Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمرتضی نیرومند اسکویی، روز سه شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگاران افزود: علاوه بر مواد ضدعفونی کننده ظرفیت تولید ماسک و مواد شوینده نیز در واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی استان چند برابر افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: ۱۰ واحد تولید کننده مواد شوینده مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان نیز تلاش می کنند تا در این روزهای بحرانی شیوع ویروسکرونا، نیازهای استان و کشور به این محصولات را برطرف کنند به طوری که میزان تولید روزانه این واحدها قبل از شیوع کرونا ۹۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ تن بوده که اکنون به ۱۱۸.۵ تن رسیده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی با اشاره به وجود ۱۵ واحد صنعتی تولید کننده مواد ضدعفونی و واحدهای تولیدی انواع ماسک در شهرک‌های و نواحی صنعتی استان، گفت: میزان تولید روزانه واحدهای تولید کننده مواد ضدعفونی کننده  قبل از شیوع ویروس کرونا ۹.۴ تن بوده که اکنون به ۳۷.۸ تن رسیده و ظرفیت تولید سالانهواحدهای تولید ماسک نیز ۸۹ میلیون عدد است.

نیرومند، با بیان این‌که سه واحد تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان نیز در راستای تولید لباس های ایزوله یکبار مصرف بیمارستانی فعالیت می‌کنند، ادامه داد: میزان تولید این واحدهای تولیدی از ۳.۵ تن به ۹ تن رسیده است.

وی یادآوری کرد: الکل، ژل ضد عفونی، لباس ضد ویروس، مایع دستشویی، دستمال کاغذی، محلول‌های ضد عفونی و لباس بیمارستانی از جمله تولیدات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی استان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی با اشاره به تغییر خط تولید برخی واحدها در شرایط کنونی گفت: بسیاری از واحدها که امکان تغییر خط تولید خود را داشتند به تولید مواد ضدعفونی‌کننده رو آورده‌اند.

نیرومند، افزود: تولید اکسیژن از نیازهای ضروری و حیاتی در درمان بیماران مبتلا به کرونا بوده و به علت استقرار واحدهای تولید اکسیژن در شهرک‌های صنعتی این واحدها در تامین اکسیژن مورد نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی استان نقش بسزایی ایفا می کنند.

آذربایجان شرقی دارای ۵۶ شهرک و ناحیه صنعتی است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آذربایجان شرقی ویروس کرونا ماسک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آذربایجان شرقی اخبار کنکور شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی واحدهای تولید مستقر در شهرک مواد ضدعفونی صنعتی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی واقف بهروزی ادامه داد: این استان در موضوع سرمایه گذاری خارجی جزو استان‌های پیشرو است و متوسط سه سال گذشته شاخص‌های آن به عنوان الگویی برای سنجش به کار گرفته می‌شود.

وی افزود: با وجود تحریم‌های سنگین خارجی و سختی مسیر‌های تبادل ارز و مواد اولیه، اما مسیر‌هایی برای تبادل ارز از استان ما طی شده که به عنوان الگو در کشور مطرح هستند، بر این اساس میزان هدفگذاری برای جذب سرمایه گذاری خارجی استان در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۳ میلیون دلار بود ولی بیش از ۲۷ میلیون دلار سرمایه گذاری تحقق یافت.

بهروزی اضافه کرد: ۱۲ طرح در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۱۳ طرح نیز در سال ۱۴۰۲ با سرمایه گذارانی از کشور‌های ترکیه، چین، جمهوری چک، امارات و ایرانیان مقیم خارج در استان آغاز شدند که بیشتر در بخش‌های گلخانه، تولید کنسانتره، نساجی، صنایع چوب و تجهیزات هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌ شرقی همچنین از کسب رتبه دوم آذربایجان شرقی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به واحد‌های تولید کننده، راکد و نیمه تعطیل و سایر موارد خبر داد و گفت: این تبصره از حدود هفت سال گذشته در قوانین بودجه دستگاه‌های مختلف در حال چرخش بود و بر اساس گزارش مجلس شورای اسلامی میزان تسهیلات تحقق یافته از محل این تبصره تا قبل از سال ۱۴۰۰ بیشتر تک رقمی بوده و ما جزو استان‌های متوسط به پایین بودیم.

بهروزی با بیان اینکه مجموع مجوزهای سرمایه گذاری صادر شده در سال ۱۴۰۱ شامل ۱۰ هزار (کمتر از ۵۰ درصد تقاضاها) و در سال ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۵۱۳ درصدی شامل ۶۱ هزار و ۵۰۰ بود، افزود: این افزایش ناشی از اقدام تحولی دولت در راه اندازی درگاه مجوزهای کسب و کار است.

 

دیگر خبرها

  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • پیش‌بینی بارش رگبار پراکنده باران در آذربایجان‌ شرقی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی