضروری کرد که امیدواریم تا چند ماه آینده با سرعت بخشیدن به کارها شاهد راه اندازی این بیمارستان به عنوان اولین بیمارستان بحران کشور باشیم.

وی از نظارت بر عملکرد فرمانداران شهرستانها و برگزاری جلسات با انها جهت استفاده از تجربیاتشان در مهار بیماری کرونا خبر داد و گفت: البته در مواردی نیز تذکرهای لازم به آنها داده شده است.

طالبی با تاکید بر این که مسئولیت اجتماعی صنایع و معادن استان به ویژه در شرایط کرونایی کنونی را به جد دنبال می‌کنیم، گفت: خوشبختانه تاکنون برخی از فعالان صنعتی به خوبی در این موضوع ورود کرده‌اند ولی در جلسه با صنایع، معادن و فعالان صنعتی نیز نیازهای استان مطرح و قرار شد برای رفع این موارد ورود کنند که قطعاً گزارش همکاری یا تعامل نداشتن آنها را به مردم گزارش خواهیم کرد.

استاندار در مورد سئوالی راجع به بحران کم آبی و انتقال آب به استان نیز اظهار کرد: موضوع انتقال آب به یزد را براساس مصوبات ملی و دستورالعمل‍های صادره دنبال می کنیم و به هیچ وجه پنهان کاری در این باره نداریم چرا که وقتی فردی تشنه آب باشد، دلیلی برای کتمان این تشنگی وجود ندارد و یزد تشنه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار يزد کروناویروس همه باهم علیه کرونا بیمارستان بحران محدودیت ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی

آفتاب‌‌نیوز :

محمد ابراهیم‌زاده، همسر صدیقه وسمقی، در گفتگو با رویداد٢۴ درباره سلامتی این اسلام‌پژوه و محقق که به اتهام تبلیغ علیه نظام به حبس محکوم شده، توضیح داده است.

به گفته ابراهیم زاده خانم وسمقی در اثر یک بیماری ژنتیک بینایی خود را اخیرا به طور کامل از دست داده و این موضوع در آزمایش‌هایی که ۲۷ فروردین ماه در انتقال ایشان از زندان به بیمارستان فارابی انجام شده، مورد تایید پزشک قرار گرفته است.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید: روند از دست رفتن بینایی در خانم وسمقی در اثر یک بیماری ژنتیکی است. اینطور نبوده که ایشان به خاطر زندان بینایی را از دست داده باشد. او گفته نام این بیماری RP است، ژنتیکی است و خیلی از افراد در ایران به آن مبتلا هستند. در این بیماری روند کم‌بینایی به مرور افزایش پیدا می‌کند.

ابراهیم‌زاده گفته اواخر فروردین‌ماه خانم وسمقی از زندان به بیمارستان فارابی منتقل شد. در این بیمارستان تخصصی چشم، در بخش‌های مختلف اعم از شبکیه، قرنیه، خشکی چشم و پلک مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش‌ها حدود ۳ ساعت طول کشید و من هم حضور داشتم. نتایج آزمایش‌ها و معاینات هم در پرونده پزشکی ایشان در زندان نوشته شد و به بهداری زندان اوین تحویل داده شد. قرار بود نتیجه به پزشکی قانونی هم داده شود. تا دو سه روز پیش، اما هنوز این نتایج به پزشکی قانونی داده نشده است.

ابراهیم‌زاده علت انتقال خانم وسمقی به بیمارستان را توضیح داده و گفت در زندان متوجه شدند ایشان نمی‌تواند راه برود و زمین می‌خورد. ایشان می‌گوید من فقط مزاحم دوستان بند هستم. نمی‌توانم غذای خودم را بیاورم یا ظرف‌هایم را بشورم. حتی برای سرویس بهداشتی هم به یک نفر احتیاج دارم.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید: ماموران زندان بعد از مشاهده این وضعیت ترتیب معاینات چشم را دادند.

آقای ابراهیم‌زاده می‌گوید در نتایج معاینات بیمارستان فارابی قید شده که ایشان تحمل حبس ندارد. این نتایج باید از طرف بهداری زندان به پزشکی قانونی ارسال می‌شد، اما هنوز ارسال نشده است.

او گفته یک آزمایش در بیمارستان فارابی مانده بود که انجام بدهند و آن مربوط بود به میدان دید. پزشک ایشان گفته بود احتیاجی به اندازه‌گیری میدان دید ندارد، چون اصلاً دید ندارد.

ابراهیم‌زاده می‌گوید خانم وسمقی قبل از بازداشت، میدان دید داشت و این دید مرکزی در طول این مدت از دست رفته است، هرچند زندان در از دست رفتن این دید تاثیر نداشته است.

خانم وسمقی دچار بیماری قلبی شده است

آقای ابراهیم‌زاده تاکید می‌کند آنچه در زندان برای خانم وسمقی حادث شده، بیماری قلبی است. او گفته هفته نخست فروردین‌ماه خانم وسمقی به دلیل مشکل قلبی و سوزش قفسه سینه از بهداری زندان به بیمارستان طالقانی در ولنجک منتقل شده و در آنجا با توصیه پزشک به مدت یک شب در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری شده است، اما در نهایت گفتند مشکل قلبی و فشار خون خانم وسمقی با دارو قابل کنترل است.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید بهداری زندان مدت‌ها با دارو‌های دم‌دستی سعی می‌کردند مشکل قلبی ایشان را رفع کنند، اما در نهایت متقاعد شدند که مشکل جدیست و در نهایت ایشان به بیمارستان طالقانی منتقل شده.

او تاکید می‌کند ایشان قبل از حبس هیچ‌گونه مشکل قلبی نداشته است. امیدوارم این بیماری نباشد و تنها ناشی از فشار زندان باشد.

علیزاده طباطبایی: برای ایشان درخواست عدم‌تحمل حبس داده‌ایم

محمود علیزاده طباطبایی، وکیل صدیقه وسمقی هم می‌گوید به دلیل از دست‌رفتن بینایی، درخواست عدم تحمل حبس برای ایشان کردیم. این درخواست با پزشک قانونی هم مطرح شده و گزارش مثبت داده‌اند و در حال حاضر این درخواست برای دادستان ارسال شده و اگر موافقت کند، ایشان به خاطر عدم تحمل حبس آزاد خواهند شد.

به گفته وکیل صدیقه وسمقی، حال او در زندان مناسب نیست. خانم صدیقه وسمقی علاوه بر از دست‌دادن بینایی با مشکل تپش قلب و فشار خون بسیار بالا مواجه است و در زندان هم امکان پرستاری از ایشان نیست چرا که درخواست پرستار هم کرده بودند، ولی این درخواست اجرایی نشد.

علیزاده طباطبایی می‌گوید: صدیقه وسمقی به فعالیت تبلیغی علیه نظام احضار شد، اما گفت تا دلیل این اتهام را نگویید، نمی‌آیم. برای بازداشت او ریختند در خانه‌اش؛ اقدامی که برای اتهام فعالیت علیه نظام بسیار غیرمنطقی بود.

وکیل وسمقی می‌گوید: او به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به چهار ماه حبس و به دلیل عدم رعایت حجاب شرعی به یک میلیون جزای نقدی محکوم شد. همان زمان ما تسلیم به رای زدیم و میزان حبس شد ٩۶ روز. الان به دلیل مشکل عدم تحمل حبس، درخواست آزادی مشروط دادیم.

علیزاده طباطبایی می‌گوید هفته آینده ایشان یا به دلیل آزادی مشروط یا به دلیل عدم تحمل حبس باید آزاد شوند. نگاه‌داری ایشان در زندان با این حال دیگر درست نیست.

دیگر خبرها

  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • اجرای موفق طرح عفاف و حجاب در آذربایجان غربی
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود