Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، مجتبی بازگیر با اشاره به آمار عملکرد گمرک بازرگان در ۷ ماهه سال ۹۹ اظهار داشت: در این مدت بالغ بر ۱۳۵ میلیون دلار صادرات قطعی وجود داشته که وزن آن ۵۳ هزار تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزن کاهش ۴۳ درصدی و به لحاظ ارزش نیز ۵۷ درصد افت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل گمرک بازرگان در مورد صادرات سایر گمرکات از بازرگان تصریح کرد: ۱ میلیارد و ۹۳۹ میلیون دلار صادرات انجام شده که وزن آن ۳۶۶ هزار و ۵۵۶ تن بوده است.

وی در مورد واردات نیز عنوان کرد: در این مدت ۲۰۳ میلیون دلار کالا به کشور وارد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۴۹ درصد و ارزش ۴۶ درصد کاهش نشان می‌دهد.

بازگیر با اشاره به رویه های گمرکی در بازرگان، به ترانزیت خارجی، داخلی و کارنه تیر پرداخت و یادآور شد: هر کدام از این بخش‌ها مبدا و مقصدی دارند. در مجموع ارزش ترانزیت خارجی ۹۲۵ میلیون دلار بوده و ۶۲ میلیون دلار نیز به گمرکات داخلی ترانزیت کالا داشتیم.

مدیرکل گمرک بازرگان علت اصلی افت ترانزیت و صادرات و واردات را شیوع کرونا در کشورهای دنیا و وضعیت اقتصادی دانست و افزود: در هفت ماهه جمع کل تردد کامیون و تریلر و اتوبوس و سواری ۷۸ هزار و ۱۲۰ دستگاه ثبت شد. میانگین روزانه ۳۶۰ دستگاه کامیون و تریلر از گمرک بازرگان تردد دارند.

بازگیر در مورد درآمدهای گمرک بازرگان نیز بیان داشت: با توجه به افت صادرات، واردات و ترانزیت ناشی از شیوع ویروس کرونا ۳۵ درصد افت درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۸ مشاهده می‌شود و به ۱۵۸ میلیارد تومان رسیده است.

وی در مورد عمده کالاهای صادراتی گفت:‌ محصولات پتروشیمی شامل انواع روغن صنعتی و موتور، پارافین، گریس، محصولات نباتی، محصولات کشاورزی شامل هندوانه، خربزه، انگور، بادام زمینی، سیر، خرما، میوه خشک شده، سیر و عصاره شیرین بیان، سبزیجات، شاخ و برگ سیب، محصولات سنگی، اشیا سرامیکی و شیشه‌ای، قراضه و ضایعات آهن و فولاد محصولات نساجی از جمله آنها است.

بازگیر در مورد کالاهای وارداتی افزود: وسایل مکانیکی و قطعات، ماشین آلات و دستگاههای برقی مصنوعات چدن آهن و فولاد، مواد پلاستیکی، عصاره رنگ و مرکب، وسایل نقلیه زمینی، پارچه، مصنوعات گلدوزی و قلاب دوزی، آلومینیوم و مصنوعات آن کائوچو، نیکل، فلزات معلولی، سنگ فلز جوش و سایر اقلام را شامل می شود.

پربیننده ترین عطش خرید عراقی‌ها از بازار ایران گل‌فروشی‌ها پرپر شدند فعالیت کدام شغل‌ها از فردا ممنوع است؟ کاهش ۲۵هزار تومانی قیمت گوشت قرمز ماسک‌های چینی ۶۰۰تومانی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گمرک ایران تجارت خارجی صادرات ایران تجارت خارجی ایران صادرات ترکیه سهام عدالت گمرک بازرگان میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۵۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و 465 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۶۲ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۰ میلیون دلار  به نرخ ۴۴۰۳۸ تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۵۸۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۷۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۸۳  میلیون دلار و در مجموع ۶۶۲ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۵۰ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۸۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۴۵ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۲۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۸۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۷۴، ۲۷، ۱۴۲، ۹۴ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۴۷ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی