Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد خلیل‌مقدم امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: در استان تعداد ۸ کتابخانه مشارکتی و ۵۵ کتابخانه نهادی وجود دارد و بیش از ۸۷۰ هزار عنوان منبع در کتابخانه‌های استان در دسترس است، همچنین ۱۶۴ کتابدار در سطح استان  خدمات‌رسانی می‌کنند و فعالیت‌های ترویجی کتابخوانی پس از کرونا به سمت فضای مجازی رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری افزود: در هفته کتاب و کتابخوانی تعداد ۳ پروژه در دستور کار قرار دارد که پروژه لردگان افتتاح یک پیشخوان کتاب یا کانکس کتاب بود که این کانکس‌ها در مناطق حاشیه‌نشین شهرستان‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی افتتاح می‌شود، کتابخانه شهید مطهری شهرستان لردگان این کانکس را پشتیبانی می‌کند و این طرح برای اولین‌بار در کشور و در استان چهارمحال و بختیاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه برای کتابخوان شدن مردم هم مسوؤلان و هم مردم وظیفه دارند، عنوان کرد: وظیفه مسوؤلان این است که دسترسی به کتاب را برای همگان آسان کنند که نمونه آن ایجاد پیشخوان خدمات کتاب در حاشیه مناطق شهرستان‌هاست.

خلیل‌مقدم ادامه داد: وظیفه دیگر بر عهده مردم است که با ایجاد شرایط و تبلیغ ما از شرایط موجود استقبال کنند، به عنوان مثال پیشخوان کتاب در شهرستان لردگان می‌تواند مشکلات دانش‌آموزان در دسترسی به شبکه شاد را حل کند زیرا اینترنت رایگان در این پیشخوان وجود دارد.

ایجاد کتابخانه در شهر نافچ به همت یک خیر

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان اظهار داشت: شهر نافچ از شهر‌های فاقد کتابخانه استان بود که ساختمانی از طریق خیر الیاس رئیسی در اختیار نهاد کتابخانه‌ها قرار گرفت و با هزینه ۱۵۰ میلیون تومانی آماده افتتاح شده است که ۴۵۰ متر زیربنا دارد و بیش از ۳۵ هزار منبع در آن وجود دارد و یک نفر در این کتابخانه مشغول به کار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در کتابخانه شهر پردنجان ساختمان از طریق مرکز خیریه در اختیار نهاد کتابخانه‌ها قرار گرفت و بازسازی و تجهیز آن انجام شده است و افتتاح خواهد شد.

خلیل‌مقدم با اشاره به سرانه مطالعه استان عنوان کرد: آمار سرانه مطالعه استان در دست نهاد کتابخانه‌های عمومی نیست چراکه نهاد کتابخانه‌ها از دستگاه‌های زیرمجموعه‌ شورای فرهنگ عمومی است و در زمینه کتابخوانی اداره کل ارشاد، دانشگاه‌ها، سازمان تبلیغات، کانون فرهنگی هنری مساجد، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حوزه هنری فعالیت دارند و در زمینه ادبیات پایداری و نشر کتاب در دفاع مقدس فعالیت‌های خوبی انجام می‌دهند.

۴۵ هزار نفر از اعضای کتابخانه‌های استان فعال هستند

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان با اشاره به اینکه بیش از ۴۵ هزار نفر از اعضای کتابخانه‌های استان فعال و حدود ۲۰۰ هزار نفر عضو کتابخانه‌های استان هستند، افزود: در حدود ۹۰ درصد از کتابخانه‌های عمومی استان بازسازی، تغییر چیدمان، روشنایی، رنگ‌آمیزی و بروزرسانی سیستم داخلی انجام شده است که آمار خوبی در زمینه کتاب و خدمت‌رسانی است و ما به سمت کتابخانه‌های استاندارد کشوری در حرکت هستیم.
 
وی اضافه کرد: تلاش بر این است که در شهرهای لردگان، بروجن، شهرکرد و فارسان که شهرداری‌ها در زمینه درآمدها همکاری خوبی دارند بروزرسانی انجام شود و نسبت به مناطق روستایی و کم برخوردار هم بی‌تفاوت نیستیم  و تا رسیدن به نقطه مطلوب از نظر مردم راه زیادی وجود دارد.

انتهای پیام/۶۸۰۳۲

منبع: فارس

کلیدواژه: کتابخانه ها کتابخوانی روز کتاب مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی نهاد کتابخانه های عمومی کتابخانه های استان نهاد کتابخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • طلسم‌های مرگباری که در کتاب‌های قدیمی جاساز شده‌اند
  • این کتاب‌ها می‌توانند شما را بکشند!
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود