Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، علی فرهمندپور سه‌شنبه ۲۷ آبان افزود: تحت هیچ شرایطی برای قطعه‌بندی باغ‌ویلاها و تغییر کاربری اراضی کشاورزی برای ساخت باغ‌ویلا مجوز صادر نشده است. افرادی که اقدام به تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی به باغ‌ویلا می‌کنند، حاشیه امن ندارند و طبق دستور قوه قضاییه برخورد لازم با متخلفان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از باغ‌ویلاهای متخلف به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونا

فرهمندپور با اشاره به تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز ۷۰ باغ‌ویلای شهرستان دزفول در چند ماه اخیر گفت: نبود متولی برای باغ‌ویلاهایی که در گذشته و طبق قانون و متراژ باغ دیوارکشی شده‌اند در نشست ساماندهی باغ‌ویلاها مطرح شد. این باغ‌ویلاها هر کاری می‌خواستند انجام می‌دادند، کنترلی روی برق و آب مصرفی آنها نبود و خیلی از افراد از شهرهای دیگر می‌آمدند و آنها را معامله می‌کردند.

وی متولی اراضی کشاورزی را جهاد کشاورزی دانست و گفت: شهرداری در نشست ساماندهی باغ‌ویلاها طرحی پیشنهاد داد که در استان‌های دیگر شرکت‌های خصوصی وارد عمل می‌شوند و بر مواردی نظیر تخلف و پرداخت قبوض آب و برق نظارت می‌کنند و با تعیین عوارض، درصد می‌گیرند. لذا به شهرداری گفتیم پیشنهاد خود را ارائه دهد اما نگفتیم متولی باشد، چرا که طبق قانون این موضوع به شهرداری ارتباطی ندارند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: درباره ایجاد باغ‌شهر در شهرستان دزفول هم طرحی در سال‌های گذشته برای ایجاد باغ‌شهر در ۵۰۰ هکتار از زمین‌های غیرقابل کشت ارائه شده بود که قرار شد این طرح بررسی، اجرا و آب به زمین‌ها رسانده شود تا هر کس تمایل به احداث باغ‌ویلا دارد، در این مکان غیرقابل کشت اقدام کند. مکان اجرای این طرح را نگفتیم چون قرار شد کمیته‌ای با حضور جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل شود و موضوع را بررسی و کارشناسی کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول روز گذشته (دوشنبه ۲۶ آبان) گفته بود شهرداری دزفول به عنوان متولی ساماندهی باغ‌ویلاها تعیین شده که انتشار این خبر واکنش‌هایی از سوی شهروندان در پی داشت. روابط عمومی شهرداری دزفول هم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: شهرداری دزفول در گذشته اقدام‌هایی برای احداث باغ‌شهر در اراضی منابع طبیعی شمال دزفول داشته که به دلیل همراهی نکردن برخی دستگاه‌ها به نتیجه نرسید.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: در نشستی که درباره باغ‌ها در محل فرمانداری برگزار شد، فرماندار دزفول با هدف جلوگیری از تفکیک باغ‌ها قول مساعد داد از طرح فوق حمایت کند و شهرداری این روند را در دستور کار خود قرار دهد؛ اجرای این طرح مانع از تبدیل باغ‌های مرکبات به باغ‌ویلا می‌شود و شهروندان می‌توانند در باغ‌شهر اقدام به سرمایه‌گذاری کنند. شهرداری در محدوده و حریم قانونی شهر به وظایف ذاتی خود عمل کرده و در حریم قانونی شهر دزفول با هماهنگی کمیته امور زیربنایی، ساماندهی کاربری اراضی را عهده‌دار است.

بیش از ۱۵ هزار باغ‌ویلا در باغ‌های مرکبات شهرستان دزفول در استان خوزستان ایجاد شده است. این باغ‌ویلاها که اغلب آنها غیرمجاز هستند از یک سو باعث جذب گردشگر و سرمایه و اشتغالزایی در شهرستان شده و از سوی دیگر به تولید مرکبات و آب‌های زیرزمینی با توجه به احداث استخر آسیب زده‌اند.

کد خبر 565744 برچسب‌ها ساخت و ساز کشاورزی استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز کشاورزی استان خوزستان باغ ویلاها باغ ویلا زمین ها باغ شهر باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۵۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • صدور هشدار بارش‌های سیل‌آسا در استان بوشهر
  • پاکبان دزفولی چک یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • آنچلوتی آدامس می‌جود چون سیگار ممنوع است!‏
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • کلنگ اولین پارک بانوان شهریار به زمین زده شد