Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر قرار باشد در مورد یک قرن بعد پیش‌بینی کنید، چه چیز‌هایی به نظرتان می‌رسد؟

تراشه‌های کاشتنی در مغز که حافظه و پردازش ما را توسعه می‌دهند.
اتصال مستقیم مغز به اینترنت با تراشه‌های ارتباطی.
لنز‌های هوشمندی که به چشم می‌زنیم و جای تلفن‌های هوشمند کنونی را می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طول عمر روتین ۱۰۰ – ۱۲۰ سال، آن هم باکیفیت.
نابود شدن کامل محیط زیست.
استقرار پایگاه‌های فضایی با جمعیت قابل توجه در ماه و مریخ.

شاید یک سری چیز‌های کلی را بتوانیم حدس بزنیم. اما در جزئیات معمولا حدس‌های ما بیراه می‌روند.

با مراجعه به پیش‌بینی‌ها، برآورد‌ها و حدس‌های پیشینیان از وضعیت کنونی خودمان، چیز‌های جالبی دستگیرمان می‌شود:

۱۲۰ سال پیش برخی‌ها این پیش‌بینی‌ها را می‌کردند:

کشتی‌های هوایی به صورت گسترده استفاده می‌شوند.
توت‌فرنگی‌هایی به اندازه سب خواهیم داشت.
تحصیلات رایگان دانشگاهی برای مردان و زنان

بیشتر بخوانید

۹ تراشه هوشمند برای بدن که در آینده بدون آن‌ها ناقص محسوب می‌شویم + تصاویر

یکی از فهرست‌های پیش‌بینی را یک مهندس شهرسازی به نام آلفرد وانکینز جی آر انجام داده بود. این پیش‌بینی در یک مجله عامه‌پسند منتشر شده بود. آن موقع تصوری که از گسترش ارتباطات داشتند، استفاده روزافزون از خطوط تلفن و نیز لوله‌های پنوماتیک بود! تصور می‌کردند که سرعت ۱۵۰ مایل در ساعت برای قطار‌ها دیگر حد نهایی سرعت است. مقایسه کنید با سرعت قطار‌های مدرن امروزی که تا ۳۰۰ مایل در ساعت هم سرعت دارند و تازه هایپرلوپ نوید بیشتر از این را هم می‌دهند.

طبعا آن‌ها تصوری از کنسرت‌های زنده اینترنتی و لایو‌های اینستاگرامی نداشتند، اما می‌توانستند حدس بزنند که روزی خواهد رسید که کنسرت‌ها با خطوط تلفن به صورت همگانی پخش شوند.

نباید انتظار زیادی از خودمان و پیشینیان داشته باشیم، وقتی بدانیم که نیلز بور -فیزیکدان مشهور- زمانی گفته بود که:

پیشبینی‌ها دشوارند، به خصوص وقتی در مورد آینده باشد.

سال ۱۹۰۰، همزمان با برگزاری نمایشگاه جهانی معروفی در پاریس، یک سری کارت پستال با حمایت مالی یک شرکت سیگارسازی منتشر شد و در جعبه‌های سیگار قرار داده شد. عنوان این سری کارت پستال‌ها «فرانسه در قرن ۲۱» بود. تصویرساز‌های خوبی روی این کارت پستال‌های کار کرده بودند.

جالب است بدانید که ایزاک آسیموف، تنها کسی بود که مجموعه کامل ۸۷ کارت پستال قدیمی را داشت. جالب است بدانید که او در سال ۱۹۸۶، کتابی مصور منتشر کرد و این کارت پستال‌ها را در آن منتشر کرد و برای هر کارت پستال مطلبی نوشت، شیوه فکر تصویرساز و توانایی تخیل‌اش را تحسین کرد و نشان داد که چه قسمت‌هایی از هر پیش‌بینی درست از آب درآمده.

با هم تعدادی از این تصویرسایزی‌ها را مرور می‌کنیم:

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیش بینی آینده پیشرفت تکنولوژی پیشرفت علم کارت پستال پیش بینی بینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از ثبت تخلف سرعت غیرمجاز بیش از ۴۷۹ هزار وسایل نقلیه فروردین ماه امسال در استان خبر داد.
محسن هاشمی گفت: از حدود ۶۱ و نیم میلیون تردد پایش شده ،بیش از ۴۷۹ هزار تردد با سرعت غیرمجاز ثبت شد که در این آمار حدود نیمی از تخلفات مربوط به تخلف سرعت غیرمجاز متوسط وسایل نقلیه در طول محور‌ها بوده است.

هاشمی افزود: مطالعات تصادفات نشان دهنده این است که سرعت غیرمجاز یکی از دلایل اصلی تصادفات در استان است که بدین منظور کنترل رفتار مخاطره آمیز رانندگان به ویژه سرعت غیرمجاز در محور‌های استان می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از وقوع تصادفات با شدت بالای منجر به فوت و جرح داشته باشد.

وی گفت: با تجهیز محور‌ها و مقاطع پرحادثه به سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور ، به کاربران جاده‌ای  توصیه کرد: در تمامی طول مسیر با رعایت سرعت مجاز  ایمنی تردد خود و سایر رانندگان را حفظ کنند.

به گفته هاشمی؛ تا کنون ۱۳۶ سامانه هوشمند ثبت تخلف به بهره برداری رسیده که امسال نیز توسعه این سامانه در دستور کار مدیریت راه‌ها قرار دارد.

دیگر خبرها

  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • فصل بیداری
  • هوای ابری و بارانی در لرستان
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • واژگونی تراکتور منجر به فوت کشاورز مهابادی شد
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است