Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@09:16:40 GMT

قطارخودکفایی روی ریل معدنی R18

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۸۶۳۱

قطارخودکفایی روی ریل معدنی R18

خبرگزاری آریا - تولید و تأمین نیاز کشور به ریل توسط ذوب‌آهن اصفهان، گام بزرگی برای توسعه حمل‌ونقل ریلی است که این شرکت با تولید انواع این محصول، افتخار بزرگی آفریده است.
محمدرضا کجباف در مصاحبه اختصاصی با معدن نامه با اشاره به تولید انواع ریل در ذوب آهن اصفهان عنوان کرد: در سال جهش تولید تلاش می‌کنیم به لحاظ کمی و کیفی شاهد رشد چشمگیری در تولید این شرکت باشیم و با تنوع‌بخشی به سبد کالای ذوب‌آهن بخشی از نیاز واردات کشور را مرتفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیربازاریابی و فروش داخلی ذوب‌آهن اصفهان در ادامه افزود: این شرکت طی سالهای گذشته اقدامات مهمی در خصوص تولید ریل انجام داده است. ذوب آهن در سال 93 نسبت به عقد قراردادخرید تجهیزات تولید ریل با آلمان را انجام و عملاً از سال 95 تولید ریل ملی در این شرکت آغاز شد ،که شاهد استقبال خوبی از محصولات این مجموعه بوده‌ایم به‌طوری‌که در سه سال گذشته مابین سالهای 96 تا 98 چندین قرارداد تأمین ریل با شرکت زیرساخت و متروهای تهران، متروی بهارستان اصفهان و مذاکراتی با متروی مشهد و موارد این‌چنینی داشته‌ایم.
اخیراً نیز تفاهم‌نامه قرارداد 90 هزار تنی تأمین ریل مسیر چابهار- زاهدان با قرارگاه خاتم‌الانبیا منعقد شده است که مسیری بسیار استراتژیک است.
راه‌آهن چابهار - زاهدان به دلیل قرار گرفتن در مسیر ارتباطی، تنها بندر موجود در سواحل مکران و این شریان ارتباطی در توسعه تجارت و تبادل کالا در بندر چابهار از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: ذوب‌آهن اصفهان 7 شهریور 99 گواهینامه استاندارد ریل را از سازمان ملی استانداردکشور برای تولید ریل راه‌آهن را دریافت نمود.
این شرکت با ارائه مدارک ومستندات فنی، مکاتباتی با سازمان بورس و اوراق بهادار ایران و شرکت بورس کالا داشته است، در این مکاتبات، «ذوب» مقدمات لازم را برای پذیرش کالا در بورس گذراند و پس از تکمیل مدارک لازم، گواهینامه‌ای دریافت کرد که مبنای آن پذیرش محصول جدید و راهبردی ما، به‌عنوان محصول «ریل ملی» در بورس بوده است. وطی دوماه گذشته حدود 7 نوبت ریل حدود 15هزارتن در بورس کالا عرضه شده است
با این روال خریداران می‌توانند به‌صورت شفاف و طبق قواعد بورس، خرید رااز طریق بورس کالا از ذوب‌آهن انجام دهند و متقابلاً ذوب‌آهن متعهد شده است که براساس قوانین سازمان بورس، محصول را در زمان‌های مقرر و توافق شده در اختیار مشتریان خود قرار دهد. تمامی عرضه‌ها در ذوب آهن، طبق قوانین انجام شده است به‌طور مثال تاکنون 1200 تن ریل برای متروی بهارستان اصفهان و هفته گذشته 10 هزار تن ریل برای مسیر چابهار-زاهدان در بورس عرضه شده است.
کجباف اشاره کرد: با توجه به نیاز معادن به ریل وارداتی R18 درصدد تولید این محصول برآمدیم که این مسیر در یک پروسه چندین ماهه انجام شد و عملاً از مردادماه امسال ریل R18 را به‌صورت آزمایشی تولید کردیم که با طی کردن مسیر تکاملی، برای اولین بار در چهارشنبه 28 آبان ماه ریل در بورس عرضه خواهد شد. در همین راستا اولین محموله 418 تن در بورس کالا عرضه می شود که امیدواریم با بازاریابی میدانی و شناخت از بازار مورد استقبال خوبی واقع شود و کشور از ورود این کالای مهم و استراتژیک خودکفا گردد.
مدیر فروش ذوب‌آهن اصفهان در خصوص تعیین قیمت این محصول خاطرنشان شد: در حال حاضر ریل R18 در کشور استفاده می‌شود و متقاضیان تا پیش از تولید ذوب‌آهن اصفهان این محصول را وارد کرده‌اند و با محدوده قیمتی 32 الی 35 هزار تومان در حال خریدوفروش است.
ما برای اولین عرضه این محصول مهم و استراتژیک قیمتی پایین تر از قیمت وارداتی را مبنا قرار دادیم و بر همین اساس با قیمت 26 هزار و 900 تومان در بورس کالا عرضه خواهد شد که بسیار پایین‌تر از قیمت وارداتی این محصول است.
وی تأثیر مثبت عرضه این محصول بر نماد «ذوب» را تائید کرد و افزود: هر اتفاق مثبتی در سازمان تأثیر خوبی بر نماد بورسی آن خواهد داشت و اگر تنوع محصول، توسعه محصول و توسعه بازار، فروش و تولید بیشتر شود نماد به‌صورت مثبت تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. با عرضه ریل R18 ما محصول جدیدی در بورس کالا عرضه می‌کنیم و کشور را از واردات یک محصول خودکفا خواهیم کرد که با اثرگذاری خود نماد شرکت را مثبت می‌کند.
کجباف در آخر به نحوه عرضه این محصول اشاره کرد و گفت: بر اساس یک جدول زمان‌بندی توسط شرکت بر مبنای نیازسنجی کشور و نیازسنجی واصل شده از شرکت‌ها، عرضه ریل‌های متفاوت را انجام خواهیم داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بورس کالا عرضه ذوب آهن اصفهان تولید ریل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با اشاره به اینکه از محل صادرات ۵۰۰ هزار تن محصول تولیدی در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰ هزار میلیون دلار ارزآوری برای کشور حاصل شده است، گفت: دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت برای تولید محصولات باکیفیت امسال به بهره‌برداری می‌رسد که نقشی مهم در تکمیل زنجیره ارزش و توسعه سبد صادراتی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار شانا، فرهاد امین‌دهقان در نشستی خبری که ظهر امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌ماه) با حضور اصحاب رسانه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ برگزار شد، بیان کرد: این شرکت سال گذشته با ۱۰۰ درصد ظرفیت، ۷۴۶ هزار تن تولید محصول داشته که از این مقدار ۵۰۰ هزار تن آن به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار صادر شده است.

وی همچنین با اشاره به تمرکز این شرکت برای به‌دست آوردن بازار آفریقا گفت: این شرکت هم‌اکنون محصولات خود را به ۱۱ کشور دنیا از جمله هند، چین، امارات،‌ کشورهای آذری زبان و برخی کشورهای آفریقایی صادر می‌کند.

مدیرعامل نفت سپاهان با تأکید بر اینکه تولید محصولات باکیفیت در نفت سپاهان در اولویت اصلی قرار دارد،‌ افزود: این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده روغن پایه در منطقه خاورمیانه، کیفیت را به جای تنوع محصولات سرلوحه کار خود قرار داده است.

امین‌دهقان در تشریح گزارش عملکرد این شرکت در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد: شرکت نفت سپاهان پارسال ۲۴۰ هزار تن محصول را در بازار داخل عرضه کرد.

پیشرفت ۹۰ درصدی ۲ پروژه مهم صادراتی نفت سپاهان

وی همچنین از بهره‌برداری از دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پروژه‌های FRW (پارافین‌های مدیکال گرید) و TDAE (تولید روغن فرآیند سبز) هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرعامل نفت سپاهان همچنین از تشکیل معاونت طرح و توسعه برای استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و اعلام کرد: هدف از همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، افزون بر افزایش کیفیت محصولات، تولید محصول خاص در جهت دریافت معتبرترین گواهینامه‌های استاندارد برای مقاصد صادراتی است.

به گزارش شانا، شرکت نفت سپاهان از زیرمجموعه‌های صندوق بازنشستگی صنعت نفت، بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده روغن پایه گروه یک در خاورمیانه است و سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن روغن و انواع فرآورده مازاد بر نیاز کشور را به کشورهای شرق آسیا، هند، امارات و... صادر می‌کند.

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود