Web Analytics Made Easy - Statcounter

به ادعای مسئولان مایکروسافت، حملات سایبری هفت شرکت داروسازی مستقر در آمریکا، فرانسه، کانادا، هند و کره جنوبی را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش ایرنا، بر اساس اظهارات مقامات این شرکت با وجود این که مایکروسافت تعداد زیادی از این حملات را مسدود کرده است، برخی از آن‌ها موفقیت‌آمیز بوده‌اند. مایکروسافت به شرکت‌های تحت حمله اطلاع رسانی کرده است؛ اما از افشای نام این شرکت‌ها خودداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت مایکروسافت، سه گروه هکری مختلف را عامل این حملات معرفی کرده است. گروه هکری روس که مایکروسافت آن را با عنوان Strontium معرفی کرد، اما با عناوین APT ۲۸ و Fancy Bear نیز شناخته می‌شود، از حملات password spraying استفاده کرده است که معمولا در آن از گذرواژه‌های تکراری و قدیمی کاربران استفاده شده و تلاش می‌شود با تعداد محدودی گذرواژه متداول، تعداد زیادی از حساب‌های کاربری هک شود. این گروه هکری به دلیل اقدام به تغییر نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ میلادی مشهور شده است.

۲ گروه هکری دیگر تحت حمایت دولت کره شمالی قرار دارند. یکی از این گروه‌ها که با عنوان Zinc یا Lazarus Group شناخته می‌شود، با استفاده از حملات فیشینگ تلاش کرد تا گذرواژه کاربران شرکت‌های داروسازی را در قالب ایمیل‌هایی که ظاهرا برای استخدام متخصصین ارسال شده بودند، به دست آورد. این گروه هکری در سال ۲۰۱۶ میلادی سرور‌های شرکت سونی را هک کرده بود و در سال ۲۰۱۷ میلادی با انتشار بدافزار WannaCry بسیاری از کاربران اینترنت را تحت حمله قرار داد.

گروه هکری دیگر که مایکروسافت آن را با عنوان Cerium معرفی کرده است، سابقه مشخصی ندارد. به ادعای مسئولان مایکروسافت، این گروه نیز از حملات فیشینگ استفاده کرده و ایمیل‌هایی را برای کاربران شرکت‌های داروسازی ارسال کرده است که ظاهرا از طرف سازمان جهانی بهداشت و به منظور هماهنگ‌سازی تحقیقات مرتبط با واکسن کووید ۱۹ بوده‌اند. مایکروسافت اطلاعات بیشتری را در رابطه با این گروه هکری ارائه نکرده است.

به ادعای آن‌ها این جدیدترین تلاش هکر‌ها برای استفاده از پاندمی کووید ۱۹ برای دستیابی به اهداف شخصی است. در ابتدای سال جاری میلادی نیز اف بی آی و سازمان امنیت ملی آمریکا در خصوص احتمال حملات هکری به منظور سرقت اطلاعات علمی مرتبط با تولید واکسن کرونا هشدار داده بودند.

تام برت مسئول امنیت و کامپیوتری و اعتماد مشتریان مایکروسافت در وبلاگ خود در این زمینه نوشت: «ما فکر می‌کنیم این حملات غیرمنطقی است و باید توسط تمام جامعه مدرن محکوم شود.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار واکسن کرونا حملات سایبری گروه هکری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه کنترل کامل یک روستا در «دونتسک» را به دست گرفت

وزارت دفاع روسیه امرو (پنج‌شنبه) اعلام کرد نیروهای مسلح روسیه کنترل کامل روستای «بردیچی» در منطقه دونتسک واقع در شرق را به دست گرفتند.

به گزارش ایسنا، نیروهای مسلح روسیه در حالی کنترل کامل روستای بردیچی در دونتسک را به دست گرفته‌اند که پیشتر ژنرال «الکساندر سیرسکی» فرمانده کل ارتش اوکراین اعلام کرد، نیروهای اوکراینی از روستاهای «بردیچی» و «سمیونوفکا» به شمال غربی «آودیوکا» و از «نوومیخایلوفکا» به جنوب غربی دونتسک عقب‌نشینی کرده‌اند.

براساس بیانیه وزارت دفاع روسیه، گروه مرکزی نیروهای روسیه ۱۰ ضد حمله را دفع کرد و کی‌یف تا ۳۸۰ سرباز را از دست داد. گروه غرب از نیروهای روسیه هم ۵ ضد حمله را دفع کرد و کی‌یف بیش از ۱۵۰ سرباز خود را از دست داد. براساس این بیانیه، کی‌یف ۲۷۰ سرباز را در نتیجه درگیری با گروه‌های جنوبی نیروهای روسیه از دست داده است.

طبق این بیانیه، نیروهای مسلح اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته در نتیجه عملیات گروه‌های جنوبی، مرکزی و شرقی نیروهای مسلح روسیه ۷۵۰ تلفات نظامی در دونتسک متحمل شدند. گروه مرکزی نیروهای مسلح روسیه طی روز گذشته ۱۰ ضد حمله را در چندین شهرک دونتسک دفع کرده است.

پس از تصرف پایگاه مستحکم اوکراینی‌ها در آودیوکا در ماه فوریه، یگان‌های روسی دستاوردهای ثابتی در میدان نبرد داشته‌اند. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه به‌تازگی گفت آنها اکنون کاملا کنترل وضعیت میدان نبرد را در دست دارند و به طور پیوسته نیروهای اوکراینی را عقب می‌رانند. به گفته مسکو، نیروهای کی‌یف تنها در هفته گذشته بیش از ۸۰۰۰ سرباز خود را از دست داده‌اند.

در روزهای اخیر، نیروهای روسی شهر «بوگدانوفکا» واقع در نزدیکی شهر استراتژیک «چاسوف یار» در شمال دونتسک را هم تحت کنترل خود درآوردند. چاسوف یار در زمینی مرتفع قرار دارد و گرفتن آن به واحدهای روسی نقطه برتری قدرتمندی برای حمله به دیگر شهرهای کلیدی تحت کنترل اوکراینی‌ها می‌دهد.

ژنرال ارشد اوکراینی روز یکشنبه اعتراف کرد که نیروهای روسی در امتداد «کل خط مقدم» که بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر را در بر می‌گیرد، حمله می‌کنند. او روز جمعه هم به حامیان غربی کشورش گفت نیروهای کی‌یف با «وضعیت عملیاتی و استراتژیک دشواری روبرو هستند که تمایل به بدتر شدن دارد.»

سیرسکی در آن بیانیه خود به وضعیت نووباخموتیوکا، روستای دیگری در نزدیکی بردیچی که وزارت دفاع روسیه یکشنبه اعلام کرد نیروهایش آن را تصرف کرده‌اند، اشاره‌ای نداشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه؛ خسارت سنگین روس‌ها + ویدئو
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • روسیه کنترل کامل یک روستا در «دونتسک» را به دست گرفت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه