Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: مسائل زیست محیطی، ترافیکی، اقتصادی و سایر حوزه های شهر متناسب با نرخ رشد جمعیت در طرح تفصیلی نیاز به بازنگری دارد. در نظر گرفتن نسخه ای واحد در طرح تفصیلی به حل مشکلات مناطق کمک زیادی نمی کند و باید در این زمینه محله به محله، معبر به معبر و پلاک به پلاک تصمیم گیری شود. طرحی که مطالعات آن در سال 1376 انجام و در سال 1391 ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضا عباسی، کارشناس شهری درباره لزوم بازنگری در طرح تفصیلی به شهر گفت: از سال 1372 مشاوران معین مناطق برای مطالعه و تهیه طرح مستقر شدند و هر منطقه مشاور خودش را داشت. سال 1376 تصمیم گرفته شد یک مشاور دیگر اضافه شود و بعد از آن طرح جامع مطرح شد. مشاوران معین مناطق مطالعات خود را تحویل مشاور مادر دادند و مشاور مادر با جمع بندی این مطالعات کار را به نتیجه رساند تا اینکه در سال 1391 طرح تفصیلی ابلاغ شد. به دلیل اینکه زمان زیادی گذشته بود و در این حدود 15 سال پوسته شهر تغییر پیدا کرده، این طرح در بسیاری از موارد قابلیت اجرا نداشت.
شهردار سابق منطقه 14 با بیان اینکه شهر موجودی زنده است و طرح تفصیلی نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، افزود: تحقق پذیری این طرح در همه مناطق به جز منطقه 22 که طرح تفصیلی ویژه ای برای آن درنظر گرفته شده، پایین است. تجارب جهانی نشان می دهد که هر طرحی که تهیه می شود باید بالای 60 درصد تحقق پذیری داشته باشد.
عباسی با تاکید بر اینکه نظر مردم و حتی نظر مناطق در این طرح های تفصیلی لحاظ نشده است، ادامه داد: نظر مردم به عنوان ذینفعان منطقه باید در طرح لحاظ شود. یکی از مشکلات این طرح ندیدن منافع و اقتصاد مردم است یعنی شهرداری بین یک تعارض عمومی و مردمی قرار گرفته است به عنوان مثال طرح های تشویقی برای تجمیع، ابهاماتی را برای برخی از شهروندان به وجود آورده که باعث بی اعتمادی می شود.
او با بیان اینکه در دنیا طرح های شهری هر 5 سال پایش می شوند، عنوان کرد: مسائل زیست محیطی، ترافیکی و اقتصادی و سایر حوزه های شهر در طرح تفصیلی باید بررسی و متناسب با نرخ رشد جمعیت بازنگری شود، حتی قومیت ها نیز باید در طرح دیده شوند. بعضی از تصمیم ها از امامزاده صالح تا حرم حضرت عبدالعظیم یک نسخه واحد دارد در حالی که این نسخه نمی تواند مشکلات را حل کند و باید محله به محله و معبر به معبر و پلاک به پلاک تصمیم گیری شود.
این کارشناس شهری طرح موفق را طرحی دانست که واقعیت ها در آن دیده شود و افزود: از آنجا که اقتصاد شهر به نوعی وابسته به طرح تفصیلی است، فرصت ها برای ایجاد درآمدهای پایدار در این طرح به خوبی شناسایی نشده است. اگر در این طرح مباحث مختلف در مقیاس محلی و حداقل منطقه ای دیده می شد به مراتب تحقق پذیرتر می شد.
او پیشنهاد داد که بازنگری طرح به مناطق سپرده شود و گفت: پشت دیوار صوتی در اتوبان بسیج، طرح به طور کامل مسکونی در نظر گرفته شده در حالی که 40 سال است در آنجا فعالیت های صنعتی، کارگاهی و تجاری برقرار است. املاک تجاری که پشت این دیوار صوتی از سه راه افسریه تا پیرورزی که هم محدوده منطقه 15 و هم 14 است عموما با تخلف در حال فعالیت هستند و چون در طرح تفصیلی پهنه مسکونی است، شهرداری نمی تواند برای صادر کردن پروانه تجاری اداری ورود کند.
خبرنگار: علی سی پی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح تفصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور در سال گذشته خبر داد.

دکتر سعید کریمی در آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های درمانی که با حضور مدیران ارشد خراسان شمالی امروز، ۸ اردیبهشت ماه انجام شد، رویکرد کنونی دولت را توسعه عدالت در سلامت ذکر و عنوان کرد: کاهش فاصله مناطق محروم و برخوردار از رویکردهای وزارت بهداشت است و بدین منظور تدابیر مهمی را در حوزه رشد شاخص های بهداشتی مناطق محروم اتخاذ کرده است.

وی افزود: استان خراسان شمالی در تعالی نظام سلامت و توسعه عدالت در این حوزه به خوبی عمل کرده و بررسی رشد شاخص‌های مبین این موضوع است.

کریمی با اشاره به استراتژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار، عنوان کرد: یکسان سازی تعرفه بخش دولتی و بخش خصوصی، پرداخت حق مقیمی به پزشکان، برداشتن سقف کارکرد پزشکان، اصلاح طرح قاصدک، کاهش مالیات پزشکان از جمله اقداماتی است که برای جان گیری بخش دولتی و رفع مشکلات مناطق محروم از جمله خراسان شمالی انجام شده است.

وی نیاز دست یافتن به توسعه یافتگی را داشتن برنامه و کارنامه ذکر و بیان کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم انقلاب بزرگی رخ داده است و در حوزه نیروی انسانی نیز عملکرد بسیار خوبی به ثبت رسیده به نحوی که سال گذشته ۲۰۰۰ پزشک عمومی و تعداد قابل توجهی پزشک متخصص و فوق تخصص در کشور توزیع شده است.

کریمی همه اقدامات انجام شده را ارزشمند خواند و گفت: اقدامات و دستاوردهای این حوزه در راستای تحقق رویکرد نظام سلامت بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف نقوش صخره‌ای جدید در ورزقان
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • آئین دوهزار ساله بیل‌گردانی در نیم‌ور برگزار شد