Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@23:15:08 GMT

برگزاری آزمون شبیه سازی شده آزمون استخدامی

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۴۹۵۷

برگزاری آزمون شبیه سازی شده آزمون استخدامی

به گزارش افکارنیوز،

حجت الاسلام آل حبیب قائم مقام مدیر مرکز تربیت مبلغ معلم گفت: دومین آموزن شبیه سازی شده آزمون استخدامی توسط مرکز تربیت مبلغ معلم  برگزار می گردد.

با توجه به در پیش بودن آزمون استخدامی آموزش و پرورش، مرکز تربیت مبلغ معلم حوزه‌های علمیه دومین مرحله آزمون شبیه‌سازی شده آزمون استخدامی را به صورت مجازی، رایگان و اختصاصی طلاب برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلابی که در دوره آمادگی آزمون استخدامی آموزش و پرورش مرکز تربیت مبلغ معلم حوزه شرکت کرده‌اند می‌توانند در دومین مرحله آزمون شبیه‌سازی شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش با تعداد سئوالات و زمان یکسان که برای آنها طراحی شده است و در سامانه مهارت‌خانه طلاب در پنل کاربری خود فعال می‌باشد شرکت کنند.

ایشان افزودند: طلاب محترم با شرکت در آزمون می‌توانند نقاط قوت و ضعف خود را مشخص کرده و در مطالعات بعدی تا زمان آزمون برای برطرف کردن نقاط ضعف خود همت کنند که انشاءالله با آمادگی بیشتر در آزمون استخدامی شرکت کرده و قبول شوند.

این آزمون هم مثل آزمون مرحله اول  در دو قسمت آزمون عمومی و تخصصی طراحی شده است که برای 5 رشته فعال است.

آزمون عمومی برای همه رشته‌ها مشترک است و آزمون تخصصی برای هر رشته جدا طراحی شده است. که متقاضیان هر رشته می‌توانند بر روی رشته مورد نظر خود کلیک کرده و در آزمون تخصصی رشته خود شرکت کنند.

ویژگی آزمون شبیه سازی شده:

در آزمون عمومی 100 سئوال طرح گردیده که باید در 120 دقیقه پاسخ داده شود و با اتمام زمان آزمون بسته شده و دیگر امکان شرکت در آزمون وجود نخواهد داشت. این محدودیت به خاطر این است که طلاب بتوانند زمان خود را مدیریت کنند.

در آزمون تخصصی هر رشته تعداد 70 سئوال طراحی شده که باید در 50 دقیقه به سئوالات پاسخ داده شود.

مسئول ارتباطات مرکز تربیت مبلغ معلم گفتند: طلاب گرامی از روز پنجشنبه 22 آبانماه تا روز پنجشنبه 29 آبانماه فرصت دارند که برای یک بار وارد آزمون شده و سئوالات را پاسخ دهند.

انشاءالله بعد از اتمام مرحله دوم آزمون اگر تاریخ برگزاری آزمون تغییر نکند در روز 4 آذرماه تا 6 آذرماه هر دو مرحله آزمون برای یک بار دیگر فعال خواهد شد و طلاب متقاضی می‌توانند دوباره در آزمون شرکت کرده و پیشرفت خود نسبت به قبل را هم مورد ارزیابی قرار دهند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آزمون استخدامی آموزش و پرورش آزمون استخدامی تربیت معلم آزمون استخدامی آموزش و پرورش تربیت مبلغ معلم مرکز تربیت مبلغ معلم آزمون شبیه سازی شده طراحی شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۴۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور

فرهاد فتحی‌نژاد به راهکار سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش درباره ‌کارآفرینی و مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: «بر اساس راهکار (۵-۶) سند تحول بنیادین نظام آموزش‌وپرورش، آموزش و پرورش با موضوع «تنظیم و اجرای برنامه جامع کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تمام دوره‌های تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه تا پایان برنامه پنجم توسعه در برنامه درسی و آموزشی» و با عنایت به اینکه یکی از ضرورت‌‎های جامعه امروز، آموزش نیروی متخصص و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است، سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح «سمپاد مهارتی» را آغاز کرده است.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره رویکرد طرح سمپاد مهارتی گفت: «طرح سمپاد مهارتی برای شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به «رشته‌ها،‌ حِرَف و مهارت‌های مورد نیاز حال و آینده کشور» با اهداف ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی، شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور و ارتقای مهارت‌های کارآفرینی دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و تربیت افراد ماهر متناسب با نیازهای صنعت و فناوری روی کار آمده است.»

وی از اجرای این طرح و آزمون ورودی مناسب برای این دانش‌آموزان از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ خبر داد و افزود:«این طرح از سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ با رویکرد گسترش تدریجی، آرام و منطقی آغاز شده است. در طرح سمپاد مهارتی، جذب دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای در مدارس سمپاد از طریق برگزاری آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم دوره دوم متوسطه مدارس استعدادهای درخشان انجام می‌شود.»

وی درباره استان‌های فعال در زمینه اجرای این طرح ‌گفت: «در سال تحصیلی جاری، ۸۱۸ دانش‌آموز مدارس سمپاد در رشته‌های شبکه و نرم‌افزار، فتوگرافیک، پویانمایی و الکترونیک در ۱۱ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، شهر تهران، کرمان، همدان، یزد، خوزستان، قم و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. صرفاً دو هنرستان سمپاد مهارتی امیرکبیر (پسرانه) و سعدی (دخترانه) به‌صورت مستقل در شهر مقدس مشهد فعالیت دارند و در سایر استان‌های مجری طرح سمپاد مهارتی، رشته‌های مهارتی در فضای آموزشی رشته‌های نظری دایر است.»

فتحی‌نژاد بر لزوم اجرای برخی موارد برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد تأکید کرد و افزود: «سازمان برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد مواردی را لحاظ می‌کند. هماهنگی و اخذ مجوز ایجاد رشته مورد نظر از دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای معاونت آموزش متوسطه توسط ‌اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها یکی از این موارد است. مکاتبه رسمی اداره کل با این سازمان مبنی بر اعلام نتیجه بررسی تمام جوانب ایجاد رشته مهارتی و تعهد استان مبنی بر تأمین نیروی انسانی توانمند مرتبط و تجهیز مدرسه مجری طرح سمپاد مهارتی به امکانات و تجهیزات آموزشی و استاندارد مورد نیاز، دیگر موضوع پیگیری سازمان استعدادهای درخشان است. در نهایت بازدید میدانی کارشناسان این سازمان برای تأیید فضا و تجهیزات جهت تشکیل این مدارس از مواردی است که سازمان استعدادهای درخشان برای تشکیل رشته‌های مهارتی لحاظ می‌کند.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از آغاز به‌کار این طرح در دو استان دیگر خبر داد و گفت: «سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هماهنگی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش معاونت متوسطه، با ایجاد رشته گرافیک در هنرستان سعدی مشهد مقدس و شبکه و نرم‌افزار در مدارس فرزانگان دو اهواز و فرزانگان حکیم‌زاده یزد موافقت کرده است و در سال تحصیلی آینده ۱۱ استان کشور در زمینه طرح سمپاد مهارتی فعال خواهند بود.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • رقابت ۴۵ هزار نفر داوطلب کرمانی در مرحله نخست کنکورسراسری
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در اراک
  • بسته شدن پرونده مرحله نخست کنکور در گیلان
  • رقابت ۵۲ هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان‌غربی