Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا جولایی مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز در گفت‌وگو با شبکه خبر در خصوص مصرف گاز در کشور اظهار کرد: در ۶ ماه نخست امسال با شیوع ویروس کرونا مصرف گاز در مصارف خانگی و تجاری به دلیل استفاده بیشتر از آب گرم در کشور افزایش یافت.
او افزود: مصرف گاز در مصارف خانگی و تجاری ۲۷ درصد رشد داشته است که ویروس کرونا سهم ۱۲ درصدی از این افزایش دارد و عوامل دیگر مانند ابزار گرمایشی، هدر رفت گاز در خطوط انتقال و غیره نیز در این امر سهیم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بیشتر بخوانید گاز نیتروژن در بورس بیش از ۶ هزار تومان فروخته می‌شود / روزانه ۱۸ ساعت برای تولید اکسیژن کار می‌کنیم مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز بیان کرد: گاز در مصارف دیگری همچون صادرات، نیروگاه‌ها و صنایع نیز مصرف دارد، اما همواره اولویت شرکت ملی گاز مصارف خانگی و تجاری است.
جولایی ادامه داد: افزایش مصرف گاز در بخش‌های خانگی و تجاری می‌تواند در مصارف دیگر اختلال ایجاد کند و گاز طبیعی که یک منبع مهم برای نسل‌های آینده است را هدر دهد، اما شرکت ملی گاز این روند را کنترل خواهد کرد.
او تصریح کرد: در صورتی که مصرف گاز در مصارف خانگی و تجاری بیش از این افزایش پیدا کند، از سهم مصارف دیگر مانند صادرات کاسته و به مصارف مهم‌تر اختصاص داده می‌شود.
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز با اشاره به گسترش خطوط انتقال گاز ابراز کرد: همچنان هستند روستا‌هایی در کشور که از مصرف گاز در منازل شان بی بهره‌اند که لوله کشی به این روستا‌ها روزانه گسترش پیدا می‌کند و این برنامه همواره ادامه دارد.
جولایی با ذکر این مطلب که مردم در مصارف خانگی صرفه جویی کنند، گفت: در صورتی که هر فرد ۱۰ الی ۱۵ درصد در مصرف گاز صرفه‌جویی کند، به استاندارد مصرف خواهیم رسید و شرکت ملی گاز به اهداف و برنامه‌های خود نزدیک‌تر می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مصرف گاز شرکت ملی گاز ویروس کرونا مصارف خانگی گاز در مصارف شرکت ملی گاز مصرف گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند

به گزارش خبرگزاری مهر جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۳۷۷ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه‌های ژانویه و فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۵۸ میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۲۶۹ میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل ۲۲۴ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.
اما واردات هند از ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به ۱۰۸ میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه‌های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره ۱۳۴ میلیون دلار برنج، ۶۰ میلیون دلار کنجاله، ۱۸ میلیون دلار میوه و ۷ میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ بوده‌اند. هند ۵۸ میلیون دلار میوه، ۱۷ میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و ۱۱ میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

کد خبر 6097019 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن