Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران بر ضرورت مدیریت نخاله‌های ساختمانی توسط شهرداری‌های این استان تاکید کرد.‏

محمد محمدی تاکامی در گفت وگو با خبرنگار‬ ایمنا با تاکید بر ضرورت الگوبرداری از پروژه مدیریت نخاله‌های ساختمانی در آبعلی تهران برای شهرهای استان مازندران، اظهار کرد: افزایش ساخت و سازها در مازندران‬ سبب افزایش استفاده‬ از‬ کوه‌ها و بستر رودخانه‌ها برای ‏تامین‬ شن و ماسه و محصولات راه و ساختمان استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی‬ تصریح‬ کرد: افزایش‬ ‏تخریب و نوسازی بناهای قدیمی‬ سبب‬ افزایش تولید نخاله‌های ساختمانی‬ شده‬ که‬ مقداری از آن از سوی گروه‌های تخریب ساختمان جداسازی و بخشی هم در محل‌های تعیین شده توسط شهرداری تخلیه‬ می‌شود، اما مقداری‬ از‬ این مواد‬ نیز‬ در‬ حاشیه کمربندی‌ها و جاده‌ها و رودخانه‌ها دپو می‌شود.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران افزود: قابلیت بازیافت نخاله‌های ساختمانی وجود دارد و تا امروز یک مرکز در کرمانشاه و ‏دو مرکز توسط شهرداری تهران‬ نیز‬ برای‬ این منظور‬ راه‌اندازی شده است که توجیه اقتصادی هم دارد.

تاکامی تصریح کرد: در شهر تهران روزانه بیش از یک‌هزار تن نخاله به‬ مرکز‬ آبعلی‬ منتقل می‌شود، نخاله‌های ساختمانی‬ استان‬ مازندران‬ نیز‬ کمی بیشتر از نصف این مقدار است، ‬ بنابراین‬ راه‌اندازی چنین مرکزی ‏توجیه اقتصادی ندارد‬، اما برای رفع معضلات زیست محیطی باید‬ چنین‬ مرکزی‬ در‬ این استان‬ راه‌اندازی‬ شود.

وی با اشاره به تلاش‌های دبیرخانه ملی اچ‌اس‌ای ‏مستقر در استان مازندران، ‬گفت: در شاخه محیط زیست این دبیرخانه به مدیریت نخاله‌های ساختمانی و مدیریت بتن‌های مازاد پمپ‌های بتن و تراک‌میکسرها می‌پردازد.

کد خبر 455934

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری مازندران نخاله های ساختمانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نخاله های ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد