Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی اسماعیلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: ۱۳ درصد راه های آذربایجان شرقی در منطقه میانه قرار دارند که حدود یک هزار و 800 کیلومتر مشتمل بر ۴۰۰ راه روستایی را در بر می‌گیرد، اختصاص اعتبارات قطره چکانی جوابگو مشکل راه‌ها و جاده‌های این استان پهناور نیست؛ حدود ۱۲۰ راه روستایی فاقد جاده آسفالت و غیراستاندارد در این استان قرار دارد و بیشتر مسیر راه‌ها مال رو هستند که با کوچکترین بارندگی دچار مشکلات بسیاری می‌شوند، در این میان بی‌توجهی وزارت راه و شهرسازی به این موضوع باعث مرگ تعدادی بسیاری از هموطنان در جاده‌های این شهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه می‌دهد: تردد بیش از ۹ هزار خودرو از جاده میانه نشان از بی توجهی به این جاده پر تردد در کشور را می‌دهد به فرض مثال در قانون راه و شهرسازی تاکید شده است جاده‌ای که بیش از ۷ هزار تردد را دربر می‌گیرد باید چهار باند برای آن در نظر بگیریم که این قانون برای جاده میانه حاکم نیست. 

گردشگری مغفول مانده میانه

اسماعیلی ادامه می‌دهد: استان آذربایجان شرقی به لحاظ باستانی و زیست محیطی از ظرفیت بالای گردشگری برخوردار است که متاسفانه به دلیل بی‌مهری متولیان در خطر نابودی قرار دارد، حتی نتوانسته با سرمایه گذاری روی این اماکن تاریخی در بحث گردشگری حداقلی سرمایه گذاری کند، به فرض مثال پلدختر و ۲۳ پل از جمله اماکن تاریخی هستند که قدمت آنها به دوره صفویه باز می‌گردد و به دلیل بی‌توجهی وزارتخانه گردشگری در مرحله نابودی هستند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم از مشکلات راه‌های ریلی استان آذربایجان شرقی گفت: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که باید در استان آذربایجان شرقی صورت پذیرد؛ توسعه راه‌های ریلی استان است که با توجه به قرار داشتن راه‌های ریلی در شهرهای میانه، بستان آباد و تبریز می ‌توان از تمام ظرفیت آن برای توسعه امر گردشگری و جابجایی ایمن مسافران استفاده کرد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی گردشگری تبریز مجلس نماینده مردم میانه در مجلس مهدی اسماعیلی خبرگزاری فارس فارس تبریز میانه یل وزارتخانه مسافر صفویه راه و شهرسازی آسفالت بارندگی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملا تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی