Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی صفاری­ نیا، مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) درگذشت حجت‌الاسلام جواد اژه‌ای، نماینده رهبر معظم انقلاب در امور دانشجویان اروپا و آمریکا و عضو جامعه خادم ­المصطفی(ص) را در پی ابتلا به کرونا تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد مصطفی(ص) ، مهدی صفاری­ نیا، در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام اژه‌ای، عضو هیئت موسس صندوق سرمایه ­گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) و عضو جامعه خادم المصطفی(ص)  را به جامعه علمی و فرهنگی کشور تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفاری ­نیا در این پیام نوشت:

"تاریخ علم شاهد نقش برجسته بزرگان علم است. نقشی که مقام علم را نزد جامعه محبوب تر می­‌کند و مقام عالم را والاتر می‌­نماید. مرحوم اژه ­ای عمر گران­بهای خود را خرج خدمت به رشد علم و فناوری کرد. جامعه از تاثیرات تلاش ایشان در این حوزه تا سال‌­های سال منتفع خواهد بود و باقیات‌­الصالحاتی برای ایشان خواهد شد.

خدمات خالصانه و ماندگار حجت­ الاسلام اژه­‌ای در جامعه خادم المصطفی(ص) در شکل­ گیری اندیشه وقف علمی در بنیاد مصطفی(ص) موثر بوده است و همراهی و راهبری خردمندانه ایشان در فعالیت‌­های این بنیاد همواره موجب دلگرمی بوده است.

ان­شاالله خداوند متعال و اولیای معصوم علیهم السلام میزبان ایشان باشند که عمر خویش را متواضعانه برای تربیت صحیح و متوازن فرزندان این کشور به ویژه دستگیری از استعدادهای محروم آن، صرف کردند."

مرحوم اژه‌ای پنجم فروردین ۱۳۲۷ در اصفهان به دنیا آمد. او به جز تحصیلات حوزوی، تحصیلات دانشگاهی تا سطح دکتری داشت و داماد شهید آیت الله سید محمد بهشتی است. حجت الاسلام اژه‌ای در پی ابتلا به کرونا در سن ۷۲ سالگی درگذشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد مصطفی درگذشت حجت الاسلام جواد اژه ای الاسلام اژه حجت الاسلام مصطفی ص اژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه خدمت به علم جایگاه ارزشمندی است که معلمان در امتداد نهضت امام صادق (ع) دارند، گفت: جامعه با تعلیم یافتگان او اداره می‌شود، لذا سرنوشت جامعه با دستان معلم رقم می‌خورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزانه کلاهدوزان امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نطق خود در صدوسی‌ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تسلیت شهادت امام صادق (ع) اظهار کرد: این امام بزرگوار دانش‌های بسیاری از جمله فلسفه، کلام، اخلاق، لغت، ادبیات، طب و شیمی را برای بشریت گسترش دادند که هنوز بسیاری از عالمان این علوم از این دانش سیراب می‌شوند.

وی افزود: خدمت به علم جایگاه ارزشمندی است که معلمان در امتداد نهضت امام صادق (ع) دارند؛ معلم اولین تعلیم دهنده انسان پس از پدر و مادر است و جامعه با تعلیم یافتگان او اداره می‌شود، بنابراین سرنوشت جامعه با دستان معلم رقم می‌خورد.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به سالگرد شهادت شهید مجتبی کلاهدوزان از معلمان شهید اصفهانی گفت: او در سنگر علم و دانش تلاش فراوانی کرد و سنگر اصلی‌اش آموزش و پرورش بود. او در سنگر مدرسه تنها فردی بود که نقشه‌های منافقین را خنثی می‌کرد و شبهات دانش آموزان و همکاران را با کلام خود می‌زدود.

وی ادامه داد: همکاری شهید کلاهدوزان با کانون تربیتی جهان اسلام قابل توجه و محور این فعالیت‌های اجتماعی ایجاد روحیه و عمل اسلامی در افراد و نجات آن‌ها از فساد اخلاقی حاکم در زمان طاغوت بود.

کلاهدوزان با بیان اینکه این شهید والامقام به رشد خود و اطرافیان توجه داشت، گفت: در اوج جنگ خلیج فارس به همراه هم‌رزمان برنامه تهذیب نفس داشت و با همراهی شهید صیاد شیرازی هفته‌ای یک بار به محضر آیت‌الله بهاءالدینی می‌رسید؛ همکاران او اذعان داشتند که شهید کلاهدوزان در کار، جنجالی نبود و هیچ تصمیمی را بدون ایمان و آگاهی لازم عملی نمی‌کرد.

وی با اشاره به ارادت و عشق ایشان به امام خمینی (ره) بیان کرد: این عشق سبب شد تمامی حرکات خود را با قطب نمای آن حضرت تنظیم کند. با نماینده امام در استان فارس، آیت‌الله حائری شیرازی رابطه‌ای مثال‌زدنی داشت و تصمیم‌های خود را با همکاری ایشان می‌گرفتند.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از عمر پربرکت ایشان بیش از ۱۰ سال خاطره ندارم، گفت: اخلاص در عمل و گمنامی از برجسته‌ترین خصوصیات اخلاقی ایشان بود؛ او همچنین بصیرت و آینده نگری داشت که شاگردانش موارد بسیاری را در این خصوص ذکر می‌کنند.

وی با اشاره به فرازهایی از وصیت‌نامه این شهید گرانقدر گفت: ایشان فرموده است «خداوند لطف کرده و توفیق داد که در خط مقدم حضور پیدا کرده و به آرزوی قلبی خود برسم و ان‌شاءلله این مکان راهی برای تقریب به سوی خدا باشد. خدا شاهد است اگر انسان سعی کند خود را با همه وجود تسلیم کند در فضایی قرار می‌گیرد که همه‌اش عشق است. برادران پاسدار، مواظب باشید شیطان روی لباس شما سرمایه گذاری نکند. نکند علقه‌ها و علاقه‌های دنیا فریبتان بدهد که نمی‌توان در روز قیامت پاسخ شهدا را داد.»

کد خبر 750757

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • نشست نکوداشت شرف‌الاسلام ابن بطریق حلی برگزار می شود
  • تجلیل از ۱۰۰۰ پاکبان کرمانشاه در جشن «خداقوت کارگر»
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • خصم با ظالم و دستگیری از مظلوم شاخص رفتاری علی(ع) بود/ خدمت رسانی به فرد حادثه دیده سیره ائمه است