Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امروز (یکشنبه) تارنمای پایگاه خبری «الخلیج اونلاین»، مقری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی فیسبوک تحلیلی با عنوان «امارات در شهر العیون، هر جا امارات پا گذارد، بحران‌ها پیچیده‌تر می‌شود و خون‌ها بر زمین می‌ریزد» در ارتباط با بحران گذرگاه مرزی « الکرکرات » میان مغرب و موریتانی منتشر کرد.

مقری نوشت: ما در الجزایر نباید تصور کنیم اگر حکمرانان کشور امارات در منطقه مغرب عربی پا بگذارند و در مشکل پیچیده موجود میان دو کشور (الجزایر و مغرب) برادر و همسایه ورود نمایند، این دو کشور در یکی از روزها به توافق خواهند رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : حکمرانان امارات ناتوان‌تر و ضعیف‌تر از آن هستند که بتوانند با الجزایر مقابله کنند. آنها در واقع در چارچوب یک طرح صهیونیستی مورد حمایت آمریکا و فرانسه به منظور باج‌خواهی از الجزایر و به تسلیم واداشتن این کشور چنین رفتاری از خود نشان می‌دهند.

بر اساس این گزارش، اعضای «جبهه پولیساریو» از ۲۱ اکتبر گذشته ( چهارشنبه ۳۰ مهر ) به این سو در مسیر عبور کامیون‌های مغربی از گذرگاه مرزی الکرکرات به سوی موریتانی کارشکنی می‌کنند.

امارات در ۴ نوامبر جاری ( چهارشنبه ۱۴ آبان ) در شهر العیون بزرگ‌ترین شهر منطقه صحرای غربی کنسولگری باز کرد. امارات اولین کشور عربی است که اقدام به چنین کاری می‌کند. مغرب و جبهه پولیساریو بر سر حاکمیت بر این منطقه با یکدیگر کشمکش و اختلاف نظر دارند.

وزارت خارجه مغرب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به منظور پایان دادن به " اقدامات تحریک‌آمیز، خطرناک و غیرقابل قبول " جبهه پولیساریو در الکرکرات اقدامات لازم را اتخاذ خواهد کرد.

ارتش مغرب نیز پس از آن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با ایجاد یک کمربند امنیتی، " امنیت این گذرگاه به طور کامل تامین شده است " و بدین ترتیب تردد افراد و ترانزیت کالا در آن تضمین شده است.

جبهه پولیساریو دیروز (شنبه) عدم پایبندی خود را به توافق آتش‌بس را اعلام کرد. توافق مزبور در سال ۱۹۹۱ با نظارت و سرپرستی سازمان ملل میان مغرب و جبهه مزبور منعقد گردید.

نزاع و کشمکش میان مغرب و پولیساریو بر سر منطقه صحرای غربی از سال ۱۹۷۵ پس از پایان اشغال این منطقه توسط اسپانیا آغاز شد.

این کشمکش به درگیری نظامی منجر شد که تا سال ۱۹۹۱ ادامه یافت و سپس به دنبال امضای توافق آتش‌بس درگیری‌های یاد شده نیز پایان گرفت. سازمان ملل در این موافقتنامه از الکرکرات به عنوان منطقه عاری از تسلیحات نام برد.

رباط پایتخت کشور مغرب بر حاکمیت خود بر منطقه صحرای غربی اصرار و پافشاری می‌کند و پیشنهاد داده تا یک حکومت خودمختار تحت حاکمیت مغرب در آن تشکیل شود. این طرح مورد حمایت الجزایر است که پناهجویان منطقه مزبور را در خود جای داده است.

برچسب‌ها فرانسه سازمان ملل متحد اسپانیا شهر ایالات متحده آمریکا الجزایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه سازمان ملل متحد اسپانیا شهر ایالات متحده آمریکا الجزایر فرانسه سازمان ملل متحد اسپانیا شهر ایالات متحده آمریکا الجزایر اخبار کنکور جبهه پولیساریو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامرون: ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!

وزیر خارجه انگلیس با طرح ادعاهایی علیه ایران، گفت اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند.

به گزارش ایسنا، دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بارها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بارها اعلام کرده نیروهای مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشورهای خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشورهای منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • کامرون: ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • لشکر پیروز ۲۵ کربلا در جبهه مقاومت درخشیده است
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد