Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطااله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکلی در تولید گندم نداریم، اظهار کرد: با توجه به اختلاف چشمگیر قیمت خرید تضمینی با بازار آزاد این نگرانی وجود دارد که گندم تولیدی صرف خوراک دام و طیور یا از مرز‌های کشور قاچاق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش ۵۰ درصدی سطح زیرکشت گندم کذب است

او در واکنش به اظهارات برخی کارشناسان مبنی بر کاهش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت افزود: با وجود قیمت مناسب گندم در بازار آزاد، سطح زیرکشت مطابق با پیش بینی‌های قبلی محقق می‌شود و تنها ممکن است همانند سال گذشته، کارخانه داران بدون ثبت در سامانه دولت اقدام به خرید کنند.

هاشمی ادامه داد: اگر دولت بنابر هر دلیلی نتواند با بازار آزاد رقابت کند و در بحث خرید بدسلیقگی کند، میزان خرید از نیاز کشور کمتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید

یارانه جدید برای کشاورزان/ آیا طرح جدید وزیر جهاد حلّال مشکلات کشاورزیست؟

رئیس بنیاد ملی گندمکاران درباره آخرین پیگیری‌ها پیرامون اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم بیان کرد: در ارتباط با افزایش قیمت خرید خبر‌هایی به گوش می‌رسد که امیدواریم این امر محقق شود تا امنیت غذایی کشور به مخاطره نیفتد.

به گفته او، هم اکنون کشاورزان گندم تولیدی خود را به راحتی در بازار آزاد با نرخ ۴ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌کنند که با این وجود در امر تولید مشکلی نخواهیم داشت.

هاشمی در پایان با اشاره به تاثیر حدف یارانه نهاده‌های کشاورزی بر تولید تصریح کرد: با حذف یارانه نهاده‌های کشاورزی، کشاورزان با کمبود نقدینگی برای تهیه کود‌های فسفاته و پتاسه روبه‌رو هستند که بدین ترتیب نیاز است بانک مرکزی سرمایه در گردش یک سال را در اختیار کشاورزان بگذارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت گندم تولید گندم خرید تضمینی گندم بازار آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است

به گزارش خبرنگار مهر، علی معتمدی پور ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در راستای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، تمهیدات لازم با اختصاص هشت مرکز ویژه خرید تضمینی در استان در نظر گرفته و تجهیز شده است.

وی بیان داشت: در سال جاری، ۶۹ هزار هکتار از اراضی استان دیم و بقیه آبی است و سطح زیر کشت جو نیز ۲۸ هزار هکتار است.

معتمدی پور با بیان اینکه خرید تضمینی کلزا نیز طبق دستور مقام عالی وزرات به بخش خصوصی واگذار شد، گفت: ۷۰ درصد نیاز گندم مصرفی از داخل استان تأمین شد و کار برداشت گندم و جو در این استان با ۳۲۱ دستگاه کمباین انجام می‌شود.

وی افزود: در سال زراعی جاری که با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، برنامه ریزی هدفمند برای به کارگیری امکانات مورد نیاز برای برداشت به موقع و در کمترین زمان ممکن گندم به عنوان یک محصول راهبردی و شاخص‌ترین محصول در امنیت غذایی انجام گرفته و با هم افزایی و تلاش مضاعف در کنار هم در برداشت گندم و انجام مسئولانه رسالت تأمین امنیت غذایی گام برمی داریم.

کد خبر 6088523

دیگر خبرها

  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان