Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان گفت: نخاله‌های ساختمانی همدان به هیچ وجه در روستاهای اطراف شهر همدان تخلیه نمی‌شود.

به گزارش ایمنا، بابک مهدی‌آزاد در این باره اظهار کرد: نخاله‌های ساختمانی همدان به محل مشخص و مجاز خود منتقل می‌شود، اما احتمال دارد یک ماشین که قرار است نخاله ساختمانی را تخلیه کند، از اهالی روستاهای اطراف همدان باشد و سرویس آخر خود را در کنار روستا تخلیه کند که تخلف راننده محسوب می‌شود و نمی‌توان گفت شهرداری مقصر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در مواقعی هم ممکن است این نخاله‌ها متعلق به ساکنان روستاها باشد چراکه یکی از معضلات حال حاضر استان همدان این است که برای تخلیه و مدیریت نخاله‌های ساختمانی روستاها محل مشخصی تعیین نشده و مسئولیت مدیریت این موضوع بر عهده دهیاران بوده بنابراین برای همکاری در صورتی که دهیاران موارد تخلفی را در حریم شهرها گزارش دهند، می‌توانیم اقدام قانونی لازم به عمل آوریم.

اقدس خداکرمی رئیس اداره پردازش سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان نیز در این رابطه گفت: تخلیه نخاله‌های ساختمانی شهری در مکان مجاز مشخص شده بسیار راحت تر و در دسترس تر است تا ما بخواهیم این زباله‌ها را در روستاهای اطراف تخلیه کنیم.

وی اظهار کرد: در شهر سازوکار تعریف شده‌ای وجود دارد و اگر شما بخواهید ساختمانی را تخریب کنید باید از سازمان پسماند مجوز بگیرید بنابراین نمی‌توانید نخاله‌ها را در مکان غیرمجاز تخلیه کنید، اما در روستاها چنین سازوکاری وجود ندارد و دهیار هم نمی‌تواند مردم را ملزم کند که نخاله‌های خود را در محل مناسبی تخلیه کنند.

این در حالیست که چندی پیش دهیار روستای سنگستان گفت: متأسفانه مدیران استانی سرمایه‌گذارها را به جاده تهران یا کرمانشاه سوق می‌دهند و وقتی با مسئولان مربوطه مطرح می‌کنیم می‌گویند به علت قیمت زمین این اتفاق می‌افتد، اگرچه سرمایه گذار با نیت و سوءنیت به آنجا هدایت می‌شود و این جاده پر از زباله‌های ضایعاتی ساختمانی شده است‌.

منبع: ایسنا

کد خبر 455961

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر همدان نخاله های ساختمانی روستاها پسماند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نخاله های ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان از رونق ۵۴ درصدی صادرات انواع کالا و افزایش ۴۳ درصدی حمل و نقل ساحلی در بنادر غرب استان در نخستین ماه بهار سال ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مرتضی سالاری در تشریح عملکرد یک‌ماهه تخلیه و بارگیری بنادر غرب استان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: از مجموع 888 هزار و 668 تن عملیات تخلیه و بارگیری، 453 هزار و 440 تن انواع کالا با 54 درصد افزایش به کشورهای هدف صادر شد.

وی با اشاره به افزایش 40 درصدی عملیات تخلیه و بارگیری انواع کالای نفتی و غیرنفتی در این مدت گفت: از مجموع صادرات نفتی و غیرنفتی انجام شده که شامل میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی بوده، 150 هزار و 389 تن مربوط به صادرات غیرنفتی و 303 هزار و 51 تن به صادرات نفتی اختصاص دارد.

به گفته مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان؛ از مجموع عملیات انجام شده نیز 367 هزار و 551 تن فرآورده نفتی و غیرنفتی با 43 درصد افزایش به صورت رویه کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) در بنادر غرب استان هرمزگان جابه‌جا شد.

سالاری افزود: از این میزان 140 هزار و 888 تن مربوط به کاپوتاژ فرآورده‌های غیرنفتی و 226 هزار و 663 تن نیز کاپوتاژ نفتی بوده است.

وی با بیان اینکه در 30 روزه نخست سال جاری از مجموع عملیات جابه‌جایی کالا، 529 هزار و 734 تن فرآورده نفتی و 358 هزار و 934 تن نیز به کالاهای غیرنفتی اختصاص داشته است، از افزایش 20 درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای یخچالی از بنادر غرب استان خبرداد.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب استان تصریح کرد: با تلاش مجموعه بنادر و دریانوردی غرب در راستای ایجاد بستری ایمن و اقتصادی برای تولید کنندگان و صادرکنندگان در یک ماهه امسال، 9 هزار و 988 TEU کانتینر یخچالی با تناژ 101 هزار و 944 تن تخلیه و بارگیری و نزدیک به 4 هزار و 994 TEU کانتینر یخچالی با تناژ 50 هزار 972 تن نیز صادر شد.

افزایش 24 درصدی ترانزیت در بنادر غرب هرمزگان

سالاری در ادامه از افزایش 24 درصدی ترانزیت نفتی و غیر نفتی در بنادر غرب استان هرمزگان خبرداد و بیان کرد: در دوره زمانی یاد شده، حجم ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی که عمده آن محموله خودرو است به 38 هزار 214 تن رسید.

وی با اشاره به جابه‌جایی 15 هزار و 832 دستگاه خودروی ترانزیتی با 14 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: تخلیه این تعداد خودروی ترانزیتی توسط 210 فروند شناور فلزی انجام گرفت که پس از تخلیه و انجام تشریفات گمرکی به مقاصد کشورهای عراق، افغانستان و آسیای میانه بارگیری شد.

تردد بیش از 2 هزار فروند شناور در بنادر غرب

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان با اشاره به ترابری ایمن 175 هزار و 348 مسافر دریایی، گردشگران داخلی و بین‌المللی اظهار کرد: از این تعداد 173 هزار و 564 نفر سفر در مسیرهای دریایی داخلی از بنادر لنگه، آفتاب و چارک به مقصد کیش، ابوموسی و سایر جزایر خلیج‌فارس جابه‌جا و یک هزار و 784 نفر مسافر نیز به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی تردد کردند.

سالاری تعداد تردد شناورها در بنادر غرب استان هرمزگان در این مدت را نیز 2 هزار و 964 فروند اعلام کرد که از این میزان تردد، یک هزار و 404 فروند شناور بالای هزار تن و 84 فروند شناور زیر هزار تن بوده است.

به گزارش تسنیم، «بندرلنگه» به عنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو در ایران و چهار راهی امن برای ترابری دریایی و زمینی به کشورهای آسیای میانه محسوب می‌شود.

" بنادر غرب هرمزگان" نیز با راه اندازی ترمینال یخچالی با ظرفیت 300 کانتینر یخچالی چرخدار و 12 رمپ مخصوص بارگیری جهت شناورهای حامل کانتینر یخچالی طلایه دار تخلیه و بارگیری و صادرات کالاهای یخچالی در بین بنادر ایران می باشد.

اداره بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان با پوشش بر 10 بندر تجاری و مسافری و نظارت بر 46 سازه دریایی و دربرگیری 600 کیلومتر مرز دریایی، علاوه بر ترانزیت کالا و مسافر، فعالیت صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ را پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها