Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغری ضمن تشریح جزئیات پرداخت تسهیلات به واحدهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا در استان گفت: تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در مازندران پرداخت شده است.

«کامران اصغری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرستان ساری، سهم استان مازندران از تسهیلات کرونا را 3.9 درصد سهم کل کشور معادل هزار و561  میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش، بهزیستی، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، وزارت کشور، ورزش و جوانان، دانشگاه علوم پزشکی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید پیگیر ثبت‌نام کسب و کارهای مرتبط خود در سامانه کارا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بر ضرورت تسریع در پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل به مشمولان تاکید کرد و گفت: پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا یکی از سیاست‌های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای حفظ اشتغال بنگاه‌ها و صیانت از نیروهای کار است.

 

وی اظهار کرد: بر این اساس ۱۴ رسته شغلی شناسایی شده که بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی بوده‌اند برای ثبت‌نام در سامانه کارا اقدام و پرداخت تسهیلات به آنها آغاز شده است.

 

اصغری خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۴۹۰ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی به ۱۹ هزار و ۵۴۸ نفر در مازندران پرداخت شده است.

 

وی بیان کرد: کارفرمایان کلیه کارگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی که نسبت به بکارگماری نیروی کار جدید از میان فارغ التحصیلان دانشگاهی دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر اقدام نمایند وجه حق بیمه سهم کارفرما بعلاوه سه درصد سهم بیمه بیکاری (جمعاً به میزان 23درصد حداقل دستمزد تعیین شده از سوی شورای عالی کار) مربوط به نیروی کار جدید جذب شده حداکثر تا دوسال، ماهانه از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به حساب کارفرما واریز می‌شود.

 

اصغری شرایط احراز نیروی کار جدید را داشتن مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر در کلیه رشته‌های تحصیلی، حداکثر 38 سال سن (مدت زمان خدمت وظیفه به حداکثر سن افراد ذکور اضافه می‌شود)، حداکثر سابقه تامین اجتماعی متقاضی از 36ماه تمام کمتر باشد عنوان کرد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران داشتن مجوز فعالیت از مراجع رسمی کشور و کد بیمه کارگاهی را از جمله شرایط برخورداری کارفرمایان از طرح مشوق بیمه‌ای برشمرد و گفت: جذب افراد بیکار شده از شیوع کرونا از طریق این طرح در اولویت قرار دارد.

 

وی از جمله ویژگی‌های طرح مشوق بیمه‌ای کارفرمایان را عدم محدودیت ظرفیت پذیرش نیروی کار جدید بیان کرد و افزود: پرداخت وجه مشوق از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مستقیماً به حساب کارفرما، امکان بهره‌مندی واحدهای آسیب‌دیده از کرونا از طرح (حتی با بکارگیری مجدد نیروی بیکار شده قبلی)، امکان بهره مندی کارگاه های جدید التاسیس، امکان استفاده از بیمه بیکاری برای افراد جذب شده در قالب طرح در صورت بیکار شدن را از دیگر مزایای طرح فوق دانست.

 

اصغری با اشاره به اینکه تا کنون حدود ۷۰ درصد اعتبارات مربوط به تسهیلات کرونا در استان پرداخت شده است، بیان کرد: مازندران جزء سه استان برتر از لحاظ پرداخت در سطح کشور است.

 

وی تصریح کرد: بحث مسکن کارگران و بازنشستگان و مستمری بگیران در حال پیگیری است.

 

اصغری در بخش دیگری اجرای طرح ﮐﺎرورزی داﻧﺶآﻣﻮﺧﺘﮕﺎن داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ را از طرح‌های حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت ایجاد اشتغال اعلام کرد و افزود: افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش‌آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه در محیط کار برای ورود به بازار کار، ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش‌آموختگان، ارتقاء اخلاق و صلاحیت حرفه‌ای دانش آموختگان و فراهم ساختن زمینه انتقال دانش از دانش آموخته به بنگاه اقتصادی از اهداف اجرای این طرح است.

 

وی بیان کرد: طرح یارانه دستمزد یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های دولت در حوزه اشتغال در شرایط بحران اقتصادی است و به کارآفرینانی که جویندگان کار شامل افراد با تحصیلات دیپلم و دانش آموختگان دانشگاهی را جذب کنند ۳۰ درصد یارانه دستمزد می‌دهد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: یارانه دستمزد، وجهی است که توسط دولت به موجب این دستورالعمل به صورت ماهانه بابت بخشی از دستمزد نیروی کار جوینده کار زیر 37 سال به کارفرما پرداخت و منابع این طرح از محل منابع پیش‌بینی شده اشتغال در قانون بودجه سنواتی، کمکهای مردمی و منابع ناشی از اجرای هدفمندی یارانه‌ها تامین می‌شود.

 

پایان پیام/708

منبع: شبستان

کلیدواژه: تسهیلات کرونایی مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران کار و رفاه اجتماعی پرداخت تسهیلات نیروی کار جدید تسهیلات کرونا میلیارد تومان دانش آموختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۷۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات

براساس آمار بانک مرکزی تا کنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قرارداد‌های تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت‌ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب‌های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی