Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@06:19:26 GMT

تاثیر منفی نابسامانی تحصیلی دوران کرونا بر یک نسل

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۸۸۳۹

تاثیر منفی نابسامانی تحصیلی دوران کرونا بر یک نسل

ایسنا/خراسان رضوی بشر همچنان برای مقابله با بیماری همه‌گیر کرونا تلاش می‌کند و بارزترین قربانی تمام بلاتکلیفی که اکنون جهان را درگیر خودکرده، اقتصاد جهانی عنوان شده‌است اما دولت‌ها در حال درک این موضوع هستند که اقتصادها سرانجام روی پای خود خواهند ایستاد اما خساراتی که به دلیل وقفه ناگهانی تحصیل به دانش‌آموزان واردشده است ممکن است هرگز به‌طور کامل جبران نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش دیلی تایمز، به نظر می‌رسد که همه‌گیری حدود ۱.۶ میلیارد دانش‌آموز را از تحصیل بازداشته  و در پاکستان نیز تحصیلات حدود ۴۰ میلیون دانش‌آموز تحت تاثیر قرارگرفته است و  احتمال دارد که این مورد به یک مشکل طولانی‌مدت تبدیل شود.

کودکان چگونه می‌توانند تمام‌وقت ازدست‌رفته را جبران کنند به‌خصوص اگر موج دوم به تعطیلی مجدد مدارس در سراسر جهان منجر شود و تولید واکسن مدت‌زمان زیادی طول کشد؟

تعدادی از مدارس با موفقیت به یادگیری آنلاین روی آورده‌اند که قابل‌تحسین است اما بااین‌وجود اکثریت قریب به‌اتفاق دانش‌آموزان از تحصیل بازمی‌مانند زیرا در بیشتر موارد نه مدارس و نه دانش‌آموزان ازلحاظ مالی توانایی فراهم آوردن وسایل موردنیاز را ندارند؛ بنابراین، در حال حاضر این احتمال وجود دارد که نابسامانی تحصیلی به مشکلی تبدیل شود که  یک نسل کامل را تحت تاثیر قرار دهد.

این نگرانی‌ها بدون شک وزارت آموزش‌وپرورش را مجبور کرده است تا هرگونه تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی مدارس را یک‌بار دیگر حتی با اعمال محدودیت‌های نسبتا زیاد در سراسر کشور پاکستان به تاخیر بیندازد. به نظر می‌رسد که دولت پاکستان تصمیم گرفته است مدارس را تا زمانی که ممکن است باز نگه دارد و فقط در شرایط اضطراری حاد تعطیل کند.

ناگفته نماند، دولت همه خطرات مرتبط با باز نگه‌داشتن مدارس را درک می‌کند اما این خطری است که باید در جهت منافع ملی بزرگ‌تر درنظر گرفته شود. اکنون بیش از هر زمان دیگری اجرای بسیار سخت‌گیرانه دستورات دولت مهم است. اگر مدارس نتوانند از این دستورالعمل بسیار مهم پیروی کنند، دولت ممکن است مجبور شود سختگیری بیشتری اعمال کند.

نیازی به گفتن نیست که چند روز آتی و هفته‌های آینده بسیار حیاتی خواهند بود اما امیدواریم همه‌کسانی که از نگهداری کودکان در مدارس نگران هستند، به‌ویژه معلمان و والدین، اطمینان حاصل کنند که همه دانش‌آموزان تمام قوانین ایمنی را با دقت رعایت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۸۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست

حمید طریفی‌حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت:والدین کودکانی که شش سال آن‌ها تمام و کار سنجششان انجام شده، می‌توانند با مراجعه به سایت my.medu.ir به صورت الکترونیکی نسبت به ثبت‌نام فرزندشان در کلاس اول اقدام کنند.

وی با بیان این که ۱۹  اردیبهشت  ثبت‌نام کلاس اولی‌های ایرانی آغاز می‌شود؛ افزود: ثبت نام دانش آموزان اتباع پس از ثبت نام کلاس‌اولی‌های ایرانی آغاز می‌شود.

طریفی حسینی ادامه داد: دانش آموزانی که قصد جهش تحصیلی دارند باید با مراجعه به سازمان آموزش و پرورش استثنایی آزمون‌های هوش و استعداد را دهند. زمان ثبت نام این آزمون توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی اعلام می‌شود.

شایان ذکر است که تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی