Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@00:30:18 GMT

فارابی به مراکز فرهنگی و دانشگاه ها کتاب اهدا کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۴۶۵۰

فارابی به مراکز فرهنگی و دانشگاه ها کتاب اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، همزمان با بیست و هشتمین دوره هفته کتاب و پویش «کتابخوانی ملی»، کتاب‌های منتشر شده در انتشارات بنیاد سینمایی فارابی به همراه تعدادی دیگر از کتب مرجع آموزشی، توسط این انتشارات به مراکز فرهنگی و دانشگاه‌ها اهدا شد.

این کتاب‌های تخصصی حوزه سینما به دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشگاه سوره، دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران- واحد قم، دانشکده هنر شوشتر (دانشگاه شهیدچمران اهواز)، موسسه آموزش عالی سپهر اصفهان، دانشگاه هنر دامغان، مرکز آموزش علمی-کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۹ تهران، دانشگاه شاهد تهران و موسسه کتابخانه موزه ملی ملک و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اهدا شده است.

همچنین انتشارات بنیاد سینمایی فارابی، کتاب‌های آموزشی سینمایی را به برخی از دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران در مراکز استان‌ها ارسال کرده است.

در این طرح پس از وصول درخواست مکتوب مراکز مختلف سینمایی، علمی و دانشگاهی، بیش از ۳۰۰۰ نسخه کتاب منتشره در سال‌های اخیر انتشارات بنیاد سینمایی فارابی و تعدادی دیگر از کتب مرجع آموزشی به دانشگاه‌ها و مراکز هنری اهدا شده است.

طرح اهدای کتاب‌های تخصصی سینما به کتابخانه‌های مراکز علمی و هنری کشور، تا پایان سال جاری از سوی انتشارات بنیاد سینمایی فارابی، ادامه خواهد داشت.

کد خبر 5072208 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد سینمایی فارابی دانشگاه علم و فرهنگ دانشگاه شهید چمران اهواز کتاب و کتابخوانی فیلم سینمایی بازیگر سینما موسیقی ایرانی تئاتر ایران حضور هنر ایران در جهان جشنواره فیلم مقاومت برنامه تلویزیونی فیلم کوتاه ویروس کرونا شبکه افق سینمای مستند سریال ایرانی کارگردان تئاتر شبکه مستند سیما انتشارات بنیاد سینمایی فارابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۴۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد

جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه‌شناسی دیوان سالاری در ایران» نوشته علی‌اکبر فرهنگی چاپ و رونمایی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه‌شناسی دیوان سالاری در ایران» نوشته علی‌اکبرفرهنگی استاد ممتاز دانشگاه تهران که توسط انتشارات علمی فرهنگی روانه بازار نشر شده است، رونمایی شد.


پروفسور فرهنگی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی بخاطر حضور در جمع دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه گیلان، درباره کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه‌شناسی دیوان سالاری در ایران» گفت: این کتاب حاصل بیش از ۵۰ سال مطالعات من بوده است که در شش جلد فیش‌برداری شده بود و سه جلد آن تقدیم ناشر شده است. اکنون جلد اول و دوم کتاب چاپ شده است و جلد سوم آن درحال چاپ است و هم‌اکنون درحال نگارش جلد چهارم آن هستم که در آن تاریخ تحلیلی جامعه‌شناسی دیوان سالاری در ایران آمده است.


وی به توضیحاتی پیرامون این کتاب پرداخت و افزود: در جلد اول کتاب، یک‌سری از مباحث نظری دیوان‌سالاری را مطرح کرده‌ام که سرزمین ما بیش از سه‌هزار سال تاریخ مدون دارد و تاریخ دیوان‌سالاری قبل از اسلام، اوایل اسلام، دوره پیامبر (ص) و خلفای راشدی به تحریر در آورده شده است. در جلد دوم نیز دوره خلفای بنی‌امیه و بنی‌عباس نگاشته شده است.


این استاد ممتاز دانشگاه ادامه داد: ردپای ایرانیان بعد از دوره خلفای بنی‌امیه و بنی عباس که به‌مدت ۵۰۰ سال طول کشیده است، در اداره مملکت وسیع اسلامی از مرز‌های چین تا قلب اروپا مهم و برجسته است.


این مراسم به همت انتشارات علمی و فرهنگی و انجمن فارغ‌التحصیلان رشته مدیریت سال ۵۰-۱۳۴۹ دانشگاه گیلان (مدرسه عالی مدیریت گیلان) برگزار شد.
گفتنی است؛ پروفسور علی‌اکبر فرهنگی (متولد ۱۳۲۱-طالقان) در طول عمر خود به مطالعه و تحصیل در رشته‌های گوناگون از ادبیات گرفته تا علوم دینی و سپس زبان، مدیریت، جامعه‌شناسی، اقتصاد و ارتباطات همت گمارده است.

دیگر خبرها

  • نشستی دربارۀ ابن‌سینا و مکتب فلسفی اصفهان
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • عرضه ویژه کتاب‌های انتشارات علمی و فرهنگی
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • احیاگر فلسفه هنر فارابی به تلویزیون می آید
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • «نقاشی قشنگ» با حدیثی از امام رضا(ع) برای بچه‌ها
  • مجموعه ویدئو کتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • انتشارات علمی و فرهنگی چگونه از عرش به فرش رسید؟