Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@16:18:03 GMT

بازآفرینی بافت حاشیه‌نشین نیاز حیاتی تبریز است

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۶۰۲۵

بازآفرینی بافت حاشیه‌نشین نیاز حیاتی تبریز است

دبیری گفت: با توجه به توان بالای قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص)، ترجیح دادیم از پتانسیل این نهاد برای بازآفرینی بافت حاشیه‌نشین تبریز استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «شهرام دبیری»‌ امروز در جلسه بررسی آخرین وضعیت پارک بزرگ تبریز که با حضور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء همراه بود، اظهار داشت: مهم‌ترین موضوع شهری حال حاضر تبریز، بازآفرینی بافت حاشیه‌نشین تبریز است که با توجه به توان بالای قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) از نظر فنی و مالی، ترجیح دادیم از پتانسیل این نهاد استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: تبریز شهری زلزله‌خیز است و ۴۰۰ هزار نفر حاشیه‌نشین دارد که مشکل ما در این حوزه فراتر از ساخت ۲ هزار واحد مسکونی است.

وی با اشاره به تعامل شورا و شهرداری با قرارگاه خاتم‌الانبیا اظهار کرد: در شورای شهر و شهرداری از سال ها پیش تعامل خوبی با قرارگاه و موسسه عاشورا داشتیم  و طرح های بزرگی همچون تبادل امام علی و خط ۲ مترو در اثر این تعامل اجرائی شده است.

دبیری اضافه کرد: قرارداد پروژه های جدید هم که مطرح شده با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان بسته شده است که یکی از این پروژه‌ها، پارک بزرگ تبریز است که تا ۴ تا ۵ سال دیگر احداث می‌گردد.

وی با اشاره به پیشنهاد احداث خط تراموای شهری نیز گفت: اتوبان ولایت و خود تراموا هم باید جزو اولویت های احداث  باشند و از این رو پیشنهاد کردیم از راه آهن تا قونقا تراموا راه اندازی کنیم که می تواند زودبازده باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: سپاه اگر در دفاع مقدس پیشرو بود اکنون در سازندگی پیشرو است ما هم در مجموعه استانی پشتیبانی لازم را داریم تا پروژه ها با سرعت انجام شود.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرام دبیری قرارگاه خاتم الانبیاء حاشیه نشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۶۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، ابوطالب شفقت امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از طرح راه‌آهن دورود به خرم‌آباد، این طرح را یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین طرح‌های استان دانست و گفت: برای تامین منابع آن تاکنون از طریق سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت اقداماتی انجام شده است. 

وی افزود: قرارداد ساخت این طرح سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا منعقد و عملیات اجرایی آن آغاز شد، اما در پیچ و خم کمبود اعتبار باقی ماند.

به گفته استاندار تا سال ۹۷ طرح راه آهن دورود به خرم آباد ۳۸ درصد و سال گذشته ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

آقای شفقت به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و گفت: خواسته مردم استان تسریع در روند ساخت آن است که از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از طرح را داریم.

وی افزود: برای تامین اعتبار و ادامه اجرای این طرح، مراوداتی بین قرارگاه خاتم الانبیا و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده که می‌تواند به مرور از این منابع استفاده کند که این مهم در حال پیگیری است.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه حجم اعتبار طرح بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تامین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

علیرضا شفقت رقم مطالبات قرارگاه خاتم از طرح راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده