Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامیل کریمیان گفت: فرهنگ سازی در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیاز جوامع امروزی است و برای اینکه از مفاهیم اخلاق، حرمت‌ها، دین و فرهنگ غنی‌مان دور نشویم، باید به آموزش‌های روحانیون در این خصوص توجه کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان کردستان، کامیل کریمیان فرماندار ویژه سقز در نشست روشنگری روحانیون در زمینه آسیب‌های اجتماعی که در این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه اگر مسائل فرهنگی جامعه را نادیده بگیریم دچار یک بحران همه گیر خواهیم شد، افزود: وقتی جامعه سالم است که ما شناخت عالی و دقیقی از آن جامعه داریم بنابراین با شناخت جامعه آسیب‌های اجتماعی کمتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کریمیان عنوان کرد: فرهنگ‌سازی در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیاز جوامع امروزی است و برای اینکه از مفاهیم اخلاق، حرمت‌ها، دین و فرهنگ غنی‌مان دور نشویم، باید به آموزش‌های روحانیون در این خصوص توجه کنیم.  

 

وی خلا اصلی جوامع امروزی را دوری جوانان از فضای معنویت مساجد دانست و اضافه کرد: ماموستایان مساجد باید بیشتر از گذشته در فضای مجازی مفاهیم اخلاقی و دینی را برای جوانان تشریح کنند چون امروزه دشمن هزینه‌های زیادی را برای منحرف کردن جوانان ما در فضای مجازی کرده است.

 

فرماندار سقز به آسیب‌های اجتماعی همچون نزاع خیابانی، افترا، تهمت، خودکشی، قتل، طلاق و فضای مجازی اشاره کرد و گفت: جوانان ما متضرر اصلی اسیب های اجتماعی هستند و باید روحانیون و ماموستایان مساجد بعنوان نخبه های شهری، این مسیرهای اشتباه آنها را به مسیر درست و دینی هدایت کنند و جوانان را از مسیرهای غلط بازدارند.

 

کریمیان با بیان اینکه امروزه سایه فضای مجازی میان جامعه گسترده‌تر شده است، یادآور شد: ورود ماموستایان به این فضا ضروری است تا مسائل آسیب‌های اجتماعی ریشه کن شود.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سقز نیز در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌های انجام شده از سوی ماموستایان امامان جماعت در مناطق مختلف شهری و روستایی، اظهار داشت: متأسفانه در ابتدای سال و ماه‌های اخیر و در پی شیوع این ویروس منحوس در کشور محدودیت‌هایی برای برنامه‌های تبلیغی انجام شد اما این فعالیت‌ها در بخش‌های مختلف دیگر معطوف شده است و برخی فعالیت‌های جهادی هم به آن اضافه شده است.

حجت‌الاسلام برومند رازیانی اضافه کرد: نقش امامان جماعت و روحانیون در دفاع از تفکر دینی و نظام اسلامی بر هیچکس پوشیده نیست و امروز هم در دفاع از آرمان‌ها و اصول انقلاب اسلامی حفظ و پاسداری می‌کنند..

 

وی گفت: روحانیون و ماموستایان این دیار همواره در میان مردم حضور داشتند و امروز هم با وضعیت پیش آمده (کرونا) رهنمودها و مفاهیم دینی و اخلاقی را به مردم ابلاغ می‌کنند و باید نقش موثری در راهنمایی مردم داشته باشند.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: نشست روشنگری فرماندار سقز روحانیون آسیب های اجتماعی جوامع امروزی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۵۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌هایی را در پی دارد
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌های را در پی دارد
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی