Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مطالعات و برنامه‌ریزی استراتژیک سایپا گفت: این مجموعه ۸۱ پروژه بومی‌سازی قطعات خودرو را با سه نهاد نظامی یعنی وزارت دفاع، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دست اجرا دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سایپانیوز، داریوش گل‌محمدی درخصوص این پروژه‌ها گفت: 28 پروژه مشترک بومی‌سازی با شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تعریف شده و 7 قطعه پیچیده و دارای فناوری پیشرفته تاکنون به تولید انبوه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز تاکنون برای تولید 26 قطعه پیشرفته از محصولات گروه سایپا اعلام آمادگی کرده که بسیاری از این قطعات در حال نمونه‌سازی اولیه و انجام مراحل پیش از تولید انبوه است.

به گفته معاون مطالعات و برنامه‌ریزی استراتژیک گروه سایپا تعداد 27 پروژه مشترک داخلی‌سازی نیز میان گروه سایپا و نیروی هوایی ارتش تعریف شده که طراحی اولیه این قطعات نیز در حال اجراست.

گل‌محمدی گفت: تولید قطعات پیشرفته خودرویی نظیر ECU، مدولاتور، انژکتور، ایربگ، مالتی‌مدیا، موتورهای DC، انواع سنسور‌های الکتریکی، جلوآمپر دیجیتال و فرمان برقی با هر سه نهاد و مجموعه نیروهای مسلح در حال اجراست و قصد داریم با تکیه بر توان داخلی، ارزبری محصولات و وابستگی خود را در این بخش‌ها به حداقل برسانیم.

وی با اشاره به استفاده از سامانه موقعیت‌یاب، سیستم رادار و سنسورهای الکتریکی در خودروهای برقی، خودروهای متصل و خودران و فراگیری این سیستم‌ها، گفت: با توجه به اینکه نیروهای مسلح در طراحی و تولید این سامانه‌ها توانمند بوده و اقدامات ارزشمندی را انجام داده‌اند، تفاهم همکاری میان گروه خودروسازی سایپا و مجموعه‌های نیروهای مسلح برای ساخت و به کارگیری این سیستم‌ها صورت پذیرفته است.

معاون مطالعات و برنامه‌ریزی استراتژیک گروه سایپا از برنامه‌ریزی این گروه خودروسازی برای استفاده حداکثری از توانمندی و پتانسیل‌های فناورانه نیروهای مسلح خبر داد و گفت: با اجرای پروژه‌های مشترک بومی‌سازی با نیروهای مسلح، سالیانه 94 میلیون یورو صرفه‌جویی خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در سطوح مدیریتی و کارشناسی میان گروه سایپا و مجموعه‌های مربوط به نیروهای مسلح که با نظارت و راهبری مقامات عالی نیروهای مسلح و گروه سایپا و همچنین نظارت عالی ستاد مشترک نیروهای مسلح صورت می‌پذیرد گفت: با توجه به نیازهای موجود در سایپا تلاش می‌کنیم با همکاری نیروهای مسلح، قطعات خودرویی مد نظر را هر چه سریعتر در خط تولید انبوه قرار دهیم تا اهداف کشور در زمینه جهش تولید و قطع وابستگی به بازارهای خارجی محقق شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیروهای مسلح برنامه ریزی گروه سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن

وزرای دفاع آلمان و فرانسه از همکاری مشترک برای تولید تانک های مجهز و مدرن برای آینده با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی آلمان، گفته می شود تانک جنگی که به طور مشترک توسط آلمان و فرانسه ساخته می‌شود کاملاً مجهز و قابل همکاری و مجهز به هوش مصنوعی است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان در مصاحبه ای با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: ما به طور مشترک در حال توسعه سیستمی برای آینده هستیم که برای آنچه ما نیاز داریم - از هوش مصنوعی و جدیدترین فناوری حسگر گرفته تا امکان استفاده از این سیستم بدون سرنشین در شرایط خاص، طراحی شده است.

سباستین لکورنو، همتای فرانسوی وی افزود: ما فقط تانک آینده را توسعه نمی‌دهیم، بلکه آینده تانک را نیز توسعه می‌دهیم.

وی توضیح داد که نیاز به قابلیت همکاری - تعامل سیستم‌های مختلف - از طریق تجربه جنگ اوکراین آشکار شد.

این دو وزیر اروپایی می‌خواهند امروز جمعه در پاریس اعلامیه‌ای را امضا کنند که نشان دهنده آغاز فاز پروژه 1A است. انتظار می‌رود که توزیع وظایف بین شرکت‌های دفاعی درگیر با جزئیات بیشتری شرح داده شود.

پیستوریوس گفت، تجربه در توسعه سیستم نبرد هوایی FCAS به عنوان یک "طرح اولیه" عمل می‌کند. به گفته این مقام آلمانی قرارداد تفصیلی باید در ابتدای سال آینده تکمیل شود.

لکورنو هم افزود: "ما از نیازهای عملیاتی ارتش آلمان و ارتش فرانسه شروع کردیم، در حالی که پیشینیان ما گاهی اوقات نیازهای صنعت را بیشتر در نظر می‌گرفتند."

این پروژه به تعویق افتاد زیرا شرکت‌ها مسئولیت‌ها و حقوق مالکیت معنوی را در ارتباط با پیشرفت‌های فناوری مورد مناقشه قرار دادند. در میان مدت، این پروژه باید برای سایر کشورها مانند ایتالیا یا هلند نیز باز شود. این سیستم جدید در ابتدا قرار بود در سال 2035 آماده استفاده شود، اما اکنون صحبت از سال 2040 است.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از توافق اصولی فرانسه و آلمان برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی تمجید کرد. استولتنبرگ گفت: این خبر خوبی است.

استولتنبرگ گفت: ما از همکاری متحدان ناتو برای ایجاد ظرفیت نظامی استقبال می‌کنیم زیرا این کار ما را قوی‌تر می‌کند. ما عموماً طرفدار همکاری متحدان هستیم. این به ما کمک می‌کند تا بر چندپارگی صنعت دفاعی خود غلبه کنیم."

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • آمار وحشتناک قطع نخاع مردم توسط خودروهای داخلی
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • اعتماد به نیروهای داخلی؛ پیامد مهم اجرای طرح ملی ایران قوی
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک