Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@21:17:02 GMT

کشاورزان محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۸۴۱۶

کشاورزان محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند

خدارحم امیری زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با توجه به وسعت استان و وقوع حوادث غیر مترقبه و مشکلاتی مانند؛ خشکسالی و سیلاب، تگرگ، طوفان، آتش سوزی و سایر بلایای طبیعی که هر ساله به دلیل شرایط آب و هوایی رخ می‌دهد و سبب آسیب رساندن به محصولات کشاورزی می‌شود، کشاورزان می‌توانند تمامی محصولات خود را بیمه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بیمه، پشتیبان کشاورزان بوده و اعتماد و اطمینانی برای محصولات کشاورزی آن‌ها به وجود می‌آورد.

امیری زاده با بیان اینکه که دولت اعلام کرده توان پرداخت خسارت به کشاورزانی که محصولات خود را بیمه نکنند، ندارد، اظهار داشت: کشاورزان باید تمام محصولات خود اعم از زراعی، باغی و حتی دام‌ها را بیمه کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیمه پایه، بیمه عمومی، انفرادی، تکمیلی و بیمه  کشت قرار دادی را از انواع بیمه‌های این سازمان عنوان و تصریح کرد: همچنین بیمه آتش سوزی نیز امسال آغاز به کار کرده است.

این مقام مسئول در پایان گفت: با توجه به وقوع مجموعه‌ای از بلایای طبیعی در خوزستان در سال‌های اخیر، کشاورزان حتما نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند تا در صورت بروز خسارت، بیمه به آن‌ها کمک کند.

46

کد خبر 1455931

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محصولات خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۸۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان