Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش حسن‌نژاد گفت:در لرستان تعداد 1527 حلقه چاه غیرمجاز شناسایی شده که در سنوات گذشته 705حلقه چاه پر شده اند.

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان؛ حسن نژاددر جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان با ارائه گزارشی از وضعیت منابع آبی استان‌  اظهار کرد : در استان تعداد 1527 حلقه چاه غیرمجاز شناسایی شده که در سنوات گذشته 705حلقه چاه پر گردیده و باتوجه به برنامه ارائه شده وزارت نیرو تا پایان سال  ۱۳۹۹، شرکت آب منطقه ای لرستان موظف به پر کردن 70 حلقه چاه بوده  که از این تعداد در 6 ماه اول سال 35 حلقه چاه غیرمجاز در استان پر و مسلوب المنفعه گردیده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود : مراحل قضایی تعداد 35 حلقه چاه غیرمجاز باقی مانده که در 6 ماه دوم سال جاری باید در دستور کار قرار گیرد انجام شده و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال بایاری خدا این تعدادنیز پر خواهد شد .

حسن نژادگفت: همچنین در قالب چاههای حریمی و چاههای فرم یک از 822 حلقه چاه غیرمجاز بیش از 200 حلقه چاه در سال جاری تعیین تکلیف شده است.

او  با اشاره به تلاش 18 گروه گشت و بازرسی فعال در شهرستانهای لرستان ،تصریح کرد: طی سه سال اخیر با حکم قضایی در استان تعداد 22 دستگاه حفاری غیرمجاز توقیف گردید .

مدیرعامل آب منطقه ای لرستان با بیان اینکه باهماهنگی سازمان جهادکشاورزی و صمت، تخصیص‌های غیرفعال و راکد استان برای آزادسازی در دستور کارقرار گرفته است، افزود:تاکنون  ۶۰۰۰ هزار متر مکعب تخصیص در شهرستانهای خرم آباد، دورود و ازنا به واحدهای صنعتی واگذار گردیده وبا هماهنگیهای صورت گرفته با وزارت نیرو برای  200 موتورتلمبه غیرمجاز در طول رودخانه کشکان مجوز صادر شده است.

او بیان کرد: از تعداد5771حلقه چاه مجاز کشاورزی تاکنون 1313 کنتور هوشمند بر روی چاههای کشاورزی در استان لرستان نصب و راه‌اندازی شده‌ است .

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رودخانه موتور حلقه چاه کشکان رود حلقه چاه غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوز‌های بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.
در این اطلاعیه همچنین محصولاتی، چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.
در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق