Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ جلال روحی به عوامل تاثیرگذار در بازگشت روند صعودی بازار سهام اشاره کرد و افزود: علت روند صعودی شاخص بورس و افزایش حجم معاملات در بازار ناشی از سه عامل است، نخستین علت مربوط به عوامل تکنیکالی است که شاخص در کانال نزدیک به یک میلیون و ۲۲۰ هزار واحد در نقطه حمایتی قرار داشت و این منطقه به عنوان کف بازار شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: فعالان و سرمایه‌گذاران در این محدوده اقدام به خرید و ورود نقدینگی‌های در اختیار خود به این بازار کردند.

روحی خاطرنشان کرد: زمانی که دیگر عوامل تاثیرگذار بر رشد شاخص بورس را مورد بررسی قرار می‌دهیم، مشاهده می‌کنیم که همه سهام در نقطه اشباع فروش سهام بودند، اصلاح حدود ۷۰ درصدی سهام حاضر در بازار در سه ماه گذشته نشان دهنده ورود بورس به مرحله جدیدی از معاملات است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: هفته گذشته وضعیت بازار به گونه‌ای بود که شاهد کاهش حجم و ارزش معاملات بازار بودیم، این موضوع نشان داد بازار به نقطه‌ای رسیده است که سهامداران دیگر تمایلی به عرضه سهام خود در بازار با قیمت‌های فعلی ندارند.

به گفته وی، برخی از سهام که در وضعیت خاص قرار دارند همچنان با صف فروش همراه هستند و به وضعیت تعادل و موقعیت مناسبی برای خرید نرسیده‌اند.

روحی به دومین عامل تاثیرگذار در روند صعودی شاخص بورس اشاره کرد و افزود: روز سه‌شنبه هفته جاری نمایندگان مجلس طرح سوال از وزیر اقتصاد را برگزار خواهند کرد که این موضوع باعث می‌شود تا مدیران مربوطه به بازار سرمایه به تلاش برخیزند، بازار را از حالت رکود خارج و مواردی را برای دفاع از خود مطرح کنند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: ۱۳ موردی که به عنوان عوامل استیضاح وزیر مطرح شده است بیشتر مربوط به مسایل بازار است که خرید و فروش‌های غیرمتعارف حقوقی‌ها و عدم حمایت از بازار جزو مسایلی است که در این جلسه بررسی خواهند شد.
بیشتر بخوانید: نشانه‌های مثبت برای رشد دوباره بورسوی موضوع اجتماعی را از دیگر عوامل موثر بر ایجاد روند صعودی شاخص بورس دانست و افزود: متضررین بازار سرمایه به صورت خودجوش اعتراض‌هایی را به وضعیت معاملات بازار داشتند که این موضوع مسوولان را به این سمت سوق داد تا واکاوی و ریشه‌یابی‌هایی را برای بهبود شرایط بازار و کاهش نارضایتی‌ها انجام دهند که این موضوع در کنار دیگر عوامل باعث حرکت مثبت و رو به رشد در بازار شد.

روحی معتقد است، این سه عامل باعث بهبود وضعیت بازار و خروج شاخص بورس از حالت نزولی و حرکت بازار به سمت روند رو به رشد شد.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: باید منتظر ماند و دید جریان ورود نقدینگی به این بازار تا چه میزان قدرت عبور شاخص بورس از کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد را خواهد داشت و امیدواریم هر چه زودتر شاهد این اتفاق در بازار باشیم.

وی با بیان اینکه شاخص بورس با ورود به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد و بهبود حجم معاملات بازار می‌تواند تا کانال یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد رشد کند، خاطرنشان کرد: سهامداران باید این موضوع را مدنظر قرار دهند که شاخص بورس نمی‌تواند مسیر صعودی پرشتابی همچون گذشته را در پیش گیرد مگر اینکه مولفه‌های جدید برای بازار تعریف شود و حمایت‌های بی شائبه‌ای از این بازار صورت گیرد.

روحی با اشاره به اینکه با مدیریت فروش سهام عدالت و حمایت دولت از بازار، می‌توان شاهد بهبود وضعیت بورس بود، افزود: بازار بعد از اصلاح پرشتابی که تجربه کرد برای رشد دوباره با مقاومت‌های متعددی همراه است که امیدواریم از آن مقاومت‌ها به راحتی عبور کند.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه روند کنونی بازار را که به سمت رشد پیش رفته است نمی‌توان دائمی دانست، گفت: روز گذشته در اواخر زمان معاملات اکثر سهام از مرحله صف خرید خارج شدند و به سمت تعادل حرکت کردند، این موضوع باعث می‌شود تا بسیاری از سهام و گروه‌ها در بازار امروز متعادل معامله شوند و صف خرید یا فروش سنگینی را تشکیل ندهند.

روحی خاطرنشان کرد: سهامداران اگر در وضعیت فعلی سهامی را دارند که با رشد کمی همراه بوده است بهتر است با سهامی که با موقعیت مناسبی همراه هستند تغییر دهند.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه اکنون زمان تجدید ارزیابی شرکت‌ها است که این موضوع می‌تواند موتور حرکتی برای رشد دوباره بازار باشد، گفت: گزارش شرکت‌ها در شش ماه نخست سال بسیار مثبت بوده است، امیدواریم این روند در گزارش ۹ ماه شرکت‌ها ادامه دار باشد که این موضوع می‌تواند باعث قرار گرفتن شرکت‌ها و بازار در وضعیت مناسب و تاثیر آن بر کل روند بازار باشد.

شاخص بورس که از ابتدای سال جاری روند پرشتاب صعودی را در پیش گرفته بود و حتی تا بالای ۲ میلیون واحد نیز رفت، اواخر مرداد ماه وارد فاز اصلاحی شد. این موضوع در کنار ریسک‌های سیاسی بین‌المللی و نوسانات نرخ ارز در داخل کشور، اصلاح شاخص را ادامه دار کرد تا آنجا که شاخص در هفته گذشته به عدد یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد نیز نزدیک شد. حالا به نظر می‌رسد بازار سرمایه خود را برای جبران این اصلاح آماده می‌کند. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بورس سرمایه گذاری در بورس قیمت سکه کارشناس بازار سرمایه یک میلیون روند صعودی شاخص بورس هزار واحد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۹۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی

یک کارشناس بازار سرمایه رشد صادرات نفت و پتروشیمی و همچنین رشد تولید خودرو در سال جاری را زمینه‌ای را برای بهبود شرایط نماد صنایع پتروشیمی و خودرویی و در نهایت بازار سهام عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «علی فراقی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تاثیر افزایش صادرات نفت و محصولات پتروشیمی بر وضعیت بازار سهام اظهار کرد: رشد صادرات این نوع کالا‌ها صرفاً بر کرک اسپرد صنایع پتروشیمی حاضر در بورس اثر‌گذار خواهد بود. به هر اندازه کرک اسپرد آن‌ها رشد پیدا کند به همان اندازه وضعیت نماد صنایع این شرکت‌ها بورس هم ارتقاء می‌یابد.


این کارشناس بازار سرمایه همچنین درباره افزایش تولید خودرو و تاثیر این موضوع بر بازار بورس هم گفت: با توجه به جایگاه نماد‌های خودرویی در بازار، تغییر مثبت در این بخش هم می‌تواند یک اتفاق مثبت برای بورس باشد، اما افزایش تولید خودرو زمانی بر بازار سهام موثر واقع می‌شود که قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو و سایپا هم دست‌خوش تغییر پیدا کند.


وی تصریح کرد: تقارن افزایش تولید با رشد قیمت خودرو و نزدیک شدن آن به نرخ بازار ابتدا برای این دو خودرو ساز و سپس سهامداران آن یک اتفاق مثبت خواهد بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بورس ، تولید خودرو ، صادرات پتروشیمی ، قیمت کارخانه‌ای خودرو ، بازار سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9T

دیگر خبرها

  • بورس تغییر جهت داد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • محرک جدید بورس
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • بورس امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟