Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر موقت سابق اف‌بی‌آی هشدار داد، اطلاعات محرمانه به دست آمده از تحقیقات این سازمان درباره روابط کمپین انتخاباتی 2016 میلادی رئیس جمهور کنونی آمریکا با روسیه می‌تواند شامل اطلاعاتی باشد که سبب شود اعتماد مردم به رئیس جمهور به شدت کاهش یابد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، "اندرو مک‌کیب"، مدیر موقت سابق اف‌بی‌آی در مرکز یکی از نشست‌های کمیته قضایی سنا قرار دارد که در آن یک هیات تحت کنترل جمهوری‌خواهان تجدید نظر اف‌بی‌آی برای آغاز این تحقیقات را بررسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی روز سه‌شنبه در مقابل این هیات شهادت داد و به قانون‌گذاران گفت: مقامات وظیفه داشتند بر مبنای اطلاعاتی که جمع‌آوری کرده‌ بودند این تحقیقات را انجام دهند.

مک‌کیب شخصا این تصمیم برای تحقیق درباره مانع‌تراشی احتمالی دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا بر سر راه اجرای عدالت را تایید کرده بود.

از مک‌کیب در جریان مصاحبه جمعه شب با شبکه سی‌ان‌ان سوال پرسیده شد که خطرات انتشار اطلاعات بیشتر از این تحقیقات پیرامون روابط کمپین انتخاباتی 2016 میلادی ترامپ با روسیه چه خواهد بود.

وی در پاسخ گفت: اطلاعات بسیار بسیار جدی، ویژه و غیرقابل انکاری وجود دارد که منتشر نشده‌اند. اگر این اطلاعات منتشر می‌شدند، دسترسی ما به این نوع اطلاعات در آینده را به خطر می‌انداختند.

مک‌کیب افزود: فکر می‌کنم انتشار این اطلاعات همچنین این خطر را به همراه دارد که اعتماد مردم به ترامپ به شدت کاهش یابد. بنابراین آیا ترامپ حقیقتا انگیزه انتشار این اطلاعات را در سر دارد؟ برای من که تقریبا غیرقابل درک است که او بخواهد این اطلاعات را منتشر کند. نمی‌دانم که او چطور می‌خواهد این اطلاعات را به نفع خود تغییر دهد چرا که صریحا بگویم این اطلاعات هیچ جوره به نفع ترامپ نیست و هیچ تحسینی برای او به همراه نخواهد داشت.

در پاسخ به این سوال که آیا چیزهای بدتر دیگری نیز درباره ترامپ وجود دارد که منتشر نشده باشد یا خیر، مک‌کیب گفت: همیشه اطلاعات بیشتری وجود دارد. در ارزیابی‌های جامعه اطلاعاتی بیش از آنچه که برای عموم منتشر می‌شود، وجود دارد. نسخه اصلی آن گزارش در بالاترین سطحی که تاکنون به چشم دیده‌ام طبقه‌بندی شده است. ما درباره موضوعات بسیار مهم و محرمانه صحبت می‌کنیم چیزهایی که کدگذاری شده‌اند و برای مجموعه اطلاعات آمریکا فاجعه‌بار خواهد بود که این منابع در معرض خطر قرار بگیرند.

اف‌بی‌ای از سوی کمیته قضایی سنا به داشتن رفتار متغیر، خطرناک و وسواس‌گونه با تحقیقات درباره ارتباط کمپین 2016 ترامپ با روسیه متهم شده است و یکی از سناتورهای این کمیته روز سه‌شنبه این موضوع را به عنوان "بزرگ‌ترین رسوایی در تاریخ اف‌بی‌ای" توصیف کرد.

این در حالی است که ترامپ بارها اف‌بی‌آی را به خاطر این تحقیقات سرزنش کرده و تاکید دارد که هیچ تبانی میان کمپین 2016 وی با روسیه وجود نداشته است.

در جریان جلسه روز سه‌شنبه مک‌کیب تاکید کرد، ترامپ در سال 2017 میلادی جیمز کومی، مدیر وقت اف‌بی آی را اخراج کرد آن هم پس از آنکه وی از بستن تحقیقاتی درباره امنیت ملی رئیس جمهور در آن زمان یا گفتن علنی اینکه ترامپ شخصا در این تحقیقات قرار ندارد، امتناع کرد.

وی گفت: برای ما کاملا مشخص بود که ترامپ نمی‌خواهد ما به تحقیقاتمان درباره کارهایی که روس‌ها انجام داده‌اند، ادامه دهیم. در آن زمان دلایل بسیاری داشتیم که باور داشته باشیم اگر اخراج جیمز کومی و دیگر موارد در جهت توقف تحقیقاتمان درباره فعالیت‌های روسیه صورت گرفته، احتمالا ترامپ شخصا خطری برای امنیت ملی به وجود آورده و در مانع‌تراشی بر سر اجرای عدالت دخیل بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ رئیس جمهور اف بی آی مک کیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است

تحقیقات جدید در دانشگاه آنگلیا شرقی (UEA) نشان داده است که برنامه‌های کربن‌زدایی کنونی برای پیروی از اهداف توافقنامه آب و هوایی پاریس با هدف محدود کردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد کافی نخواهد بود، همانطور که در مطالعه منتشر شده در مجله Nature نیز گزارش شده است.

دانشمندان با اندازه‌گیری «شکاف انتشار» بین برنامه‌های مختلف حفاظت از آب و هوا و آنچه واقعاً برای رسیدن به این هدف مورد نیاز است، به این نتیجه رسیده اند.

این مطالعه معتقد است که فاصله‌ای به میزان ۳.۲ میلیارد تن دی اکسید کربن (CO ۲) بین برنامه‌های فعلی جهانی برای حذف کربن از جو و آنچه که تا سال ۲۰۵۰ برای جلوگیری از بدترین اثرات گرمایش جهانی مورد نیاز است، وجود دارد. 

از سال ۲۰۱۰، آژانس محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) اندازه گیری‌های مشابهی را از این شکاف انتشار انجام داده است، و تحقیقات دانشگاه آنگلیا شرقی، که عمدتاً بر حذف دی اکسید کربن تمرکز دارد، نشان می‌دهد که اگر می‌خواهیم به حیات خود ادامه دهیم، سیاست آب و هوا نیازمند مقیاس بلندپروازانه تری است. 

این به معنای دنباله روی از یک رویکرد دقیق‌تر و قوی‌تر است که شیوه‌های کربن‌زدایی کنونی را حفظ می‌کند، اما همچنین بر کاهش انتشار، انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش جنگل‌زدایی تمرکز دارد. گزینه‌های جدیدی برای کربن‌زدایی نیز وجود دارد که بسیاری از کشور‌ها حتی در بررسی آن کند هستند چه رسد به آن که این طرح‌ها را اجرا کنند.

این تکنیک‌ها شامل سیستم‌های فیلتر هوای پیشرفته و هوازدگی سنگ‌ها می‌شود، تکنیکی که در آن کربن از جو حذف و در سنگ‌ها ذخیره می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این گزینه‌های جدید باید در سال‌های آینده گسترده‌تر شوند تا به آستانه ۱.۵ درجه سانتی‌گراد برسند.

نویسنده اصلی این مطالعه، دکتر ویلیام لمب، از گروه کاری علم پایداری کاربردی در MCC، گفت: محاسبات قطعاً باید بهبود یابد، و این بسیار واضح است که بدون کاهش سریع انتشار گاز‌های گلخانه‌ای به صفر، در همه بخش‌ها، حد ۱.۵ درجه سانتیگراد تحت هیچ شرایطی برآورده نخواهد شد.

دکتر نائومی وان، یکی از نویسندگان مرکز تحقیقات تغییرات آب و هوایی تیندال در دانشگاه آنگلیای شرقی، اضافه کرد: کشور‌ها به آگاهی، جاه‌طلبی و اقدام بیشتر در مورد افزایش روش‌های حذف CO ۲ در کنار کاهش قابل توجه انتشار گاز‌های گلخانه‌ای برای تحقق توافقنامه آب و‌هوایی پاریس نیاز دارند.

برای این منظور، حتی اگر هر کشور به وعده‌های خود در مورد اهداف کربن‌زدایی پایبند باشد، میزان کربن حذف‌شده احتمالا تا سال ۲۰۳۰ حداکثر تا ۰.۵ میلیارد تن و تا سال ۲۰۵۰ به ۱.۹ میلیارد تن افزایش می‌یابد و اعلام کرده است که نیاز به افزایش دارد. در حالیکه، حذف ۵.۱ میلیارد تن برای جلوگیری از بدترین اثرات تغییرات آب و هوایی ضروری است.

هیئت بین المللی تغییرات اقلیمی سناریوی جایگزینی را پیشنهاد می‌کند که در آن دولت‌های جهان با یکدیگر همکاری می‌کنند تا تقاضای جهانی انرژی را کاهش دهند، سناریویی که با "رفتار همراه با انگیزه سیاسی" تسریع می‌شود. در این سناریو، کربن زدایی تا سال ۲۰۵۰ به میزان ۲.۵ میلیارد تن افزایش می‌یابد و روش‌های جایگزین به کاهش شکاف انتشار به ۴۰۰ میلیون تن کمک می‌کند؛ بنابراین ما اساساً باید کل جامعه خود را از یک جامعه منفعت شخصی به جامعه‌ای با همکاری جهانی تبدیل کنیم.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نظر جالب مدیر سابق شبکه سه درباره عادل فردوسی‌پور و علی فروغی
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • داستان قتل مدیر عالیرتبه شهرداری تهران با خیانت همسرش
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است