Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سیستان‌وبلوچستان گفت: ۱۵مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در استان تا پایان سالجاری به منظور ارائه خدمات بهتر به کاربران جاده‌ای به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایسنا ایوب کرد در نشست شورای اقامه نماز و کارگروه نظارت بر حرکت سامانه‌های سفری و ساماندهی مساجد بین راهی استان افزود: تاکنون ۱۱۰ موافقت اصولی برای راه‌اندازی مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در این استان صادر شده که ۳۶ مجتمع آن تاکنون به بهره‌برداری رسیده و ۳۷ مجتمع نیز در دست ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی در فراهم کردن آسایش و رفاه بیشتر رانندگان و مسافران از طریق ارائه خدمات متمرکز و مناسب، دسترسی سریع کاربران جاده‌ای به خدمات مورد نیاز و کاهش میزان سوانح رانندگی و افزایش ضریب ایمنی جاده‌ها نقش بسزایی دارد، ادامه داد: ۳۹ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در سیستان‌وبلوچستان نیز به منظور ارائه خدمات بهتر به کاربران جاده‌ای در استان نیز در مرحله استعلام قرار دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان‌وبلوچستان گفت: بر اساس دستورالعمل کشوری برای راه‌اندازی مجتمع خدمات رفاهی بین راهی برای مسیرهای اصلی حداقل فاصله ۴۰ کیلومتر و بزرگراه‌ها ۳۰ کیلومتر در نظر گرفته شده که بر این اساس در مسیرهای اصلی استان ظرفیت ساخت این مجتمع‌ها تکمیل اما برای مسیرهای فرعی و پرتردد با هماهنگی معاونت امور اقتصادی استانداری آماده جذب سرمایه‌گذار هستیم.

وی اظهارکرد: همچنین تاکنون ۲۴ سکوی نماز در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان ساخته شده که با توجه به عدم محدودیت برای راه‌اندازی آنها آماده مشارکت خیران نیک اندیش هستیم.

کرد میانگین ترد ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای مسافری در سیستان و بلوچستان را بیش‌از ۱۸۳ هزار و ۶۶۵ تردد عنوان کرد و افزود: فرهنگ غنی مردم این استان سبب شده مدیران شرکت‌های حمل و نقل مسافری در زمان نماز اقدام به اعزام ناوگان نکنند و گزارشی‌ از عدم توقف رانندگان ناوگان اتوبوسی در جاده‌ها  نیز در وقت نماز اعلام نشده است.

وی تحویل فرش به مجتمع‌های خدمات رفاهی بین راهی، نصب بنر با موضوع نماز، تهیه مهر و جا مهرنماز در مساجد بین راهی و ‌تهیه محراب برای نماز خانه‌ها و مجتمع‌ها در دست ساخت را از مهمترین اقدامات اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاد ای سیستان‌وبلوچستان برای ترویج فرهنگ نماز در استان عنوان کرد و گفت: در ساخت مجتمع‌های خدمات رفاهی بین راهی در استان اولویت این اداره‌کل بر ساخت مسجد است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش پررنگ فرهنگ نماز در پایانه‌های بار و مسافری این استان گفت: مساجد پایانه بار و مسافر این استان از مجهزترین مساجد هستند به طوریکه امکانات پایانه بار زاهدان در کشور کم نظیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجتمع خدماتی رفاهی سيستان و بلوچستان استانی اجتماعی راهداری و حمل ونقل جاده ای مجتمع خدمات رفاهی بین راهی خدمات رفاهی بین راهی سیستان و بلوچستان سیستان وبلوچستان راهداری و حمل حمل و نقل مجتمع ها جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد از گشایش یک جایگاه عرضه سوخت مایع در این استان خبر داد و گفت: با راه‌اندازی جایگاه سوخت اختصاصی «دنا»، شمار جایگاه‌های عرضه سوخت مایع این استان به ۳۷ باب رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد، سالار خشایی بیان کرد: این جایگاه برای رفاه همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌ به هموطنان در مرکز استان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: جایگاه اختصاصی عرضه سوخت «دنا» با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده و دارای ۶ تلمبه و ۱۲ نازل عرضه فرآورده‌های نفتی است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم بهینه‌سازی مصرف انواع فرآورده‌ نفتی تأکید کرد: این جایگاه در زمینی به مساحت حدود یک هزار و ۶۰۰ مترمربع و با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری واقع در ورودی شهر یاسوج به سمت فلکه جهاد، نرسیده به فرودگاه یاسوج به‌صورت رسمی راه‌اندازی و با افتتاح آن برای ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

خشایی توسعه خدمات، ایجاد اشتغال، کاهش مسیرهای سوخت‌رسانی به خودروها و استفاده از توان بخش خصوصی را از مهم‌ترین اهداف احداث توسعه مجاری عرضه برشمرد و از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت جایگاه‌های عرضه سوخت جدید در سطح استان به‌منظور ایجاد رفاه حال همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر دعوت به همکاری کرد.

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • بهره برداری از پایگاه اورژانس ۱۱۵ در اردل
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور