Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@07:35:59 GMT

دلیل حذف باکس‌های زباله در کرج چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۰۰۶۹

دلیل حذف باکس‌های زباله در کرج چیست؟

علی اصغر همتی، معاون خدمات شهری شهرداری کرج، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج در رابطه با جمع آوری باکس‌های زباله محله گفت: بر اساس مطالعاتی که انجام دادیم سبدهای زباله مقابل ساختمان‌ها به فرهنگ غیرقابل قبولی تبدیل شده است که منبع آلودگی به شمار می‌آیند.

معاون خدمات شهری شهرداری کرج با اشاره به اینکه در این شرایط شیوع بیماری و وجود زباله‌های آلوده در کیسه‌های زباله می‌تواند به منبع انتقال ویروس در طول 24 ساعت تبدیل شود، افزود: با جمع آوری سبدهای زباله شهروندان ترغیب می‌شوند رأس ساعت مشخص زباله‌های خود را به مخزن مکانیزه زباله و یا مقابل منزل خود منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با این تفاسیر از شهروندان درخواست می‌کنیم نسبت به بیرون گذاشتن زباله‌های خود رأس ساعت ۹ شب اقدام کرده و از قرار دادن آنها در معابر غیر از این ساعت، خودداری کنند.

 

معاون خدمات شهری شهرداری کرج یادآور شد: از جمله عوارض قرار دادن بی موقع زباله‌ها در سبدهای مقابل ساختمان، پاره شدن کیسه‌ها توسط زباله گردها و یا حیوانات شهری است که منجر به جاری شدن شیرابه و انتشار بوی نامطبوع، افزایش جمعیت حشرات موذی و معضلات بهداشتی، همچنین عدم امکان نظافت صحیح و کامل سبدها و محیط اطراف آن توسط پاکبان‌های شهرداری است.

به گفته این مقام مسؤول، شهرداری کرج پس از حذف سبدها، مسؤولیت جانمایی و استقرار مخازن اضطراری مکانیزه در نقاط مختلف معابر اصلی را به عهده دارد. در این راستا برای هر منطقه حدود 500 مخزن مکانیزه زباله در نظر گرفته شده است که در حال حاضر حدود 250 مورد در هر منطقه وجود دارد و بنا به نیاز و درخواست منطقه تعداد آن افزایش خواهد یافت.

 

معاون خدمات شهری شهرداری کرج تاکید کرد: با قرار دادن زباله‌ها سر ساعت مقرر، علاوه‌بر رعایت انضباط شهری، محیطی پاکیزه‌تر، زیباتر و عاری از زباله خواهیم داشت.

در جریان قرارگرفتن مردم نسبت به برنامه‌های شهرداری می‌تواند بستر مناسبی برای اجرای برنامه‌ها ایجاد کند. بهتر بود مدیریتی شهری از ظرفیت رسانه‌ها برای همراه کردن مردم به شکل بهتری استفاده می‌کرد. همچنین بدیهی است که اجرای طرح‌های اینچنین بدون آماده کردن طرح جایگزین مشکلات بدتری را برای شهروندان ایجاد می‌کند کما اینکه تصاویری که در فضای مجازی از محله‌های مختلف شهر کرج بعد از جمع آوری باکس‌های زباله منتشر می‌شود نشان می‌دهد تجهیز نشدن محله‌ها به سطل‌های مکانیزه آن هم در فضای کرونایی این روزها موجب نارضایتی مردم شده است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون خدمات شهری کرج زباله سبد زباله معاون خدمات شهری شهرداری کرج زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟