Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - گروه خودروسازی سایپا با وجود تحریم‌های ظالمانه و قطع همکاری خودروسازان خارجی توانست با تکیه بر دانش مهندسان داخلی، موتور خودروی شاهین را در مجموعه مگاموتور تولید کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سایپانیوز، سید میثم بزرگی مدیر پروژه موتور M15TC درباره تولید موتور شاهین در گروه خودروسازی سایپا، گفت: «با توجه به تحریم‌های ظالمانه در سال های اخیر شرکت مگاموتور با تکیه بر دانش و توان داخلی، توسعه موتور جدید M15TC را برای پلتفرم SP100 طراحی و به صورت کاملا بومی و به مرحله تولید رساند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: «یکی از دستاوردهای پروژه موتور شاهین، نمونه سازی تمام قطعات توسط تامین‌کنندگان داخلی است که این امر برای اولین بار در تاریخ صنعت خودروسازی کشور به انجام رسیده است».
مدیر پروژه موتور M15TC با بیان اینکه قطعات موتور شاهین آزمون استاندارد عملکرد مطلوب موتور را با موفقیت به اتمام رسانده، گفت: «این موتور با تکیه بر توان علمی کارشناسان معاونت تحقیق و توسعه مگاموتور به مرحله تولید رسید».
وی ادامه داد: «طراحی قطعات و سیستم های اصلی موتور که بخشی از آن ها شامل مجموعه بلوک، مجموعه سرسیلندر، مجموعه پیستون و رینگ‌های پیستون، پمپ آب و پمپ روغن، کاتالیست متناسب با سطح استاندارد آلایندگی یورو 5 و مجموعه میل لنگ می شود، توسط سایپا انجام شده است».
بزرگی تاکید کرد: تمامی قطعات و سیستم های اصلی موتور، جدید و متناسب با شرایط خودروی شاهین طراحی شده است.
وی درباره ویژگی موتور طراحی شده تولید داخل، افزود: «عملیات توسعه احتراقی موتور با هدف دستیابی به گشتاور 165 نیوتون متر از دور 1750 تا 4250 و بیشینه توان 105 تا 110 اسب بخار در دور 5000 است».
مدیر پروژه موتور M15TC اظهار داشت: «تاکنون بیش از 50 دستگاه موتور به منظور بررسی ابعاد پروژه، نظیر آماده سازی خودروها برای تست های کالیبراسیون، ABS ، AIRBAG و خنک کاری از مجموعه مگاموتور تولید و به شرکت سایپا ارسال شده است؛ همچنین 20 موتور نمونه سازی شده دیگر در شرکت‌های داخلی و خارجی آزمون‌های عملکردی خود را با موفقیت به پایان رسانده‌اند».
در حال حاضر شاهین با پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژ در کارخانه مرکزی سایپا تولید می شود و سیستم انتقال قدرت 5F18 برای این سدان ملی انتخاب شده است. جعبه دنده شاهین از نوع 5 سرعته دستی است و مکانیزم کابلی را با ساختاری جدید به همراه دارد. وجود فرمان کمکی برقی هم از دیگر مزیت های این سدان ایرانی است و در کنار این ویژگی امکاناتی مانند سیستم تهویه اتوماتیک، استارت دکمه ای، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، سانروف، سنسور پارک و دوربین عقب، آینه‌های تاشوی برقی، سنسور نور، چراغ روشنایی روز، نمایشگر لمسی و... بر روی شاهین نصب شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پروژه موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵

کارگردان سریال سلمان فارسی گفت: ما در روند ساخت سریال طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت؛ در ابتدای این دیدار جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان)، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش‌هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد و در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند؛ سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند و به خاطر دقت و حساسیتی که میرباقری در کارگردانی دارد، این سکانس چند بار تکرار شد تا مورد تأیید کارگردان قرار بگیرد.

پیمان جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال اظهار کرد: من برای عرض خسته نباشید به گروه تولید سریال خدمت آقایان میرباقری، طاهری و عوامل تولید این مجموعه از جمله بازیگران، هنروران و عوامل پشت دوربین رسیدم تا همچون گذشته در جریان روند تولید و پیشرفت پروژه قرار بگیرم؛ ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاشمان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان‌ساز تأمین شود.

وی با بیان اینکه مراحل تولید اعم از تهیه و تأمین زیرساخت‌ها و ساخت و سازها و یا تأمین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می‌رود، افزود: امسال یکی از سخت‌ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است و می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است.

رئیس سازمان صداوسیما با تاکید بر اینکه وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت‌ها و اختیاراتمان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه‌ریزی پیش برود چون استاد میرباقری و همکارانش با جدیت مثال‌زدنی کار را پیش می‌برند، عنوان کرد: در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می‌کنندو امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمتشان باشیم.

تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵

در ادامه داود میرباقری کارگردان سریال درباره روند تولید سریال اظهار کرد: فصل تولد سلمان را گرفته‌ایم و این روزها کار ادامه دارد؛ در اصل سکانس‌ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود.

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم افزود: ما طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.

حسین طاهری تهیه‌کننده سریال هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه‌های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل‌های بعدی است؛ اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل‌ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می‌دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم، دوره‌ای که مغفول مانده بود اما با همت رئیس سازمان صدا و سیما این بستر ایجاد شد.

کد خبر 749981

دیگر خبرها

  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • (تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟