Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که مسئولان خراسان جنوبی قول آبرسانی به شش روستا تا پایان سال 1398 را داده بودند اما این وعده محقق نشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، شش روستای دیهوک، منتظر عملیاتی‌شدن وعده‌ی آبرسانی هستند اما هنوز این وعده محقق نشده است.

روستاهایی که قرار بود تا پایان سال 1398، آب آن تأمین شود اما هنوز با گذشت بیش از هشت ماه، خبری از تحقق این وعده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اجرای این طرح تاکنون سه کیلومتر لوله‌گذاری شده و 12 کیلومتر دیگر باقی‌مانده است.

محمدصادق معتمدیان استاندار سابق خراسان جنوبی در سومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که تیرماه امسال برگزار شد، با تعیین ضرب‌الاجلی ۴۸ ساعته از فرمانداران و شرکت آب و فاضلاب استان خواست: برای تأمین آب مناطق روستایی و عشایری به صورت ۲۴ ساعته برنامه‌ریزی و اقدام کنند و با تشکیل ستادی در محل فرمانداری‌ها، این موضوع را ۲۴ ساعته رصد کنند.

معتمدیان همچنین تیرماه سال 1398 نیز در نشست شورای حفاظت از منابع آب خراسان جنوبی نیز با تعیین مهلت یک هفته‌ای، گفته بود: شرکت آب و فاضلاب روستایی با همکاری دهیاران به صورت کوتاه مدت وضعیت آبرسانی سیار به روستاها را مدیریت کند.

وی گفته بود: من برای یک هفته آینده در خصوص حل مشکل کم‌آبی روستاها برنامه جدی و عملیاتی می‌خواهم و نباید در این خصوص نارضایتی باشد.

یکی از اهالی دیهوک گفت: چندین سال پیگیری می‌کنیم که مسئولان قول دادند تا پایان سال 1398 آبرسانی به این شش روستا انجام می‌شود اما سال 98 تمام شد و در شش ماهه دوم سال 1399 هستیم و هنوز آبرسانی انجام نشده است.

وی افزود: مسئولان کاری برای ما انجام نمی‌دهند که دلمان خوش باشد که در روستا بمانیم و کشاورزی کنیم.

یکی از اهالی رضویه نیز گفت: این پروژه از مصوبات سفر اول استاندار در سال 97 بود که از نیمه سال 98 رها شده و مردم درخواست دارند مسئولان هرچه زودتر برای اتمام و افتتاح آبرسانی به این شش روستا گام‌هایی بردارند.

محمدی رئیس شورای شهر دیهوک نیز گفت: مدیرعامل آب و فاضلاب در 21 خرداد 1399 قول داد که این پروژه را به صورت صد در صد تا پایان سال 1399 افتتاح کنند اما از نیمه سال 1398 که پروژه متوقف است، تاکنون هیچ اقداتم اجرایی صورت نگرفته است.

آیا 150 خانوار از اهالی روستاهای قنبرآباد، بخش تاریخی دیهوک، رضویه، عباس‌آباد، چیکاب و قوامیه همچنان باید چشم انتظار وعده‌های عملی نشده مسئولان باشند؟

حسین امامی مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان جنوبی در این خصوص گفت: این پروژه در سال 1398 شروع شده و پیشرفت فیزیکی خوبی داشته اما به دلیل کمبود اعتبار متوقف شد.

وی افزود: از پروژه بازدید داشتیم که تلاش داریم متناسب با تخصیص اعتبارات ابتدا روستای قنبرآباد و سپس سایر روستاها را از آب پایدار بهره‌مند کنیم.

مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به کمبود اعتبارات، برای اتمام پروژه نمی‌توانیم زمان مشخص کنیم اما امیدواریم بتوانیم بخش‌هایی از پروژه را امسال تمام کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خراسان جنوبی تا پایان سال آب و فاضلاب شش روستا سال 1398

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار مشهد در دومین جلسه قرارگاه پایش آب مشهد در سال جاری که در شرکت آب و فاضلاب مشهد برگزار شد گفت: بازدید‌های میدانی در بالادست سد‌ها به صورت هفتگی انجام و با متخلفانی که دارای انشعاب غیرمجاز آب بویژه در باغ ویلا‌ها هستند برخورد می‌شود.

محسن داوری افزود: بالادست سد‌ها مهم است و باید مدیریت شود و این تکلیف شرعی و قانونی مسئولان اجرایی است؛ و لازم است برخورد با انشعابات غیرمجاز آب بویژه در بالادست سد‌ها در دستور کار تمام دستگاه‌های اجرایی و مرتبط شهرستان مشهد باشد.

وی گفت: تأمین آب شهر مشهد از اولویت‌های اساسی است و این قابل پذیرش نیست درحالکیه مشترکان مجاز حقوق قانونی خود را می‌پردازند، عده‌ای دیگر با ایجاد انشعاب غیرمجاز، ضمن اجحاف در حق سایر مشترکین مجاز، به منابع آبی صدمه بزنند و فقط به دنبال منافع خود باشند در شرایطی که با خشکسالی و کمبود آب شدید برای دومین کلانشهر مشهد روبه رو هستیم.

فرماندار مشهد با  اشاره و تأکید بر مصوبه اجرایی برخورد با برداشت‌های غیرمجاز در بالادست سه سد ارداک، طرق و کارده افزود: بازدید‌های میدانی در بالادست سد‌ها به صورت هفتگی در قالب تیمی با محوریت بخشداری انجام و با متخلفان دارای انشعابات غیرمجاز آب به ویژه در باغ ویلا‌ها ضمن تشکیل پرونده قضایی برخورد جدی خواهد شد.

داوری  تأمین منابع مالی برای تکمیل طرح های آبرسانی به مشهد را ضروری دانست و گفت:  تکمیل طرح های آبرسانی به صورت جدی در دستور کار است که برای تأمین منابع مالی تکمیل طرح های آبرسانی باید اقدامات فوری انجام شود.

دیگر خبرها

  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد