Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@05:07:28 GMT

هوش مصنوعی به خواب بیماران بیمارستان کمک می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۷۴۵۹

هوش مصنوعی به خواب بیماران بیمارستان کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از بیزنس‌اینسایدر، برای نخستین بار یک گروه از محققان موسسه تحقیقات پزشکی فاینستاین ابزار بالینی پیش‌بینی یادگیری عمیق را برای شناسایی بیمارانی که لازم نیست در طول شب بیدار شوند تا علائم حیاتی آنها اندازه گیری شود، توسعه داده‌اند.

توسعه این ابزار به آنها اجازه می‌دهد تا بیماران بیشتر استراحت کرده و زودتر بهبودی خود را به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این مطالعه براساس بررسی یافته‌های ۲۴.۳ میلیون اندازه‌گیری علائم حیاتی به دست آمده است.

اختلالات نظارت بر علائم حیاتی (VS) برای بیماران بستری در طی ساعات شبانه با نقص شناختی، فشار خون بالا، افزایش استرس و حتی مرگ و میر مرتبط است

ابداع این تیم متخصص و جزئیات آن در «Nature Partner Journals Digital Medicine» منتشر شده است.

یک گروه از محققان به سرپرستی «تئودوروس زانوس» (Theodoros Zanos) و  با همکاری نزدیک یک محقق دیگر به نام  «جیمی هیرش» داده‌های چندین بیمارستان نیویورک را بین سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۹ جمع آوری و تجزیه و تحلیل کردند. آنها موفق به بررسی ۲.۱۳ میلیون ویزیت بیمار شدند. آنها از این حجم وسیع از داده‌های بالینی ویزیت‌های بیماران( ضربان تنفس، ضربان قلب، فشار خون سیستولیک، دمای بدن، سن بیمار و غیره) برای توسعه الگوریتمی استفاده کردند که می‌تواند میزان ثبات حال بیمار را در طول شب پیش‌بینی کند تا اگر وضعیت آنها عادی است دیگر پرستاران در طول شب آنها را برای اندازه گیری علائم حیاتی بیدار نکنند و آنها بتوانند یک خواب بدون وقفه و راحتی داشته باشند.

حال محققان این مطالعه با در نظر گرفتن این مشکل موفق به ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی به نام «بگذارید بیماران بخوابند» (Let Sleeping Patients Lie) شده‌اند.

«تئودوروس زانوس» موسسه تحقیقات پزشکی فاینستاین گفت: «استراحت یک عنصر مهم برای مراقبت از بیمار است  و به خوبی اثبات شده است که اختلال در خواب شکایتی شایع است که می‌تواند بهبودی را به تأخیر بیندازد؛ یافته‌های ما کمک می‌کند تا به کمک راه‌حل های مبتنی بر یادگیری ماشین هموار کردن خواب در بیمارستان محقق شود».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هوش مصنوعی علم توسعه بیمار الگوریتم علائم حیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت

مرد ۶۷ ساله که در بررسی‌های به عمل آمده و به دلیل تومور وسیع کلیه چپ که چسبندگی زیادی هم به بافت‌های اطراف داشت، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

تیم جراحی این بیمار شامل : آیت اللهی (پزشک متخصص اورولوژی)، احراری (پزشک متخصص اورولوژی)، کیانفر (پزشک متخصص بیهوشی) و پرسنل اتاق عمل بیمارستان شهید بهشتی تفت، آقایان سرخی زاده، طباطبایی و صباغچی بود.

هم اکنون حال عمومی بیمار مساعد است.

 منبع: روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی تفت

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا