Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@10:31:20 GMT

تاثیر غرغره «آب نمک» بر درمان کرونا بررسی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۹۵۳۴

تاثیر غرغره «آب نمک» بر درمان کرونا بررسی می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از بی‌بی‌سی، پژوهشگران دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند امیدوارند غرغره محلول آب نمک بتواند از عوارض اولیه ویروس کرونا جلوگیری کند.  

بررسی‌های قبلی نشان داده، میزان گسترش ویروس و سرایت آن در افرادی که از محلول آب نمک استفاده کرده بودند با کاهش مواجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر موسسه آشر ابراز امیدواری کرده است که آب نمک به عنوان روشی موثر برای کاهش اثر و کنترل شیوع کرونا تایید شود.

تحقیقات قبلی همچنین حاکی از آن است که این داروی خانگی می‌تواند به کاهش علائم سرماخوردگی کمک کند.

در حال حاضر این مطالعه در حال استخدام داوطلبان بزرگسالی است که نتیجه آزمایش کووید ۱۹ آنها مثبت شده، این داوطلبان قرار است تحت نظر قرار بگیرند تا تأثیر غرغره محلول آب نمک بر بیماری آنها سنجیده شود. 

مدیر موسسه آشر می‌گوید: اگر محلول آب نمک بر کنترل بیماری و حتی درمان آن موثر واقع شود، می‌توان آن را به راحتی و به طور گسترده اجرا کرد. 

دانمشندان در بررسی‌های اولیه خود دریافتند، افرادی که غرغره و شستشوی بینی با آب نمک را انجام داده بودند، احتمال کمتری داشت ویروس را به دیگر اعضای خانواده خود انتقال دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا درمان عوارض غرغره ویروس آب نمک محلول آب نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت