Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@22:02:16 GMT

چگونه از دیابت در امان بمانیم

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۹۲۷۷

یک متخصص طب سنتی، گفت: پیشگیری و درمان بیماری‌ها جز با اصلاح سبک زندگی و سپس کمک گرفتن از داروها ممکن نیست و بیماری دیابت نیز از این قاعده مستثنی نیست. ناطقان: ناصر رضایی پور، افزود: شاید بتوان گفت بیماری‌های متابولیک و در پیشانی آنها چاقی و دیابت بزرگ‌ترین چالش سلامت انسان معاصر هستند. چرا که با وجود پیشرفت‌های بسیار در حوزه‌های تشخیصی و دارویی، مدیریت و درمان این بیماری روزبه‌روز سخت‌تر می‌شود و علت را باید در توجه صرف به درمان و کنترل علامتی این بیماری و غفلت از اسباب اصلی و ریشه‌ای آن دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: دیابت، یک بیماری چند عاملی با زمینه‌های پررنگ روان‌تنی است که با گسترش روش زندگی شهری مدرن و دوری از سبک زندگی طبیعت‌مدار، هرروز شایع‌تر و سرکش‌تر می‌شود.

این متخصص طب سنتی، راهکار درمان بیماری دیابت را اصلاح سبک زندگی و پیگیری دانست و افزود: همه باید ایمان بیاوریم که پیشگیری و درمان بیماری‌ها جز با اصلاح سبک زندگی و سپس کمک گرفتن از داروها ممکن نیست و بیماری دیابت نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری و البته کنترل دیابت، لازم است سحرخیز باشیم و سرشب بخوابیم، روزی یک ساعت نرمش و ورزش کنیم، از خشم، اندوه و نگرانی بپرهیزیم و از مشورت روانشناس زبده کمک ‌بگیریم. درمان را ترکیبی و با کمک متخصص طب ایرانی (یا غدد) و کارشناس تغذیه پیگیر باشیم، از نقش و اهمیت انواع مشت ‌و مال (از سنگ‌پا در حمام تا ماساژ کف ‌پا و آرام‌بخش و…) غافل نباشیم.

رضایی پور ادامه داد: همچنین آرام باشیم، کتاب خوب بخوانیم، موسیقی و شعر خوب بشنویم و با طبیعت هم‌نوا باشیم. منبع: مهر برچسب ها: دیابت ، امان ماندن ، داروها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دیابت امان ماندن داروها سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲