Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@17:46:00 GMT

اعطای نشان حد مجاز آلاینده ها به ۵۰ محصول کشاورزی

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۸۱۷۲

اعطای نشان حد مجاز آلاینده ها به ۵۰ محصول کشاورزی

۵۰ محصول کشاورزی نشان حد مجاز آلاینده ها و ۶ صنعت این بخش گواهی صنعت سبز دریافت کردند.

 

به گزارش پول نیوز ، علیرضا رفیعی پور مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این مطلب افزود: نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی توسط سازمان ملی استاندارد و گواهی صنعت سبز از سوی سازمان حفاظت محیط زیست صادر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: در حال حاضر ۴۰۰ پرونده برای کسب نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی در دست اقدام داریم.

مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که درخواست نشان حد مجاز محصولات کشاورزی به طور داوطلبانه از سوی تولید کنندگان صورت می گیرد،اظهار داشت: در حال حاضر محصولات زراعی، باغی، گلخانه ای و قارچ پس از رصد و پایش و دریافت کد شناسه ۹ رقمی از سوی وزارت جهاد کشاورزی، نشان حد مجاز آلاینده توسط سازمان ملی استاندارد دریافت می کنند.

رفیعی پور خاطر نشان کرد که نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی برای سه سال اعتبار دارد و پس از این مدت باید دوباره تمدید شود.

وی گفت: اعطای این نشان به محصولات کشاورزی در واقع به مصرف کننده در مورد کیفیت محصول اطمینان خاطر می دهد.

مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی درباره اعطای این نشان به محصولات دامی نیز اذعان داشت: ما برای محصولات دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل که تولیدی بالغ بر ۱۵ میلیون تن در سال را به خود اختصاص می دهند، برنامه دریافت نشان حد مجاز آلاینده ها را داریم.

 

وی افزود: برای این کار علاوه بر آمادگی ذی نفعان باید بستر سامانه یکپارچه، نرم افزارها و مدیریت بازار فراهم شود.

رفیعی پور در باره گواهی صنعت سبز نیز اظهار داشت: در بخش کشاورزی ۱۱ هزار صنعت مرتبط با این بخش داریم که باید طی یک برنامه راهبردی بتوانند گواهی صنعت سبز را دریافت کنند.

وی گفت: ما صنایع بخش کشاورزی را تشویق به دریافت این گواهی می کنیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: محصولات کشاورزی پول نیوز آلاینده ها وزارت جهاد کشاورزی محیط زیست نشان حد مجاز آلاینده ها وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۸۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، این جلسه با حضور مدیر جهاد کشاورزی، نماینده فرمانداری و اداره راهداری، مدیر باغبانی سازمان، معاون فنی و اجرایی، رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی، مسئولین واحدهای باغبانی و صنایع تبدیلی و تکمیلی مدیریت برگزار شد.

امجدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه با اشاره به تولید بالای سیب و وجود ۱۶ کارخانه فعال تولید پوره میوه و کنسانتره در شهرستان ارومیه، ساماندهی مراکز جمع آوری سیب را از اولویت های کاری این مدیریت عنوان نمود.

 وی همچنین بر برگزاری جلسات منظم تا شروع فصل کار این مراکز، در راستای جلوگیری از انباشت سیب در کنار جاده‌ها کرد.

 در ادامه در خصوص نحوه صدور مجوز، تمدید آن برای متقاضیان بحث و تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد برای هماهنگی بیشتر، جلسات آتی با حضور نمایندگان کارخانجات و  سایر ادارات و نهادهای مرتبط برگزارشود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است