Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس جمهور بسیج عمومی و همکاری و همراهی گسترده مردم و نهادهای مسوول در اجرای طرح جامع مقابله با کرونا را برای مهار موج سوم این بیماری در کشور ضروری خواند و با بر شمردن وظایف دقیق هر یک از بخشها و نهادهای مسوول، از آنها خواست هماهنگ، متحد و با اراده قوی، تلاش خود را در مسیر خدمت به سلامت مردم، مضاعف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر دوشنبه در جلسه بررسی نهایی دستورالعمل های «طرح جامع اعمال محدودیت‌های پویا در مقابله با کرونا» که با اجرای آن از روز شنبه هفته آینده، محدودیت های شدید در شهرهای مختلف کشور به اجرا گذاشته می شود، تاکید کرد: تمام دستورالعمل ها در خصوص اجرای  این طرح برای شهرهای در وضعیت قرمز، نارنجی و زرد، باید به روشنی و دقیق، تا صبح چهارشنبه به اطلاع مردم برسد و به مراکزی که باید ابلاغ شود، اقدام شود.

وی اظهارداشت: همچنین ضروری است به تمامی مشاغل، کارکنان، کارگران و کسب و کارها، مراکز آموزشی و گروههای که در طرح از آنها یاد شده، از طرف دستگاه های مسوول ابلاغ های لازم انجام گیرد.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه برای مهار موج سوم ویروس کرونا که با توجه به افزایش قدرت شیوع و بیماری زایی آن، بسیار سنگین تر از قبل است، همگان باید مقررات و دستورالعمل های مقابله با کرونا را به عنوان وظیفه ای شرعی و اجتماعی رعایت کنند، گفت: پیروزی بر کرونا نیازمند کارزاری مبتنی بر «همبستگی» میان حاکمیت، همبستگی در میان نهادهای مدنی داوطلب و نهایتا همبستگی مابین شهروندان و حاکمیت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه بسیج همگانی باید به آمادگی ملی برای مبارزه با بیماری بیانجامد، افزود: نیازمند ایجاد «آمادگی ملی» برای مبارزه با بیماری هستیم و نباید اجازه داد که رقابت‌های سیاسی، «احساس رهاشدگی» در شهروندان را تقویت کند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه «در برابر کرونا یا همه بازنده‌ایم و یا همه پیروز» و دولت به دنبال پیروزی ملی و سلامتی برای همه است، اظهارداشت: بی تردید در تحریم و فشار حداکثری، هر تصمیمی برای مهار بیماری به «تصمیم سخت» بدل می‌شود اما اولویت نخست در انتخاب‌های سخت و تعیین سیاست‌های بهینه، «جان عزیز» هر ایرانی است.

رئیس جمهور با تاکید مجدد به همه سیاسیون، رسانه ها و صاحبان تریبون ها  برای اینکه عرصه مقابله با کرونا و حفظ سلامت مردم را به میدان کشکمش های سیاسی تبدیل نکنند، اظهارداشت: دولت و ستاد ملی مبارزه با کرونا طی 9 ماه گذشته، فارغ از جریان سازی های سیاسی و حاشیه پردازی های رسانه ای، به طور هماهنگ و منسجم در مسیر خدمت به سلامت مردم کار خود را انجام داده و هیچ گاه اجازه نداده اند این کشمکش ها و حاشیه پردازی ها مسیر خدمت را مختل کند.

دکتر روحانی تصریح کرد: همه ما به نوبه خود در قبال جان و سلامت یکدیگر مسوولیت داریم و باید به یکدیگر در این مبارزه نفس گیر کمک کنیم و همه دستگاه‌های دولتی همانطور که در 9 ماه گذشته با اولویت قرار دادن مقابله با کرونا در شرایط تحریمی، تمامی همت و اراده خود را برای تضمین سلامت مردم به کار گرفته در این بسیج عمومی، پررنگ تر و قوی تر از گذشته در کنار وزارت بهداشت و درمان خواهد بود.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی دقیق و به موقع درباره جزئیات این طرح و جلب همکاری و همراهی مردم گفت: کمیته تبلیغات موظف است به روشنی و شفافیت با استفاده از ظرفیت های رسانه ای کشور و رسانه ملی و فضای مجازی مردم را نسبت به این طرح آگاه کند به طوری که هیچ کس نباید نسبت به این موضوع دارای ابهام باشد.

دکتر روحانی تصریح کرد: اطلاع رسانی در این راستا باید در یک مسیر واحد هدفمند انجام گیرد و از اظهارنظرهای متناقض و یا مشکوک و ابهام‌برانگیز که باعث مشوش شدن افکار عمومی می شود، پرهیز گردد. در همین راستا، تخلف از مقررات بهداشت عمومی باید به عنوان ضدارزش در فرهنگ عمومی جامعه تثبیت شود و موارد تخلف، به عنوان تعرض به حق‌الناس و حقوق عمومی مطرح شود.

رئیس جمهور گفت: نیروی انتظامی و بسیج ضروری است اجرای کامل و بدون استثناء ، تصمیمات انضباطی مقررات فاصله گذاری اجتماعی و محدودیت شدید بهداشتی را اجرا نموده و ضابطین نسبت به جریمه اقلیت بسیار کوچک متخلفین که امنیت بهداشتی جامعه را به خطر می اندازند، اقدام نمایند.

دکتر روحانی اظهارداشت: وزارت بهداشت و درمان نیز همانطور که در بیانیه ام به آن اشاره کردم به طور کامل و بدون اغماض، طرح نظارت بر قرنطینه مبتلایان و شناسائی حلقه تماس و هشدار و در صورت لزوم جریمه را اجرا کند.

رئیس جمهور قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا  را نیز موظف کرد اجرای همه مصوبات ستاد ملی از سوی دستگاههای مسئول را پیگیری و رصد نماید و گزارش آن را ارائه کند.

دکتر روحانی اظهارداشت: سازمان برنامه و بودجه نیز موظف است  اعتبارات مورد نیاز وزارت بهداشت و درمان و دیگر دستگاههای مسئول در امر مقابله با کرونا را به فوریت تأمین کند.

اخبار مرتبط روحانی: ناچار به تعطیلی فراگیر هستیم بیانیه رئیس جمهور در خصوص مقابله با موج سوم کرونا روحانی: محدودیت‌های جدید و بیشتری از شنبه اول آذر اعمال می‌شود روحانی: برای همکاری با کشورها در زمینه مبارزه با کرونا آماده‌ایم/رهبران جدید آمریکا اراده ملت خود برای تغییر را عملی سازند روحانی: ساعت پایان کار کسب و کارهای غیرضروری 6 بعداز ظهر است روحانی: اعمال محدودیت های شدید در مناطق قرمز راه کاری موثر است روحانی: مردم همکاری نکنند، موفق نمی‌شویم/ اعمال محدودیت‌های جدید در 25 استان

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا حسن روحانی محدودیت های جدید کرونا محدودیت های جدید کرونایی محدودیت های جدید در مناطق قرمز محدودیت های جدید کرونا محدودیت های جدید کرونایی در تهران محدودیت های جدید از آذر طرح جامع مقابله کرونا سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مقابله با کرونا دستورالعمل ها دکتر روحانی سلامت مردم رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • هنیه: حماس خواهان رسیدن به یک توافق جامع است
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • دوره تربیت‌معلم سبک زندگی قرآنی در شیراز برپا شد
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند